Ben Kavasaki Samurai aldım 30.000 us a ama kullanamıyorum aracımın yanına gittim kullan dedim iste gidicektim seyahate başla dedim ama not eneough cash dedi kaç kere denedim araştırdım ama bulamadım bi yardım
üstünde para yoksa gidemezsin. not eneough cash = yeterli nakit yok demek zaten
Temel aşçılık biliyorum. Öğretmen haricinde tarif öğrenme yolu yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Tesstere
Temel aşçılık biliyorum. Öğretmen haricinde tarif öğrenme yolu yok mu?
deneyim puanlarıylada öğrenilebiliyor ama dp'leri tarife harcamak bana saçma geliyor
Şu pencere var ya, "gel beni kır" diyor.
Bu günlük yazısı neden çıkar?
Vandalizm bağımlısı olunca çıkar. bende de var
Uuu vandalizm bağımlılığı da mı var Çok iyiymiş
Vandalizm,madde,seks,alışveriş bağımlılıkları var.
uyuz oldum, nasıl tedavi olabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: AnD_OnE
uyuz oldum, nasıl tedavi olabilirim?
Türkçe genel forumda hasta başlığı var oraya yaz hatta mesaj numarası 1099739.1
teşekkürler
10 gün sonra konserim var ama ruh halim %35 şuan bunu acil yükseltmem lazım yoksa ya hastahanelik olucam olmasam bile konser kötü geçiçek önceliklerim alışveriş yapmak ama hiç artmıyo izmirdeyim fal bakıcak varmı yada başka önerisi olan ?
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
10 gün sonra konserim var ama ruh halim %35 şuan bunu acil yükseltmem lazım yoksa ya hastahanelik olucam olmasam bile konser kötü geçiçek önceliklerim alışveriş yapmak ama hiç artmıyo izmirdeyim fal bakıcak varmı yada başka önerisi olan ?
Alışverişe çıkma önceliğini kullanırken cebinde ne kadar fazla para varsa etkisini o kadar fazla görürsün, ama bi süre sonra o da pek etki etmiyor.
Benim önceliğim sürekli yürüyüşe çıkmak olarak ayarlı, konser vb. sonrası düşse bile ruh halini 1 2 güncellemeye toparlıyorum ve genelde %100 oluyor. Çiçek toplamak + Yürüşe çıkmak olarak ayarlayıp bir kaç güncelleme bekle derim. Etkisi olucaktır mutlaka. Ayrıca 10 güne kadar rahat rahat toparlarsın ruh halini, endişe etme bence.
Çiçek toplamakla yürüyüşe çıkmak ayarlıyım ben o zaman baya önceden ayarlı çünkü konser provalar falanda %100 güme gitmesin diye endişeliyim biraz düzelir inşallah.
Arkadaşlar birisi bana şu üniversiteler ve okulları detaylı anlatabilir mi? Benim 5 yıldızlı bir çok yeteneğim var bunları daha da geliştirmek istiyorum.Bakıyorum bazıları daha 45 gün önce girmiş temel telli e. yetenekleri 7 yıldızlara ulaşmış. Bunları nasıl yapabiliriz? (Temel öğretmenlik yeteneğim de var 5 yıldız.)
Deneyim puanlarıylamı arttırıyorlar?
Bir sorum daha olucak güncellemeler kaç saatte bir oluyor ?
quote:
güncellemeler bir gün içerisinde 1 , 2 en fazla 3 kere olur.
quote:
belli bi süresi yok random
Temel fotoğrafçılığı 5 yıldız yapsam burdan çok para kazanabilirmiyim 5 yıldızla kaç para edicek resimler çekebilirim?
quote:
Temel fotoğrafçılığı 5 yıldız yapsam burdan çok para kazanabilirmiyim 5 yıldızla kaç para edicek resimler çekebilirim?
Fotoğrafçılıkta o kadar para yok ya. Belki 10 yıldız yaparsan güzel resimler çekebilirsin.