Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aktiviteni (konser, partiler, öncelikler) arttıracaksın deneyim puanının artması için.
    Provaların %100 olması şart değil ancak konserin iyi geçmesi için için %100 lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr. XaaN

quote:

Aktiviteni (konser, partiler, öncelikler) arttıracaksın deneyim puanının artması için.
    Provaların %100 olması şart değil ancak konserin iyi geçmesi için için %100 lazım.

Ben bunların hçbirini yapmıyorum ve ortalama her 3 güncellemeye 5 puan geliyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
    Ben bunların hçbirini yapmıyorum ve ortalama her 3 güncellemeye 5 puan geliyor ?

9 yerine 5 işte
    Önceliklerini sık güncelliyorsan gayet normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr. XaaN

quote:

9 yerine 5 işte
    Önceliklerini sık güncelliyorsan gayet normal.

Doğru .. Sağol
  • 1.uzun bir süre konser vermediğimizde yaklaşık 60-65 gün diyelim şehir şöhretleri çok düşüyor mu acaba ?
    2.bir de popmundoda kullanılan yazı rengi oyundaki ismiyle nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sércan

1.uzun bir süre konser vermediğimizde yaklaşık 60-65 gün diyelim şehir şöhretleri çok düşüyor mu acaba ?
    2.bir de popmundoda kullanılan yazı rengi oyundaki ismiyle nedir ?

açık mavi demişlerdi sanki ?
  • 1.uzun bir süre konser vermediğimizde yaklaşık 60-65 gün diyelim şehir şöhretleri çok düşüyor mu acaba ?
    2.Açık mavi diye bir renk yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 11 Temmuz 2009; 1:09:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@tat

quote:

bnm de farklı bir sorum olacak popmundonun kullandığı mavi tonunun oyundaki ismi ne acaba örneğin dövmeyi bi yazı gibi göstermem için hangi rengi seçmem lazım ??

Popmundonun oyunda kullandığı ton açık mavi...Ona göre dövmeni yaptırırsın

Böyle söylemişler. . .
  • quote:

1.uzun bir süre konser vermediğimizde yaklaşık 60-65 gün diyelim şehir şöhretleri çok düşüyor mu acaba ?
    2.Açık mavi diye bir renk yok ?

Düşer.Ama en fazla 2 kademe düşer o sürede.Biz 150 güne yakındır vermiyoruz hoş şöhretler korkunca düştü mesela
  • : Nasıl fotoğraf çekebilirim ?
    : Makalem nasıl yayınlanır ? Ne üzerine ve hangi dilde yazmam gerekiyor ? ( glasgow'dayım)
    : Kaiku mu , haiku mu öyle bişey biliyor musunuz ? ( yetenek gibi bişeymiş öğrenilen bişey? )
    : Otel tercihlerini Dağıt ve öde ( pahalı ) yaptığımda ne kadar para ödemem gerekir ? Atıyorum 1000 $ gerekiyor ve bende 450 $ varsa ne olur ?
    : Vali olmam için yapmam gerekenler nelerdir ?
    : Emniyet müdür olmam için yapmam gerekenler nelerdir ?

Yanıtsız bırakmazsanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 11 Temmuz 2009; 11:41:24 >
  • 1.temel fotoğrafçışık ve bir fotoğraf makinesi
    2.glasgowdaysan ingilizce yazman gerekir snrm ama bu senin yazma yeteneğine bağlı
    3.haiku pro. şairlik gerektiren bir el yazmasıdır haftada bir şey yapmamdan onlardan 3-5 tane okuduğunda 3dp alabilirsin
    4.sana fatura gelir sonradan ev kirası gibi

diğer iki soru için gerekli yetenekleri söylemem mantıksız geliyor.VİP olman lazım.oyunda ciddi bi pozisyona gelip çevren old. veli olabilirsin.polis şefliği torpil gerektirebilir ama baska şehirlerde düşünüyorsan gerekli yeteneklerle olman mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 11 Temmuz 2009; 12:20:23 >
  • quote:

1.temel fotoğrafçışık ve bir fotoğraf makinesi
    2.glasgowdaysan ingilizce yazman gerekir snrm ama bu senin yazma yeteneğine bağlı
    3.haiku pro. şairlik gerektiren bir el yazmasıdır haftada bir şey yapmamdan onlardan 3-5 tane okuduğunda 3dp alabilirsin

4.sana fatura gelir sonradan ev kirası gibi

diğer iki soru için gerekli yetenekleri söylemem mantıksız geliyor.VİP olman lazım.oyunda ciddi bi pozisyona gelip çevren old. veli olabilirsin.polis şefliği torpil gerektirebilir ama baska şehirlerde düşünüyorsan gerekli yeteneklerle olman mümkün

Teşekkürler , ancak şu kısmı anlamadım

2. Ne konularda yazılıyor ?
    3. Nerden öğreneceğim ? Ve ne okuyacağım ?

• popmundoyla alakası olması lazım.vip olsan diğer şehirlerin dergilerini görüp fikir edinebilirdin.biraz da sana bağlı yazmayı bilen birisi olman lazım

kitap işte pro. şairlik okuyacaksın 5* yapacaksın sonra önc. çıkar el yazmasyla ilgili bi şey onu seçeceksin 5 günde falan yazılıyor bi tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 11 Temmuz 2009; 13:40:15 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 14 Temmuz 2009; 11:53:04 >
  • quote:

Miyauuuh! Hans Christian (ben) bana kocaman bir şaplak vurdu.

Ne demek bu ?

bunu yaptığın her kimse götüne şaplak atmışsın. cinsel bir etkileşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 11 Temmuz 2009; 15:09:14 >
  • çölü aştım başarısının kesin haritasını bilen ve bazı ipuçları önerebilecek olan birisi var mı ?
  • Çöl başarısının haritası belli değil diye biliyorum, emin değilim.
  • quote:

çölü aştım başarısının kesin haritasını bilen ve bazı ipuçları önerebilecek olan birisi var mı ?

Kesin bir haritası yok, tamamen şans işi
  • Ya Yine şarkı çalmamış :S en başa muazzam bir açılış yaptım ama konsserde çalınan şarkı 0 napıcam bilmiyorum ? :S Ayrıca stüdyo çalışması ayarlıyorum ama kariyer > repertuar da 2 şarkının prova % si 55 hep öle gözüküyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exam05

Ya Yine şarkı çalmamış :S en başa muazzam bir açılış yaptım ama konsserde çalınan şarkı 0 napıcam bilmiyorum ? :S Ayrıca stüdyo çalışması ayarlıyorum ama kariyer > repertuar da 2 şarkının prova % si 55 hep öle gözüküyor :S

Konsere atraksiyon olarak ekledin mi şarkıları?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.