Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Exam05

Ya Yine şarkı çalmamış :S en başa muazzam bir açılış yaptım ama konsserde çalınan şarkı 0 napıcam bilmiyorum ? :S Ayrıca stüdyo çalışması ayarlıyorum ama kariyer > repertuar da 2 şarkının prova % si 55 hep öle gözüküyor :S

Gerekli enstrümanlara sahip misin?
  • çöl başarısını alıp da bilen birisi yok mudur kardeşim lütfen bilen birisi yazsın bilmeyenin yorum yapmasına gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sércan

çöl başarısını alıp da bilen birisi yok mudur kardeşim lütfen bilen birisi yazsın bilmeyenin yorum yapmasına gerek yok

Boşuna uğraşma kaydedenlerde bile uyguladığında olmuyor
  • napıcam yani ben
  • quote:

napıcam yani ben

Dağ ve Orman başarısını aldın mı dostum? Almadıysan onların haritaları belli onlardan başla, onları yaptıysan korkularla yüzleşmeye git :)
  • Temel suç parantez içinde (S) olunca ne demek oluyor bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Temel suç parantez içinde (S) olunca ne demek oluyor bu ?

(S)=Secret=Gizli

Örneğin ben senin yeteneklerine bakarken Temel Suç olduğunu göremiyorum.
  • orman ve korkuyu aldım. kobe gününde johannesburg'da konser vardı ondan çölü almayı düşünüyordum ! ? ama kesin bir şey yok deniyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 12 Temmuz 2009; 22:09:31 >
  • quote:

orman ve korkuyu aldım. kobe gününde johannesburg'da konser vardı ondan çölü almayı düşünüyordum ! ? ama kesin bir şey yok deniyor ??

Ben 1 tozla çöle girdim başarıyı alamadan çıktım.Çok sağlık götürüyor.Girceksen 2 tozla falan gir ben öyle yapçam bu yıl =).
  • 1 toz 2 trioxinle girerim en fazla olur değil mi o da ? bir de sağlık % kaçtayken atıyor patikadan ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 13 Temmuz 2009; 1:23:24 >
  • patika atmıyor sen çıkabiliyorsun. altta seçnek var ona tıklıyorsun otomatik çıkıyor
  • Bu yıl o başarılardan birini almak istiyorum.Hangisi en kolay ?
  • Tamam sorunu çözdüm bilet satılmıyordu. Bilet satılınca çalındı şarkı
  • quote:

1 toz 2 trioxinle girerim en fazla olur değil mi o da ? bir de sağlık % kaçtayken atıyor patikadan ??

%20'ye kadar düşünce.O atmıyo seni kendin çıkıyorsun.O girdiklerinlede çıkarsın herhalde artık =D.Ben 2 tozla gircem bu sefer
  • patikada zararmı görüyorsunuz ve toz ne işe arıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lanetlispyder98

patikada zararmı görüyorsunuz ve toz ne işe arıyor.

Her patikada değil ama başarı patikalarında sağlık düşer.Toz sağlığı kaç olursa olsun 100'e tamamlar.
  • Nerden elde edebilirz tozu ?
  • zombi günlerinde vurduğun zombilerden düşer yada parayla satın alabilirisn ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Nerden elde edebilirz tozu ?

Zombi gününde vurduğun ilk zombi karşılığı gelir yada kişilerden satın alabilirsin.En az 300k(300.000$).Ben çöl için iki tane aldım ve tanesi 300'e zor buldum =((.
  • Aramada görünmemesi için ismimin ne yapabilirim ? Araştırdım bişey bulamadım bu konuyala ilgili . .
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.