Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HoLyMasteR

slm arkadaslar benim sorum ozelliklerimle ilgili karakteri yeni actim ama daha hic bir puani vermedim benim dusuncem once zekasını sahane veya cok iyi falan yapmak solist olmayi dusunmedigimden ses olayına hic girmicem müzik yetenegi dıs gorunus ve cekicilik kalıo sizce bunları nasıl gelistirmeliyim gerci müzik yetenegide diger ikisine agir basio yani onuda iyi bi seviyeye getirecegim ama bu dıs gorunusle cekicilik kafami karıstırıyor baslangic icin sizce ne yapmalıyım veya alternatif puan dagilimi dusuncelerinizi bekliorum simdiden saolun...

Zekayı fevkalade yap bence ilk olarak.Sonra da müzk yeteneğini o seviyeye getir.Sonra sırayla ikisini kas ikiside mükemmel oldumu bu sefer sadece çekiciliği geliştir.Bence dış görünüşü hiç geliştirme.Estetiklefalan çok üst seviyeye çıkıyo dış görünüş.Ondan sonrada sese ver =)).

• ya aacil yardımınızı bekliyorum kabile tüyü calınabilio mu calınabiliosa temel suç yeterli mi acil cevap lazm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr. XaaN

quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

06:31 Otostop çektim, Sax & Jones beni Londra şehrine götürüyor.

New York'tan Londra'ya otostopla nasıl gidebiliyorum, nasıl bir mantıktır bu

Öyle bir mantık ki okyanuslar üzerine köprü kurabilen

quote:

Arkadaşlar:
    Single klip ve albüm nasıl çıkartırım?
    Aşama aşam anlatabilir misiniz?

Single:
    1- Hangi müzik türündeysen o yeteneğini (örneğin Hip-Hop) 5 yıldız yapıyorsun. Şarkıların kayıtları için çok önemli.
    2- Şehirde senin müzik türüne uyan bir kayıt stüdyosu arıyorsun ve bulunca CEO 'suna kontrat için mesaj yolluyorsun. Sana kontrat teklifi geliyor ve kabul ediyorsun.
    3- 2 adet şarkı yapıyorsun.
    4- Single güzel olsun istiyorsan bu şarkılar %100 oluncaya kadar prova ediyorsun stüdyoda.
    5- Bu şarkıları anlaşma yaptığın kayıt stüdyosunda kaydediyorsun.
    6- Bir single çalışması başlatıyorsun. (Kayıtlar ve klipler --> Yeni Kayıtlar)
    7- Çalışmanın içine kaydettiğin şarkılarını ekliyorsun.
    8- Çalışmayı anlaştığın şirkete yolluyorsun.
    9- Şirketin senin popülerliğine, şarkılarının kalitesine bakarak CD basıyor.
    10- CD 'lerin basımı bittiğinde CEO bir onay vererek single 'nı çıkarıyor.

Klip:
    1- Bir şarkı kaydediyorsun.
    2- Grubunun bütçesinden (karakter değil, grup) 10k - 10000$ ayarlıyorsun.
    3- Bir klip çalışması başlatıyorsun. (Kayıtlar ve klipler --> Video klipler)
    4- Klibin için bir mekan kiralıyorsun. (10000$ burda gerekli)
    5- Klibi çekiyorsun.

Albüm:
    Single ile aynı, sadece daha fazla şarkı kaydetmen gerekiyor.

Çok sağolasın arkadaşım

• nolur acil yardım ya kabile tüyü calınabilio mu acil cevap lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkadiz

nolur acil yardım ya kabile tüyü calınabilio mu acil cevap lazım ?

Hayır.
  • üniversiteye kayıt yaptırdım ama param gitmedi+ öğretmen nasıl bulcam ders alamıyorum?
  • Birşey diyeceğim ben stüdyoda provaya giriyorum 2 şarkım var ancak ikiside % 55 de kaldı onun üstüne 2 -3 kere provaya girdim hala aynı repertuar dan ikiside işaretli ama :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

üniversiteye kayıt yaptırdım ama param gitmedi+ öğretmen nasıl bulcam ders alamıyorum?

Önceliğini derse girmek olarak değiştir ve üniversiteden ayrılma her güncellemede kademe kademe artar.

quote:

Orjinalden alıntı: Exam05

Birşey diyeceğim ben stüdyoda provaya giriyorum 2 şarkım var ancak ikiside % 55 de kaldı onun üstüne 2 -3 kere provaya girdim hala aynı repertuar dan ikiside işaretli ama :S

Müzik türü yeteneğinin 5* olması gerekir.Yani diyelim sen klasik müzik yapıyorsan klasik müzik yeteneğinin 5* olması gerekir.
  • Benim müzik yeteneğm 8* bi getirisi olmaz demi yani 5* ile aynı işlevi görür değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayhki

Benim müzik yeteneğm 8* bi getirisi olmaz demi yani 5* ile aynı işlevi görür değilmi

müzik yeteneği derken özellik olarak mı genre yeteneği olarakmı? atıyorum heavy metalin 8* sa provalarda 5*dan daha yüksek %alırsın ve atraksiyonlardan daha çok* alırsın
  • quote:

Benim müzik yeteneğm 8* bi getirisi olmaz demi yani 5* ile aynı işlevi görür değilmi

Hayır tabikide.Albüm,single falan onlarda daha iyi rol alırsın.Sahnede yüksek yıldız almana yardımcı falan olur.En az 8* öneriyorum ben herkese =).
  • quote:

Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

Hayır tabikide.Albüm,single falan onlarda daha iyi rol alırsın.Sahnede yüksek yıldız almana yardımcı falan olur.En az 8* öneriyorum ben herkese =).

13/26 zekayla 0'dan 8* 'a kaç günde çıkabilirim sence ?

edit : Bu uyarı neden çıkıyor ?

Ha? Öğretmenim nerde? Bana kimse bir şey öğretmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 16 Temmuz 2009; 11:01:06 >

• quote:

quote:

quote:

ÜNiversitede çıkarabilirsin ama kendin ders vererek çok uzun sürer.Öğretmenle aynı mekanda değilsen o uyarı gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ÜNiversitede çıkarabilirsin ama kendin ders vererek çok uzun sürer.Öğretmenle aynı mekanda değilsen o uyarı gelir.

buna ek olarak
    eğer üniversiteye kayıt olduysan önceliğini öğretmenden öğrenmek değil, derse girmek yapman gerekir

• kendi kurduğum gruptan nasıl ayrılacağım ?
  • kariyerde üyelere tıkla. orda üyeleri düzenleye gir. orda gruptan ayrıl yazısını görürsün
  • parayı şirket lisansı alıp şirket mekanmış onlara yatırmak mantıklı iş mi ? önerilerinizi bekliyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sércan

parayı şirket lisansı alıp şirket mekanmış onlara yatırmak mantıklı iş mi ? önerilerinizi bekliyorum ?

Ya senle alakalı ilgilenip mekanı adam gibi bi yer yaparsan kazanırsın ama benim gibi milyonlarda kaybedebilirsin =((.
  • kaybeden çok ondan korkuyorum iste. bu işin püf noktaları ne acaca
  • quote:

Orjinalden alıntı: sércan

kaybeden çok ondan korkuyorum iste. bu işin püf noktaları ne acaca

Büük grupları falan bulmak önemli onlar hem para bırakıyo hemde barın müzik türünü arttırıyo.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.