Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirket ve turne işi ne alaka onu anlayamadım? Dikkat etmediğim bir sırada dünya turu düzenleyen acenteler filan mı açıldı oyunda. Biraz daha açıklar mısın?
  • Forumlarda şirket forumu diye bir yer varya hani oraya girince tüm gruplar bir programla tüm şehirleri ve tarihleri yazıyorlar sonra bar ceoları ona göre foruma falan yazıyor bu saatte ayarlayın falan şirket forumuna girip bakarsan daha iyi anlarsın şimdi anlatamadım.
  • Oyun forumlarına o kadar bakmadağım için bilmemem normaldir. Niye o şekilde ayaralamaya çalışıyorsun ki? Forumlara bulaşmadan da turne ayarlayabilirsin.
  • Nasıl yapıcam bir program var başlama tarihini ve şehrini seçiyorsun 5 saniyede bazı şehirler arası 1 gün ara koyarak bize programı veriyor.Şirket forumuna yazıncada gelip ceolar seni buluyor ama senin dediğin nasıl olucak ?

Siteyide buldum. http://popmundo.allowed.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 28 Aralık 2009; 17:56:39 >
  • "Camia > Sıralamalar > Mekanlar > En Popüler Mekanlar" bu sayfaya geldikten sonra müzik türünü ve şehrini seçiyorsun. O şehirde o türe ait olan barların bir listesi geliyor karşına. Onların içinden kendine uygun olanı (şöhret, tarih, saat) seçerek ayarlıyorsun konserlerini. Biraz uğraştıran bir yol ama VIP değilsen (Bahsettiğin forum olayından hariç.) başka bir seçeneğin yok.
  • Son 3 konserimde zayıf geçiyor hem 55-60 civarı yıldız alıyorum atraksiyonlarda nadirde olsa bir kaçından 3 yıldız alıyorum ama genelde hepsi 2 yıldız atraksiyonlar şarkılarda prova %100 popülerlikte yeşil olmasına rağmen 1 yıldız geldiğide oluyor hiç 3 yıldıza çıkamadım bir yardımcı olun sorunu anlayamadım bir türlü.
  • Atraksiyonların kimisi için dış görünüş, çekicilik gibi özelliklerinin daha yüksek olması katkı sağlıyor. Kimisi için de bunların dışında ayrı yeteneklere ihtiyacın oluyor (ör/ Seyirci bilinci vb.). Bunları bir kontrol et.

Şarkılar içinse popülerliğin + değerlerde olmasından çok şarkının kalitesi önemli. Tabi o şarkıyı ne kadar iyi çalabildiğin de diğer bir etken.
  • Atraksiyonlarda bir kere izleyici keyfini destekle dediğimde 4 yada 5 yıldız almıştım ama son 2 konserimde hep başarısız oldum ve yıldız alamadım bunun nedeni ne güç desteğimi ? Eğer güç desteğiyse kaç olursa iyi performans alırım o atraksiyondan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Atraksiyonlarda bir kere izleyici keyfini destekle dediğimde 4 yada 5 yıldız almıştım ama son 2 konserimde hep başarısız oldum ve yıldız alamadım bunun nedeni ne güç desteğimi ? Eğer güç desteğiyse kaç olursa iyi performans alırım o atraksiyondan ?

enaz 70 iyidir
    bir de en sona koymalısın
  • En son 3 atraksiyonu:

- İzleyici keyfini destekle.
    - Sesi kökle
    - Bis çal

şeklinde yaptığımda baya etkili olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ama izleyici keyfini desteklemeyi kullanman ne kadar iyi olur orası tartışılır. Tek bir konserinden 1 2 yıldız yüksek almak adına repertuar fulleme vb. şeyleri feda edeceksin. Konserlerin hoş ve üstü geçse kısa bir sürede dolar gerçi ama daha düşük seviyelerde konserler verenler için destek gücünü saklamak daha mantıklı olacaktır bence. Bunun yerine ara sıra hırs seviyeni yükseltebilirsin mesela.
  • Sahne için geliştirmek gereken belli başlı yetenekler neler olmalı? Enstürman yetenekleri hazır. Tür heavy metal.
  • Özel gösterilerin açıklamalarında o gösteriyi yapabilmek için hangi yeteneklerin gerekli olduğu yazıyor. Hangisini yapmak istiyorsan oradan bakabilirsin. Ama temel şovmenlik ve profesyonel şovmenlik olmazsa olmazı gösterilerin. Önce bunları geliştirirsen özel gösterilerin pek çoğunu yapabilirsin zaten. Türe özel gösteriler için demin de dediğim gibi hangisini yapmak istediğine bakıp buna uygun yetenekleri geliştir.
  • Hasta bir türlü bulamıyorum nasıl bulacam off
  • bir sürü evcil hayvan aldım sonrada dogaya salınca haliyle ruh hali bayabi düstü ama sonradan
    20:16 Benim guinea pig nerde??... Onu çok özledim.
    20:16 Benim hamster nerde??... Onu çok özledim.
    20:15 Benim hamster nerde??... Onu çok özledim.
    20:15 Benim guinea pig nerde??... Onu çok özledim.
    20:14 Benim hamster nerde??... Onu çok özledim.
    20:14 Benim guinea pig nerde??... Onu çok özledim.
    20:14 Benim kedi nerde??... Onu çok özledim.

devamlı böyle gelip ruh halimi bir türlü yükseltmiyor gecici bir durummudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

bir sürü evcil hayvan aldım sonrada dogaya salınca haliyle ruh hali bayabi düstü ama sonradan

1-2 gün daha böyle devam edebilir sonra geçer merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berqo -- 12 Ocak 2010; 21:43:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berqo

quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

bir sürü evcil hayvan aldım sonrada dogaya salınca haliyle ruh hali bayabi düstü ama sonradan

1-2 gün daha böyle devam edebilir sonra geçer merak etme

hastahanede 1 2 gün kalıcıyım o zaman :)

• ya ama değişebiliyor bazen hemende geçebiliyor ortalama olarak 1-2 gün ;)
  • Mcann, oyun forumlarında bir başlık olması lazım, hasta olan kişiler hastalıklarını ve bulundukları şehri mesaj atıyorlar, doktorlar da o liste gördükleri kişilere yardım ediyorlar. Emin değilim ama hastanelerde de bu forum mesajına bir link olabilir, göz at istersen bi.

Overmedia, evcil hayvanın öldüğünde ya da saldığında ruh halinde düşüş olur. Bu yüzden çok sayıda alınması tavsiye edilmez. Ben evcil hayvanımı saldığımda ilk güncellemeden sonra düşüş durmuştu. Daha doğrusu ilk saldığım anda ve de aldığım ilk güncellemede olmak üzere 2 kez ruh halinde düşüş yaşamıştım.
  • Cok Tesekkürler @GiJaL ve @berqo

Temel Sanat ve Dizayn
    ve
    Temel Medya Yönetimi

İzmir İcinde Ders Alabilecegim Ögretmen Varmı
  • Üniversite sayfalarından verilen derslere bakabilirsin. Aradığın dersler yoksa yine oyun forumlarına bir göz at.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.