Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Kavasaki Samurai aldım 30.000 us a ama kullanamıyorum aracımın yanına gittim kullan dedim iste gidicektim seyahate başla dedim ama not eneough cash dedi kaç kere denedim araştırdım ama bulamadım bi yardım
  • üstünde para yoksa gidemezsin. not eneough cash = yeterli nakit yok demek zaten
  • Temel aşçılık biliyorum. Öğretmen haricinde tarif öğrenme yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesstere

Temel aşçılık biliyorum. Öğretmen haricinde tarif öğrenme yolu yok mu?

deneyim puanlarıylada öğrenilebiliyor ama dp'leri tarife harcamak bana saçma geliyor
  • Şu pencere var ya, "gel beni kır" diyor.

Bu günlük yazısı neden çıkar?
  • Vandalizm bağımlısı olunca çıkar. bende de var
  • Uuu vandalizm bağımlılığı da mı var Çok iyiymiş
  • Vandalizm,madde,seks,alışveriş bağımlılıkları var.
  • uyuz oldum, nasıl tedavi olabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnD_OnE

uyuz oldum, nasıl tedavi olabilirim?

Türkçe genel forumda hasta başlığı var oraya yaz hatta mesaj numarası 1099739.1
  • teşekkürler
  • 10 gün sonra konserim var ama ruh halim %35 şuan bunu acil yükseltmem lazım yoksa ya hastahanelik olucam olmasam bile konser kötü geçiçek önceliklerim alışveriş yapmak ama hiç artmıyo izmirdeyim fal bakıcak varmı yada başka önerisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

10 gün sonra konserim var ama ruh halim %35 şuan bunu acil yükseltmem lazım yoksa ya hastahanelik olucam olmasam bile konser kötü geçiçek önceliklerim alışveriş yapmak ama hiç artmıyo izmirdeyim fal bakıcak varmı yada başka önerisi olan ?

Alışverişe çıkma önceliğini kullanırken cebinde ne kadar fazla para varsa etkisini o kadar fazla görürsün, ama bi süre sonra o da pek etki etmiyor.

Benim önceliğim sürekli yürüyüşe çıkmak olarak ayarlı, konser vb. sonrası düşse bile ruh halini 1 2 güncellemeye toparlıyorum ve genelde %100 oluyor. Çiçek toplamak + Yürüşe çıkmak olarak ayarlayıp bir kaç güncelleme bekle derim. Etkisi olucaktır mutlaka. Ayrıca 10 güne kadar rahat rahat toparlarsın ruh halini, endişe etme bence.

• Çiçek toplamakla yürüyüşe çıkmak ayarlıyım ben o zaman baya önceden ayarlı çünkü konser provalar falanda %100 güme gitmesin diye endişeliyim biraz düzelir inşallah.
  • Arkadaşlar birisi bana şu üniversiteler ve okulları detaylı anlatabilir mi? Benim 5 yıldızlı bir çok yeteneğim var bunları daha da geliştirmek istiyorum.Bakıyorum bazıları daha 45 gün önce girmiş temel telli e. yetenekleri 7 yıldızlara ulaşmış. Bunları nasıl yapabiliriz? (Temel öğretmenlik yeteneğim de var 5 yıldız.)

Deneyim puanlarıylamı arttırıyorlar?
  • Bir sorum daha olucak güncellemeler kaç saatte bir oluyor ?
  • quote:

Bir sorum daha olucak güncellemeler kaç saatte bir oluyor ?

güncellemeler bir gün içerisinde 1 , 2 en fazla 3 kere olur.
  • quote:

Bir sorum daha olucak güncellemeler kaç saatte bir oluyor ?

belli bi süresi yok random
  • Temel fotoğrafçılığı 5 yıldız yapsam burdan çok para kazanabilirmiyim 5 yıldızla kaç para edicek resimler çekebilirim?
  • quote:

Temel fotoğrafçılığı 5 yıldız yapsam burdan çok para kazanabilirmiyim 5 yıldızla kaç para edicek resimler çekebilirim?

Fotoğrafçılıkta o kadar para yok ya. Belki 10 yıldız yaparsan güzel resimler çekebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.