Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlız ameliyatların tamamen etkisi geçmeden tekrar olamıyorsun. benim botox %3 tü onun etkisi geçsin diye baya beklemek zorunda kalmıştım
  • yapma ya o zaman iş yaş desene.

bir de sen dövme mi sildirdin ondan mı bekledin botox'u ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 31 Temmuz 2009; 12:35:50 >
  • hayır ben dövme sildirmemiştimde turneden önce tüm ameliyatları olucaktım ama başka işler çıktı olamadım sadece botox olabildim. daha sonrada onun etkisi geçmeden hepsini olamayayım dedim bekledik gerçi benim dış görünüş zaten yüksekti fazla gerekte yoktu
  • benim botox %15 şimdi 30 güne biter mi etkisi ?
  • 2 pop sene süresi var çığır açan mekanda yapılan ameliyatların yani 112 gün 30 gün sonra biter etkisi...
  • Arkadaşlar şimdi ben dünya turundayım öncelikle yoga ustalığını ve temel dini 5 yıldız yapacağım.Ardından neleri artırsam karar veremedim.
    Şovmenlik 1
    Dansçılık 3
    Temel telli 5
    Bas gitar 5
    Şarkı 6
    Solistlik 0
    Sahne duruşu 0
    Özel efektler 0
    Sizce nasıl geliştirmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 5 Ağustos 2009; 20:26:14 >
  • ilk önce sahne görevlerini 5* yapmanı sonra temel şovmenliği geliştirmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Arkadaşlar şimdi ben dünya turundayım öncelikle yoga ustalığını ve temel dini 5 yıldız yapacağım.Ardından neleri artırsam karar veremedim.
    Şovmenlik 1
    Dansçılık 3
    Temel telli 5
    Bas gitar 5
    Şarkı 6
    Solistlik 0
    Sahne duruşu 0
    Özel efektler 0

Konserde senin için gereken en önemli özelliklerden öncelik vermen gerekenler : Müzik Türü yeteneğin, Kulandığın enstruman çeşidi ve enstruman yeteneği, Şarkı söylüyorsan Temel Şarkı söyleme ve Solistlik, sorna temel şovmenlik ve profesyonel şovmenlik bunlar en önemlileri. Sonra Atraksiyonlar için 4-5 yetenek geliştirirsen iyi olur.

En son söz yazma gibi yetenekleri geliştirerek kendi şarkılarını yaz.

Bence 6-7 yıldıza uğraşmadan önce performans planındaki şeyler içni gereken tüm yetenekleri öğren. Sonra Enstruman yeteneklerini ve Şovmenlik yeteneklerini 5 yıldızdan yukarı çıkar. Bu benim fikrim ben bu şekilde yapmıştım :) Sen nasıl istersen özgürsün tabi ki :)

• Şirketten parayı nasıl alıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sércan

Şirketten parayı nasıl alıyoruz ?

Şirket diyorsun Sonra Hisselerin Ödenmesi diyorsun miktarı yazıyorsun. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinix_68 -- 5 Ağustos 2009; 23:43:45 >
  • tesekkürler.

bir de sahne ekipmanın eskimemesi için 10 rodi var yetenek seviyesi de iyi ama yine de belli bir süre sonra ekipmanların değişmesi gerekiyor sanırım bu süre ne kadar ?

ya da şöyle sorayım ekipmanlar ilk alındığında kalitesi ne oluyor ? ortalama üstüne düşen bi kaç ekipman varsa değiştirilmeli mi? ( Durumları 3* ama kalitesi ortalama üstü)
  • quote:

tesekkürler.

bir de sahne ekipmanın eskimemesi için 10 rodi var yetenek seviyesi de iyi ama yine de belli bir süre sonra ekipmanların değişmesi gerekiyor sanırım bu süre ne kadar ?

ya da şöyle sorayım ekipmanlar ilk alındığında kalitesi ne oluyor ? ortalama üstüne düşen bi kaç ekipman varsa değiştirilmeli mi? ( Durumları 3* ama kalitesi ortalama üstü)

Açıkcası hayatımda hiç tam ekipman almadım. Kısmetse bu grubumda ekipmanıda 5 yıldız yapcam ilk sıralara kadar da çıkcam :)

Ama süre hakkında ekipman kullanan arkadaşlar yardımcı olur.

Benim söyleyebileceğim bakarsın işte kalitesi düşmeye başlar. Sonra yenilersin. O yüzden asla ama asla gruptaki parayı üstüne aktarma. Ha grubun yüksek sıralardaysa konser başı minumum 15-20 bin alıyorsan bilemem ama para biriksin bir sıkıntı oldumu yenilersin vb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinix_68 -- 5 Ağustos 2009; 23:54:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinix_68

quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Arkadaşlar şimdi ben dünya turundayım öncelikle yoga ustalığını ve temel dini 5 yıldız yapacağım.Ardından neleri artırsam karar veremedim.
    Şovmenlik 1
    Dansçılık 3
    Temel telli 5
    Bas gitar 5
    Şarkı 6
    Solistlik 0
    Sahne duruşu 0
    Özel efektler 0

Konserde senin için gereken en önemli özelliklerden öncelik vermen gerekenler : Müzik Türü yeteneğin, Kulandığın enstruman çeşidi ve enstruman yeteneği, Şarkı söylüyorsan Temel Şarkı söyleme ve Solistlik, sorna temel şovmenlik ve profesyonel şovmenlik bunlar en önemlileri. Sonra Atraksiyonlar için 4-5 yetenek geliştirirsen iyi olur.

En son söz yazma gibi yetenekleri geliştirerek kendi şarkılarını yaz.

Bence 6-7 yıldıza uğraşmadan önce performans planındaki şeyler içni gereken tüm yetenekleri öğren. Sonra Enstruman yeteneklerini ve Şovmenlik yeteneklerini 5 yıldızdan yukarı çıkar. Bu benim fikrim ben bu şekilde yapmıştım :) Sen nasıl istersen özgürsün tabi ki :)

Ben sadece basçıyım o zaman şovmenliği falan 5 yapıp telli ve bası baya bir artırayım sağol

• sadece basçı olman kötü olur iki tane sahne görevin olması daha avantajlı olur yetenekleri geliştirdiğin sürece.
  • şirketteki parayı kaç haftada bir dağıtabiliyoruz ?

bir de botox kaç kademe arttırır acaba dış görünüşü ? ayrıca ben şimdi dp versem dış görünüşüme boşa mı gitmiş olur yoksa ameliyatların etkisi bittiğinde hiç yaptırmamışken halimemi eklenmiş olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 8 Ağustos 2009; 21:32:10 >
  • Bi'kaç ameliyatla akla zarar olur dış görünüş..

Dp harcamaya değmez...
  • ya diğerleri %0 olmadığı için yapamıyorum ondan soruyorum ! yok sa daha önce yaptırdım akla zarardı. 3 dövme sildirdim mükemmele düştü. şimdi ise harika oldu. botox %0 bi tek onu yaptırabilirm sadece ondan soruyorum yaptırırsam ne olur mükemmel olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 8 Ağustos 2009; 22:49:14 >
  • biriniz tahminde bulunsun

bi de tekrar şirketteki parayı kaç haftada bir dağıtabiliyoruz ?
  • quote:

biriniz tahminde bulunsun

bi de tekrar şirketteki parayı kaç haftada bir dağıtabiliyoruz ?

56 günde bir.
  • sércan olur diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.