Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annenin görevlerini yap. gelen çaylak puanlarının hepsini zekaya ver. bulunduğun şehirde üniverste olması lazım oraya gidip ders alabilir yetenek öğrenebilirsin.
  • her şey paralı yav ben belediyeye gittim ordan bi işe girdim haftalık 400 dolar sanırım bir de sokakta çal'a ayarladım boş zamanları ama şuana kadar para gelmedi hiç. bir de annenin istekleri stüdyoda çal, kitap al falan diyor ama onlar da paralı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cémo

her şey paralı yav ben belediyeye gittim ordan bi işe girdim haftalık 400 dolar sanırım bir de sokakta çal'a ayarladım boş zamanları ama şuana kadar para gelmedi hiç. bir de annenin istekleri stüdyoda çal, kitap al falan diyor ama onlar da paralı değil mi?

Eğer para istiyorsan bükreş-belgrad-budapeşte bunlardan birine git temizlikçi olarak haftada 3k kazandığımı biliyorum
  • oraya gitmek paralı mı peki
  • otostop yapabilirsin ama baya uzun sürer. keşke karakter açmadan önce sorsaydın istanbul yeni başlıyanlara göre değiş iş imkanları çok düşük
  • Neyse biraz para kazanayim bakarız artık.. Peki şuan para olmadan yapılabilecek bir şey var mı?
  • quote:

Neyse biraz para kazanayim bakarız artık.. Peki şuan para olmadan yapılabilecek bir şey var mı?

eğer istersen 1 gün içinde gidersin otostopla.
    Ben olsam o zaman kaybını göze alırdım almıştımda zaten
  • tamamdır istanbul-belgrad yolunda beklemeye başladım.
  • quote:

tamamdır istanbul-belgrad yolunda beklemeye başladım.

Hadi bakalım iyi şanslar
    Birde o şehirlerin en iyi yanı o şehirde bulunmasan bile işten atmıyorlar
  • önceliğini otostop çekmek olarak ayarlamayı unutma
  • @Buroc.k
    Sağol hocam gidelim, görelim bakalım.

@Özgür Can
    Ayarladım hocam sağol. Daha sonra tekrar yardım etmeniz gerekebilir arada bakıverin buraya.
  • soruların olursa bu başlık altında sor herkes yardımcı olur
  • Arkadaşlar ruh halimi ve sağlığımı nasıl yükseltebilirim?
    Karakter alışveriş bağımlısı alışveriş yapamam.
    Birde hasta.
    Hastalığımı iyileştiremem o benim altın madenim değerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Arkadaşlar ruh halimi ve sağlığımı nasıl yükseltebilirim?
    Karakter alışveriş bağımlısı alışveriş yapamam.
    Birde hasta.
    Hastalığımı iyileştiremem o benim altın madenim değerinde

http://forum.donanimhaber.com/m_22646069/tm.htm
  • Sağol kardeş.

Peki ben yüzde 25 ruh ve sağlıkla hastaneye yatsam 2 günde mi çıkarım yani hastanede güncelleme başı ne kadar artış olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 23 Temmuz 2009; 12:41:02 >
  • Arkadaşlar ben erotik dans öğrendim.Bu yetenekde hiç yıldız yokken,herhangi bir mekanda erotik dansçı olarak çalışabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

Arkadaşlar ben erotik dans öğrendim.Bu yetenekde hiç yıldız yokken,herhangi bir mekanda erotik dansçı olarak çalışabilir miyim?

Erotik dansın 3* ve dış görünüşün ortalama üstü ise çalışabilirsin.
  • 3 tane dövme sildirdim.dış gürünüşüm akla zarardan mükemmele düştü.ama düşmeye devam ederek şimdi ise harika oldu.

Liposuction %73 Botox Tedavisi %15 düştü bu estetikler..

Tekrar 2 estetik ameliyat olsam. dış görünüşüm tekrar akla zarar olur mu ? olmazsa nereye kadar yükselir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sércan

3 tane dövme sildirdim.dış gürünüşüm akla zarardan mükemmele düştü.ama düşmeye devam ederek şimdi ise harika oldu.

Liposuction %73 Botox Tedavisi %15 düştü bu estetikler..

Tekrar 2 estetik ameliyat olsam. dış görünüşüm tekrar akla zarar olur mu ? olmazsa nereye kadar yükselir ?

Göğüs gerdirme yapmalısın.Hem 4 kademe arttırır hemde yıllarca etksi vardır :D.Ama iyi bi mekanda yaptırmalısın.
  • göğüs gerdirmenin etkisi %100 olsada arttırır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.