Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -burak

Sen ziyaretçi kısmındakini işaretle o zaman dersi alırsın.

Alıntıları Göster
    Seks öğrenmen için Temel Kamasutra kitabını alman lazım. diğer yetenklere gelince onları hasta iyilrştirerek kullınırsın.ilk hasta 100 hasta diye uzar gider liste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 22 Ağustos 2009; 11:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sércan

Seks öğrenmen için Temel Kamasutra kitabını alman lazım. diğer yetenklere gelince onları hasta iyilrştirerek kullınırsın.ilk hasta 100 hasta diye uzar gider liste.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sorum kariyerde kendisini ispatlamış olanlara yanlış anlamayın kesin ve net bilgi istediğim için böyle diyorum.

genel atraksiyon mu ? müzik türüne özel atr. mu ? ya da sayıları kaça kaç olmalı ? ( 9 atraksiyon arasında )

• quote:

arkadaşlar sorum kariyerde kendisini ispatlamış olanlara yanlış anlamayın kesin ve net bilgi istediğim için böyle diyorum.

genel atraksiyon mu ? müzik türüne özel atr. mu ? ya da sayıları kaça kaç olmalı ? ( 9 atraksiyon arasında )

Alıntıları Göster
    Ya baya bi araştırma yaptım herkes benim müzik yeteneklerimi geliştirmem gerektiğini söyledi ve şimdiki hedefim bu

Temel Söz Yazımı Şairlik+Temel Albüm yapımcılığı+Halku Coşturan Müzik Besteleme+Doğaçlama Müzik+Dile Dolanan Müzik=14266L

Solist Vokal+Geri Vokal=2100

Temel Şovmenlik+Seyirci Bilinci+Profesyonel Şovmenlik=4199

Dipnot:Temel Bestecilik ve Temel Şarkı Söyleme olduğu için yazmadım tabi bunlara Temel Vurmalı Çalgılar+Davul da eklenecek.

Yanlış yere yazdıysam özür dilerim.

Ee sizce bunları yaparsam konserlerde iyi para kazanabilir miyim?

Edit:Daha hesaplılarını buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizuhara -- 23 Ağustos 2009; 10:16:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Ya baya bi araştırma yaptım herkes benim müzik yeteneklerimi geliştirmem gerektiğini söyledi ve şimdiki hedefim bu

Temel Söz Yazımı Şairlik+Temel Albüm yapımcılığı+Halku Coşturan Müzik Besteleme+Doğaçlama Müzik+Dile Dolanan Müzik=14266L

Solist Vokal+Geri Vokal=2100

Temel Şovmenlik+Seyirci Bilinci+Profesyonel Şovmenlik=4199

Dipnot:Temel Bestecilik ve Temel Şarkı Söyleme olduğu için yazmadım tabi bunlara Temel Vurmalı Çalgılar+Davul da eklenecek.

Yanlış yere yazdıysam özür dilerim.

Ee sizce bunları yaparsam konserlerde iyi para kazanabilir miyim?

Edit:Daha hesaplılarını buldum.

Alıntıları Göster
    burdan da bakanilirsiniz msn de konuşuruz detayları.

5m e bırakıyorum.

gs3005@hotmail.com ekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ert21

burdan da bakanilirsiniz msn de konuşuruz detayları.

5m e bırakıyorum.

gs3005@hotmail.com ekleyin.

Alıntıları Göster
    Karakterimi uçağa bindiremiyorum Uçak bileti alıyorm ama uçağın kalkış saati geçiyor ve karakterimin günlüğünde uçağı kaçırdım vs. gibi hiçbi bilgi gözükmüyo ve uçakla başka bi şehire geçemiyorm. Tarihini de kontrol ediyorm yanlış bakmş olabilirmiyim diye ama tarih de doğru oluyr. Bulunduğum şehir Seattle ve Londraya gitmeye çalışıyorum. Yardım edin lütfen

• otostopla şehir değiştirmeye çalış olmazsa yöneticilere mesaj göndermen veya bugreport yazman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

otostopla şehir değiştirmeye çalış olmazsa yöneticilere mesaj göndermen veya bugreport yazman lazım

kendisi şuan şangay a gidiyo ama londraya yanıma gelmesi lazım..
    aç kaldım sokaklarda nerdesinnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

quote:

otostopla şehir değiştirmeye çalış olmazsa yöneticilere mesaj göndermen veya bugreport yazman lazım

kendisi şuan şangay a gidiyo ama londraya yanıma gelmesi lazım..
    aç kaldım sokaklarda nerdesinnn

Alıntıları Göster
    Ben üniversitenin temel telli enstrumanlar bölümüne kayıt yaptırdım.Önceliklerden derse girmek yaparak bu yeteneğimi 10 yıldıza kadar çıkarabilir miyim yoksa 1 yıldızda kalır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgribeyaz.

