Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adamım buraya dokunamazsın ha yazısı çıkarsa kimse grafitti yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Hayır onla alakalı değil.

Adamım buraya dokunamazsın ha yazısı çıkarsa kimse grafitti yapamaz.

Özel mülklere yapamazsın graffiti.
  • Bir şarkının popülerliğini nasıl arttırabiliriz? Mesela 2 ay sonraki konserim için şarkıları repertuarıma kaydediyorum prova yapmak için 2 ay sonunda şarkıların popülaritesi düşmüş oluyor.Konserde kötü geçiyor doğal olarak.Nasıl şarkı seçmeliyim sorusu daha doğru olur aslında.
  • Arkadaşlar ben üni profu olarak işe başladım şimdi bu yeteneklerime bir katkı yapar mı? Ayrıca aynı ünide hem öğrenci hemde profum. Sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

Arkadaşlar ben üni profu olarak işe başladım şimdi bu yeteneklerime bir katkı yapar mı? Ayrıca aynı ünide hem öğrenci hemde profum. Sorun olurmu?

6*üstü bir yeteneğini seç ve önceliğini işe gitmek yap üniversiteden ayrılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiJaL

Teknik ekibin yetenek düzeyinin artmasının avantajı nedir arkadaşlar? Demin baktım da benim elemanları işe alalı en azından 2-2,5 ay ololmasına rağmen hala 1 yıldıza sahipler. Maaşlarını primlerini aksatmadan veririrm her hafta halbuki...

quote:

Rodi x 5 * 2 700 TL
    Kişisel Asistan x 2 * 1 620 TL
    Tanıtımcı * 1 620 TL

Bir de ses teknisyeni konser kalitesine etki ediyor mu? Benim elemanların bunca zamandır tembel tembel yatmalarından sonra oyun içindeki açıklamalara pek güvenemiyorum doğrusu.

Yok mu derdime derman olabilecek birisi?

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum:
    Şimdi ben temel şarkı söylemeyi 10 yıldız yapıp mı başka bir yeteneğe geçeyim yada şarkı söylemeyi 1-2 yıldız arttırıp sonra başka bir yeteneği daha 1-2 yıldız artırıp başka bir taneye mi döneyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Bir şarkının popülerliğini nasıl arttırabiliriz? Mesela 2 ay sonraki konserim için şarkıları repertuarıma kaydediyorum prova yapmak için 2 ay sonunda şarkıların popülaritesi düşmüş oluyor.Konserde kötü geçiyor doğal olarak.Nasıl şarkı seçmeliyim sorusu daha doğru olur aslında.

• quote:

quote:

Bir şarkının popülerliğini nasıl arttırabiliriz? Mesela 2 ay sonraki konserim için şarkıları repertuarıma kaydediyorum prova yapmak için 2 ay sonunda şarkıların popülaritesi düşmüş oluyor.Konserde kötü geçiyor doğal olarak.Nasıl şarkı seçmeliyim sorusu daha doğru olur aslında.

Cover şarkı çalmaktan bahsediyorsan şarkıları seçerken en yüksek popülerliğe sahip olanları seç mümkün olduğunca. Ama dikkat et şarkıların yazıldığı tarih çok eski olmasın. Yani kısa süre içinde max. popülerliğe ulaşıp sonra etkisini kaybedecek şarkılar olmasın. Ben seçim yaparken en fazla 1 hafta önce yazılmış olan şarkılardan seçiyorum mesela.

Yine de 2 ay çok uzun bir süre. Bu sürede illa ki popülerlik düşüşü olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GiJaL

quote:

quote:

Cover şarkı çalmaktan bahsediyorsan şarkıları seçerken en yüksek popülerliğe sahip olanları seç mümkün olduğunca. Ama dikkat et şarkıların yazıldığı tarih çok eski olmasın. Yani kısa süre içinde max. popülerliğe ulaşıp sonra etkisini kaybedecek şarkılar olmasın. Ben seçim yaparken en fazla 1 hafta önce yazılmış olan şarkılardan seçiyorum mesela.

Yine de 2 ay çok uzun bir süre. Bu sürede illa ki popülerlik düşüşü olacaktır.

Coverlerın popülerliğini artırman çok zordur.

Sen ne olursa olsun kendi şarkılarınla çık konserlere mesela ben şuan kendi şarkılarım olmadığı için çok pişmanım sende aynı hataya düşme

Biriside benim sorumu cevaplasa

• 1 - 2 yıldızın o kadar etki ettiğini görmedim ben hiç. Bir yeteneği geliştireceğim zaman 5 yıldıza kadar geliştirip daha sonra başka yeteneğe geçiyorum ben hep. Yine de sen bilirsin, bir kaç yıldız geliştirdikten sonra bir etkisini görebiliyorsan ona göre belirlersin gelişim stratejini.
  • Ben İleri Botanik yeteneğini öğrendim ve 6. yıldız için %60 seviyem . Yani 5 yıldızın üstünde . Ancak bitki aradığımda Voo Doo tozunun yapıldığı bitkiyi bulamıyorum bir türlü . Karşıma üzüm , fasulye , bal kabağı vs... çıktı ve jack -o- lantern yaptım . Voo Doo tozunun yapıldığı bitkiye nasıl ulaşabilirim ?
  • O bitki antika bulamazsın artık.
  • Tüh . Peki benim İleri Botaniği boşu boşuna mı 6 yıldız yaptım ? Yani İleri Famakoloji 5* , İleri Botanik 6* , bi işe yaramayacak mı ?
  • Otel seçeneklerinde dağıt ve öde var bildiğiniz gibi ben şöhreti arttırmak için yapıcam ama ne kadar tutar hiç bir fikrim yok borca girmeyelim sonra
  • En ucuz seçenekte kalırken genelde 50 civarı tutuyor gecesi. Şehrine göre 10 20 lira oynayabiliyor fiyatlar. Ucuz otellerde dağıttığımda min. 80, max. 352 lira ödemişim.

Standart otelde kaldığımda ise min. 160, max. 204 lira vermişim. Dağıtmada ise min. 638, max. 814 lira.

Fiyatları şimdi kontrol ettim günlüğümden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushishi -- 22 Kasım 2009; 15:24:19 >
  • Mekan kaldıramayacağı halde sesi köklersek ne olur? 2 gün sonra çalacağım mekanın kapasitesiyle benim ekipman arasında 10000W fark var yaklaşık.
  • Mekana zarar veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Mekana zarar veriyor

Mekan ne olacağı umrumda değil valla. Benim konsere, şöhrete vb. eksi yönde bir etkisi olur mu? Mühim olan o.
  • Örnek : 5 Yıldız olacakken 3 yıldız olur.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.