Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi mekanda ceo olacaksan o mekanın olduğu şehirde bulunman gerekiyor işe girmek için.
  • Albüm kaç hafta satıyor yani kaç hafta sonunda albüm hiç satmamaya başlıyor.
  • Şöhretlere bağlı diye biliyorum.
  • Bence bu konu kapatılsın sorusu olanlar yeni konu açsın hem forumda süreklilik sağlanır
  • Sabit bir düzenin olması daha iyidir. Karışıklık olmaz.
  • Bir barda aktif ceo olarak başladım barın güç kapasitesi 77W bunu nasıl arttırabilirim çalışan almak için barmen,satış elemanı vsvs. ilan verdim 1000 dolardan ama şu ana kadar gelen giden yok bu arada davet göndermek paralıymış öyle tek tek tüm gruplara yollayamıyorum yani daha öncede ceo oldum ama pasif ceoydum biraz değişiklik istediğim için girdim ama nerdeyse hiçbirşey bilmediğimi farkettim aktif ceolukla ilgili yazı varsa buraya yazabilirmisiniz yada tecrübeliler tecrübelerini burda paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
  • Şirket forumunda iyi gruplar var dünya turu ayarlamak isteyen. onlara davetiye gönder istedikleri güne. davet için verdiğin paranın 10 katını alabilirsin. ayrıca biraz arttır işçilerin parasını. gelirler onlar.
  • Sürekli doeler giriyor işe gerçek bir karakterden bir farkı oluyormu ilanda verdim ama girmiyorlar mekanın gücünü nasıl arttırıcam birde bilmiyorum geliştir tamir ete basınca zaten mükemmel seviyede daha fazla yükseltilemez gibi bir yazı geliyor kısacası aktif ceoluk yapmış biri yapmam gerekenleri yazabilirse çok memnun olurum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Sürekli doeler giriyor işe gerçek bir karakterden bir farkı oluyormu ilanda verdim ama girmiyorlar mekanın gücünü nasıl arttırıcam birde bilmiyorum geliştir tamir ete basınca zaten mükemmel seviyede daha fazla yükseltilemez gibi bir yazı geliyor kısacası aktif ceoluk yapmış biri yapmam gerekenleri yazabilirse çok memnun olurum teşekkürler.

mekanda her zaman gerçek karakterleri çalıştırmak imkansızdır. doelerle de mekanınızın kalitesi yükselir. 3doe=1gerçek karakter diyebiliriz. mekanın gücü mekanın kalitesi arttıkça artacaktır. gerçekten berbat kalitede bir barın mükemmel seviyeye gelmesi 2ay kadar sürer. sürekli çalışanlarınız olduğundan ve mekanı tamir ettiğinizden emin olun yeter.
  • Arkadaşlar Sizce bu hesaba devam edip adam edebilirmiyim yoksa yeni hesap mı açiim??

Karakter Adı:Rıfat Öz

Popmundo'ya 526 gün önce girdi.

Rıfat Öz, romantik bir insan ve ortalama üstü derecede çekici, ortalama üstü dış görünüşe sahip. Rıfat zeka olarak ortalama üstü seviyede. Rıfat, çok hoş bir sese ve çok hoş bir müzik yeteneğine sahip.

Rıfat boş zamanlarında alışveriş yapmak ile uğraşıyor ve kariyerinde ilerleyebilmek için yetenek geliştirmek yolunu seçmiş.

Açık yetenekler
    Temel Bestecilik *****
    Temel Şairlik *****
    Temel Komedi *****
    Temel Şarkı Söyleme *****
    Temel Telli Enstrümanlar *****
    Elektro Gitar *****
    Temel Medya Yönetimi ****
    Temel Mühendislik
    Temel Sanat ve Dizayn ***
    Solistlik
    Temel Klavye Enstrümanları
    Temel Elektronik Enstrümanlar ***
    Temel Vurmalı Enstrümanlar ***
    Temel Şovmenlik *****
    Temel Öğretmenlik **
    Temel Oyunculuk
    Temel İllüzyonizm
    Hayvan Eğitimi
    Temel Fen *****
    Temel Dansçılık
    Kimya
    Temel Makyaj *****
    Profesyonel Şovmenlik
    Temel Özel Efektler
    Davul *
    Turntable Teknikleri *

Temel Davranış *****
    Graffiti Boyama *
    Rock *
    Temel Fotoğrafçılık
    Seks
    Temel Bilgisayar Bilgisi
    Seyirci Bilinci
    Halkı coşturan müzik besteleme *
    Temel Liderlik *****
    Kılık değiştirmek *****
    Profesyonel Şairlik

• Evet ben de bu başlığı arıyordum.

Yukarılara çıkartalım, olabildiğince güncel sorulara yardımcı olmaya çalışırım Boş yere fazladan başlık açıp konu kirliliği yaratmamaya özen gösterelim.
  • Foruma geri döndün galiba Onur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Foruma geri döndün galiba Onur?

Evet biraz öyle oldu Futbolda transfer sezonu bittikten sonra duruldu internet hayatım, oldukça vakit açığa çıktı
  • yeni karakter aç
  • Niye yahu var zaten karakterim :)
  • New York - Patika- Cape cod
    Cape cod isimli bir yere vardım ve geri dönemiyorum . Var mıdır bunun bir çaresi ?
  • Sorular buraya gelsin arkadaşlar, gelenek bozulmasın :)
  • sohbetleri v2de nasıl siliyorum boşuna yer kaplıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortunate13

sohbetleri v2de nasıl siliyorum boşuna yer kaplıyorlar

Valla onu ben de bilmiyorum çünkü hala v1'de takılıyorum.
  • Nasıl bi zıkkımsa artık hala bırakamadım. Tam bıraktım diyorum, gene başlıyorum. Karakter de bi türlü gebermedi 58 yaşına geldik anasını satayım
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.