Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın oyunda noel sevgililer günü ve cadılar bayramındaki gibi ruh halini arttırabileceğimiz birşey varmı ?
  • Noel'de yılbaşı hediyeni açarsın. Ruh halinde de artış oluyordu heralde hediyeyi açtıktan sonra. Bir rivayete göre de Neol Baba'yı görebilirsin şanslıysan. Ben şahsen hiç görmedim, hatta göreni de görmedim.
  • Yılbaşı hediyemi bana kim vericek yada benmi alıcam nerden nasıl alıcam.Cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Yılbaşı hediyemi bana kim vericek yada benmi alıcam nerden nasıl alıcam.Cevaplar için teşekkürler.

Yılbaşı hediyeni arkadaşların alır ve ancak bugün açabilirsin yani yılbaşından bir gün önce
  • Hediye başka bir karakterden gelmek zorunda değil, hediye paketi yaptırarak kendinize almış olduğunuz bir şey de olabilir.
  • bu kolej gibi yerlerde ders verip üstüne paramı veriyorlar anlamadım :) burc diye bisiler falan bilelimde ona göre davranalalım
  • Anlayamadım demek istediğini tam olarak. Biraz daha açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

bu kolej gibi yerlerde ders verip üstüne paramı veriyorlar anlamadım :) burc diye bisiler falan bilelimde ona göre davranalalım

Eskiden 5* üzerine çıkmak için insanlar ders verirlerdi bazı kişilere aynı zamanda ders almaları için ödülde verirlerdi ama şimdi üniversite sistemi çıktı ve artık 5*+ yetenek geliştirilebilmekte. Yani artık üniversitelerde bazen ders almak için bile para veriyorsun ancak kimse sana para vermiyor genel olarak.
  • Ben birşey soracaktım belgrad'ta yeni polis oldum hiç suçlu yok aslında varda yapan başka şehire gidiyor bende özel ajan olmak istiyorum bu nasıl olunuyor yeteneklerim tam emniyet müdürümü yapıyor özel ajanı ?
  • Dövmenin dış görünüş ya da çekiciliğe bir katkısı oluyor mu? Dövme filan sevmem ama bir işe yarayacaksa yaptıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

Ben birşey soracaktım belgrad'ta yeni polis oldum hiç suçlu yok aslında varda yapan başka şehire gidiyor bende özel ajan olmak istiyorum bu nasıl olunuyor yeteneklerim tam emniyet müdürümü yapıyor özel ajanı ?

Başyargıç özel ajan yapar sizi.

quote:

Orijinalden alıntı: GiJaL

Dövmenin dış görünüş ya da çekiciliğe bir katkısı oluyor mu? Dövme filan sevmem ama bir işe yarayacaksa yaptıralım.

Yok hiçbir işe yaramıyor, sadece görüntü. Sildirmeye kalkınca da dış görünüş düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 18 Ocak 2010; 6:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!
    Yok hiçbir işe yaramıyor, sadece görüntü. Sildirmeye kalkınca da dış görünüş düşüyor.

Gaza gelip yaptırmış bulundum bir kere. Dediğiniz gibi görünüşe bir etkisi olmadı.

Bir soru daha:
    Estetik ameliyatların etkisi geçtikten sonra görünüşümüz ameliyat olmadan önceki halimizin altına düşer mi? Yani dış görünüş 10. seviyede diyelim, ameliyat olduk 14 oldu, daha sonra (4 ay sanırım) etki geçtiğinde görünüşümüz yine 10'a mı düşer yoksa 9,8... vb. mi? Bu genç yaşımda estetik yaptırsam mı karaktere karar veremedim.

• Konserlerden gelen para gruba gidiyor otomatik onu biliyorumda single yada albümlerden gelen parayı nasıl çekicez oda otomatik grup hesabınamı yatırılır grup hesabında önceden ne kadar olduğunu bilmediğim için yatıp yatmadığını bilmiyorum günlüktede birşey yazmıyor.
  • Direkt grup hesabına yatar paran. Kariyer sayfanda son çıkan single/albüm'e ya da Kayıtlar ve Klipler > Yayınlanmış Kayıtlar'dan bakarsan detaylı olarak görebilirsin. Hangi şehirde ne kadar satmış, ne kadar kazandırmış vb. bilgileri.
  • popmundo forumda nasıl arama yapılır ya sayılar var bişey anlamıyorum koordinatlı gibi bişey bu çok saçma bilen birisi resimli anlatabilirmi sabitlenebilir veya kısaca yazın nasıl oluyo
  • Bak o sayılar o mesejların kimliği gibi.

Foruma girdiğinde sol en üstte forum menüsü yazar ve onun biraz altında (xxx.yy) göster biçiminde yer var oraya mesajların numarasını yazıyorsun ve sana o mesajı çıkartıyor.

Bildiğim kadarıylada arama sadece öyle yapılabiliyor.

Arama yapman içinde oraya aradığın şeyin mesaj numarasını yazman gerek.
  • sorun o ben diyelim bi konuyu arıcam mesela doktorlar diye ben bunu nasıl arattırıp bulucam koordinatlarını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metso

sorun o ben diyelim bi konuyu arıcam mesela doktorlar diye ben bunu nasıl arattırıp bulucam koordinatlarını bilmiyorum

Maalesef öyle bir seçenek yok. Arama kısmı çok saçma. Sadece seni numarasını bildiğin mesaja götürüyor.
  • vodoo tozu nerden bulabilirim
  • Ben Temel Sanat & Dizayn öğrenmek istiyorum. Bu yetenek üniversitelerde veriliyor mu yoksa illa kitap mı alıcaz?? Bi de yukarıdaki arkadaşın sorusuna da cevap verirseniz sevinirim çünkü bana da lazım. :D
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.