Karakterimi uçağa bindiremiyorum Uçak bileti alıyorm ama uçağın kalkış saati geçiyor ve karakterimin günlüğünde uçağı kaçırdım vs. gibi hiçbi bilgi gözükmüyo ve uçakla başka bi şehire geçemiyorm. Tarihini de kontrol ediyorm yanlış bakmş olabilirmiyim diye ama tarih de doğru oluyr. Bulunduğum şehir Seattle ve Londraya gitmeye çalışıyorum. Yardım edin lütfen

Uçağın kalktığından emin misin? Çünkü Seattle ile İstanbul (Türkiye) Arasında 10 saat kadar fark var

quote:

Orijinalden alıntı: manyaksencer

Ben üniversitenin temel telli enstrumanlar bölümüne kayıt yaptırdım.Önceliklerden derse girmek yaparak bu yeteneğimi 10 yıldıza kadar çıkarabilir miyim yoksa 1 yıldızda kalır mı ?

Ne kadar durduğuna bağlı 10 yıldız yapabilirsin ama çok fazla zamanını alır benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

quote:

Uçağın kalktığından emin misin? Çünkü Seattle ile İstanbul (Türkiye) Arasında 10 saat kadar fark var

quote:

Ne kadar durduğuna bağlı 10 yıldız yapabilirsin ama çok fazla zamanını alır benden söylemesi

Alıntıları Göster
    Bükreş üni. derse giriyorum ama bir türlü öğrenmiyor zeka mükemmel ortalama kaç güncellemede öğrenilir ders?

Temel Suç öğrenmek sandığımdan daha zormuş. Sanırım daha fazla derse katılıp önce işin temellerini öğrenmeliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: animaniax

Bükreş üni. derse giriyorum ama bir türlü öğrenmiyor zeka mükemmel ortalama kaç güncellemede öğrenilir ders?

Temel Suç öğrenmek sandığımdan daha zormuş. Sanırım daha fazla derse katılıp önce işin temellerini öğrenmeliyim.

Alıntıları Göster
    Bi karakteri takip etmeyi nereden ayarlıyoduk bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahgribeyaz. -- 30 Ağustos 2009; 18:54:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

quote:

peki başka hangi yollardan 10 yıldız yapabilirim yeteneğimi

• quote:

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: -bullshit-

quote:

karakteri takip etmen için vip olman lazım. eğer vipsen tekip edeceğin kişinin karkater sayfasına girdiğinde sağdaki menüde altta o seçenek çıkıyor
  • quote:

quote:

quote:

karakteri takip etmen için vip olman lazım. eğer vipsen tekip edeceğin kişinin karkater sayfasına girdiğinde sağdaki menüde altta o seçenek çıkıyor

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Müzik becerisi 8 yıldız oldu.Ne zaman söz yazma ve bestelemeyi 10 yıldız yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Müzik becerisi 8 yıldız oldu.Ne zaman söz yazma ve bestelemeyi 10 yıldız yapabilirim?

Alıntıları Göster
    istersen şimdi yaparsın müzik becerisi gerekli değildir onları 10* yapman için zeka ve üniversitenin kalitesi etkili.
  • quote:

bizim soru esgeçildi yine

Alıntıları Göster
    Deneyim puanıyla çaylak puanı arasında bi fark varmıdır? Puanları özelliklere verirken farklı etkisi varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Deneyim puanıyla çaylak puanı arasında bi fark varmıdır? Puanları özelliklere verirken farklı etkisi varmıdır?

Hayır hiçbir farkı yoktur. Belli bir süre sonra çaylak puanları kesilecek, haftada bir deneyim puanları gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.