Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam madem konuyu kitlettirdiniz, sorularımıza olabildiğince cevap vermeye çalışın ki yaptığınız hareket boşa gitmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

@sagopa arama die bişe var önce arasaydında yada arşive bi baksaydın uplasaydın

@thedark bn tek çalıştığımımı zannettin herkes cvplıyodu heran soru soran 10dk içinde cvp alıodu grup murup fln diil anında herkes cvplıodu

Bence sen git Türkçe dersi al.
  • bende yeni konu daha iyidi eski konuyu uplamanin alemi yok
  • quote:

ben konuyu göremedeyisem ve öyle bir konunun oldugunu bilmiyorsan sorması ayıp niye aratcam ve nasıl uplıcam.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

ben konuyu göremedeyisem ve öyle bir konunun oldugunu bilmiyorsan sorması ayıp niye aratcam ve nasıl uplıcam.?

kaç yıllık forum hiçbi kuralıda bilinmezmi ya git her bölümde bi konu2.kez açılınca hep silinir
  • Kuşların ve arıların sırlarını öğrendim!

Bu neden çıktı şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Kuşların ve arıların sırlarını öğrendim!

Bu neden çıktı şimdi?

Biriyle ilişkiye girip (), ''Seks'' yeteneği öğrenmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 10 Kasım 2008; 18:13:07 >
  • Pek de espritüelmiş benim karakterim be Sonunda öğrendik şu mereti :P
  • quote:

Pek de espritüelmiş benim karakterim be Sonunda öğrendik şu mereti :P

her karakterde öyle
  • Zombi için temel ateşli silahları 5* yapmam yeterli mi?

Bu arada bu kubilay şişman hikayesi nedir benim kız arkadaşımla da romantizmi 100?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 10 Kasım 2008; 20:01:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Zombi için temel ateşli silahları 5* yapmam yeterli mi?

Bu arada bu kubilay şişman hikayesi nedir benim kız arkadaşımla da romantizmi 100?

Şuan için yeterli gözüküyor.Fakat 5 yıldız olsa bile arada ıskalayabiliyorsun.Eğer vaktin varsa diğer karakterlere öğretip geliştirebilirsin.Ama ben motorlu el aletlerini geliştirmenide tavsiye ederim.
  • bence ikiside guzel art arda iki tane vurursun beklemeden bi tufek bi testereyle cakarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilboy

bence ikiside guzel art arda iki tane vurursun beklemeden bi tufek bi testereyle cakarsin

Aynen öyle.Daha seri olur.
  • v.i.p ile ilgili bisiler cakmaya basladik iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Zombi için temel ateşli silahları 5* yapmam yeterli mi?

zombi için av tüfeğini kullanmak yeterli ama thredin dediği gibi ıskalanıyor arada ama zombi için tam yeterli değil takip cihazını güzel kullanmak için paranormal izleme cihazlarını geliştir 0 yıldızda da çalışıyor ama kötü 1-2 yer tek gösterio 5*da 10 motorlu el aletleride testere için hepsini 5* yapmanı tavsiye ederim av tüfeği 1dkda bir testere 2dkda bir kullanılıo ardarada çıkıo zombileri yada yarım saat boynca gelmio
  • Arkadaşlar süper bir sorum var. Şimdi benim fotoğrafçılığım 5 yıldız ama çektiğim fotoğraflar 14/26 derecesini geçebilmiş değil, bayadır da çekiyorum üstelik. Ne zaman 20 üstü fotoğraf çekebilirim?
  • ders vererek temel fotoğrafcılıgı 10 * yap o zman kaliteli çekersin
  • quote:

Arkadaşlar süper bir sorum var. Şimdi benim fotoğrafçılığım 5 yıldız ama çektiğim fotoğraflar 14/26 derecesini geçebilmiş değil, bayadır da çekiyorum üstelik. Ne zaman 20 üstü fotoğraf çekebilirim?

7 8 * üstü yaparsan cekebilirsin.
  • Oooo 10 yıldıza kadar yolu var demekki, iyiymiş :)
  • quote:

Oooo 10 yıldıza kadar yolu var demekki, iyiymiş :)

yanlış anlaşılma olmasın. normal yetenek gelismeyle 10* olmuyor.

ögretirsen eger her yetenek 10 * a kadar yolu var..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.