Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burç normalde fal bakmak için kullanılıyor.aynı zamanda vip olmayanlar alışverişlerini bu burçlar sayesinde yapabiliyor.
  • Evimin yedek anahtarını oyundan birine verebiliyormuyuz verebiliyorsak nasıl ?
  • Herhangi bir eşya verir gibi veriyorsun anahtarları da. Önce evine gidip yedek anahtar yaratıyorsun. Sonra vereceğin karakterin yanına gidip onun eşyalar menüsüne giriyorsun. Bu sayfanın alt kısmında kendi eşyaların da listelenir. Oradan istediğin eşyayı verirsin.
  • 3.yıldızda yeteneğim her güncellemede %15 artıyor çok az değilmi bu ? Bundan önce gayet iyiydi yetenekler arttıkça zeka aynı kaldığı içinmi böyle yoksa benmi çok sabırsızım %15 çok az geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

3.yıldızda yeteneğim her güncellemede %15 artıyor çok az değilmi bu ? Bundan önce gayet iyiydi yetenekler arttıkça zeka aynı kaldığı içinmi böyle yoksa benmi çok sabırsızım %15 çok az geldi bana.

hayır az değil
    hatta o yükseltilmiş hali
  • Yıldız seviyesi arttıkça gelişmen yavaşlayacaktır. 4. yıldızdayken büyük ihtimalle %10 geliştireceksin kendini her güncellemede.
  • O zaman 10 yıldız nasıl olucak eskiden böyle değildi %30 falan geliyordu her güncellemede
  • Oyundaki önemli günleri sevgililer günü aziz kobe gibi önemli günleri nerden öğrenebilirim ?
  • Camia > Takvim
  • İlk çaylak puanımı aldım (2 puan) bu puanları en iyi harcamanın yöntemi nedir? Daha önce okuduğum bir yerde, çaylak puanlarının tamamını zekaya vermenin en iyisi olduğunu çünkü ilerde çok sık puan almayacağım için zekanın en başta geliştirilmesi daha iyi olurmuş. Bu konuda sizin görüşleriniz nedir acaba?
  • Evet, ilk başlarda zekaya yatırman iyi olacaktır. Daha sonraları yetenek geliştirmede kolaylık olur sana cidden. Bu arada tüm çaylak puanlarını değil ama en azından 8 - 9 seviye arttııracak kadar geliştir zekanı.
  • şu anda çok kötü seviyede, bunu vasat seviyesine kadar mı getirsem iyi olur yoksa daha da mı yukarı getirmem gerekir, 8-9 seviye dediğiniz hangisi oluyor? Bir de zeka dan sonra hangilerinin puanlarını arttırmam daha iyi olur ?

edit : bi de daha anne görevi olarak gelmedi ama şu an işe başvurmak isteidğimde zaten bir işte çalışıyorsunuz diyor, ama ben biyerde çalışmıyorum, bunun sebebi nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usekes -- 7 Aralık 2009; 20:05:56 >
  • İştesin diyorsa girmişsindir bi ara, sen hatırlamıyorsundur. İş ve Ev bilgileri menüsünden bi kontrol et, eğer orada da işsiz diyorsa bug vardır, yöneticilerden birine mesaj at.

Zeka olarak en azından iyi olsun derim. Mesela ben şahane olana kadar geliştirdim kendi karakterimin zekasını. Zekadan sonra ise müzik yeteneğine ağırlık ver derim. Daha sonra sahnede alacağın görevlere göre diğer özelliklerini geliştirirsin.
  • muhasebecilik için ne gerekiyor ?
  • Temel ekonomi
  • sadece o kadar mı başka bişi yok mu
  • Temel ekonominin 3 yıldız olması yetiyor.
  • Otostop çekerken ortalama kaç güncelleme beklememiz gerekiyor.Çekiciliğim ortalama üstü 1 güncelleme geçti daha ama 2-3 gün beklermiyim ?
  • Güncellemeden çok senin gideceğin yöne seyahat eden bir grup/araç olup olmadığına bağlı. Sonuçta oyundaki her karakteri gerçek kişiler yönettiği için senin orada bulunduğun saatler içerisinde gitmek istediğin yöne doğru hareket planı olan birisi olmadığı sürece beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok. Bir yerden hareket edecek araçların listesine ulaşabiliyorduk ama neresi olduğunu hatırlayamadım şimdi.

NOT: Biraz karışık anlatmış (anlatamamış) olabilirim, kusura bakma.
  • suç keşfi ne işe yarıyo??
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.