Merhaba arkadaşlar şu haikular hakkında bir şeyler sormak istiyorum. Okuyunca dp alınmasını sağlıyormuş. Haftada 1yerine 3 almak fena olmaz dedim geliştirdim yeteneği ama kaç tane okumam gerekiyor bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Turnem başlayalı 3 gün oldu ama sağlıkla ruh halı %85'lere düştü turnenin sonuna doğru nasıl olucak hiç bilmiyorum yürüyüş,alışveriş,spor falan yapıyorum tabi ama günde 1 kere konser olunca sürekli aşşağılara iniyor ruh haliyle sağlık bu 2'si arasındaki dengeyi kuramadım bir türlü.
temel yoga geliştir 5* yap büyük katkısı olucaktır
quote:
Orijinalden alıntı: _OozZy_
Merhaba arkadaşlar şu haikular hakkında bir şeyler sormak istiyorum. Okuyunca dp alınmasını sağlıyormuş. Haftada 1yerine 3 almak fena olmaz dedim geliştirdim yeteneği ama kaç tane okumam gerekiyor bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
her gün bir tane oku derim.
poff yazması ne kadar sürüyor onu bilmyiorum daha yahu. :D Peki bir soru daha sorayım. Haiku bittiğinde sadece bir kullanımlık mı veriyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
Turnem başlayalı 3 gün oldu ama sağlıkla ruh halı %85'lere düştü turnenin sonuna doğru nasıl olucak hiç bilmiyorum yürüyüş,alışveriş,spor falan yapıyorum tabi ama günde 1 kere konser olunca sürekli aşşağılara iniyor ruh haliyle sağlık bu 2'si arasındaki dengeyi kuramadım bir türlü.
Çiçek toplarkende birinin saldırısına uğradım sağlık %40lara kadar geriledi nasıl arttırabilirim bu ikisini turnemin daha başındayım ölmessem iyidir.
Biraz dinlen sonra spor yap.
Bunun daha hızlı bir yolu yokmu ilaç falan yokmu sağlığı arttıran çünkü sağlık şuan zaten düşük konserlerdede düşüyor böyle sürekli arttırıp %80-90'larda tutmam çok zor.
Ya yine aynı şey oldu hemde konser sırasında
Brain Damage ROCK içinde bir sokak çocuğu bana saldırdı! Biraz yaralandım... Oysa hiçbir şey yapmamıştım!
Bu nedir ya böyle sağlığım yine 40'lara düştü turnenin başındayım 1 gün arayla 2 kere oldu neden böyle oluyor anlamadım
bu olay random bi olay şehirdeki suçla alakalı sanırım şans meselesi.biran önce temel yoga geliştirin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: _OozZy_
poff yazması ne kadar sürüyor onu bilmyiorum daha yahu. :D Peki bir soru daha sorayım. Haiku bittiğinde sadece bir kullanımlık mı veriyor ?
kendin yazıp kendin okumanın pek mantıklı olduğunu sanmıyorum.ama 3-4 güncel sürüyor bi haiku ve 2 kullanımlık oluyor.
Benim rock grubun var şimdi repertuara şarkı eklerken ekliyeceğim şarkının rock olarak yazılmasına dikkat etmelimiyim şarkıyı coverlarken aldığım yıldızları etkilermi ?
Tabikide rock olması etkiler.
Şimdi ben klip çektim oyunda başarı geldide klip çekmenin bana ne getirisi olucak albüm satışları gibi televizyondanda bir para gelicekmi gelicekse hangi gün geliyor ?
para konusunu bilmiyorumdaiyiyse klip puan getirecek.
Puanı napıyım bana para lazım.
single satışlarına etkisi olur.para kazanırsın bi yoldan merak etme
Yaklaşık 1000 gündür aktif ceoluktan uzağım. Bu alanda çeşitli değişiklikler olmuş. Şimdi de yeni bir iş teklifi aldım aktif ceo olarak. Yeni gelen sistemle birlikte neler yapılması gerektiğinin bulunduğu bir kaynak var mı bildiğiniz?
Hocam size teklif eden kişiye sorun. Aktif ceo olursam ne yapacağım ? Üstüme ne gibi görevler düşecek diye. Zaten size söyleyecektir şirket sahibi ne yapmanız gerekiyorsa.
Birinin beni ceo olarak işe alması için aynı şehirdemi olmamız lazım adam bana öyle söyledi çünkü aynı şehirde olmadığımız için işe alamıyor.