Way Be Amma YARATICI Bir Nesiliz.... Helal Olsun Arkadaşlar...
Burda normal bı soru sorulmus nıye cıvıtıyorsunuz arkadaslar?
TyR-X in söylediğini Defector ün tornavida usulu tavsiyesiyle yaptım.Disket sürücünün içinden ince bir tornavida sokup biraz kurcaladım. Amma da etkili bir yöntemmiş yaw. Önce kendim denedim.Süper bi şey.Disketi okuyor görünüyor ama arka planda ise içine ediyor.Disket içine edildikten sonra başka bilgisayarda değil okumak açılmıyor bile. Kendime de usb disk aldım. Dosya taşımam gerekirse bununla hallediyorum.Bakalım bundan sonra benim bilgisayara disket sokabilecekler mi uyanıklar ?
TyR-X valla doğru söylüyorsun...
sagolun beyler baska sorun varsa hallederiz...
valla bak cıvıtmamısız demekki adamın isine yaramıs[bgdnc2].
[krsan] Vala aklımız bu işlere ne iyi çalışıyor [^]
cd rom icin onerilerimizde mevcuttur.
abı en kestırme yolu butun gıcık oldugun dıketlerın ustunden mıknatıs gecır (kım ugrasır onunla deme cunkı her hoparlorun ıcınde mıknatıs olur koy onun ustune mıknatısa yakın gelecek sekılde kalsın 10dk kesın bozulur =))-) yadan flopy nın dısket surucunun ıcıne ufacık mıknatıs parcası at =)[dntw]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TyR-x</i> <br />cd rom icin onerilerimizde mevcuttur. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [evlol] disket sürücü kesmedi sıra cdroma mı gelmdi ¿
Aaa nerden aklıma gelmedi içine bir bozuk para at sonra çıkarınca aynı çalışıyor.Hemde bozulmuş hissi verir.Sanırım işine gelir.
Tyr-X pratik zeka arkadaşıma katılıyorum. Bu çocuk normal hayatta da böyle yaw..
VAUV WORAZ İLTİFATINI KABUL EDİYORUM.HA BUARADA CDROM İCİN ONERİM İSE ESKİ CD ROMLAR CD PARCALIYOR.ARKADASTA VARDI OYLE BİR CDROM TAKINCA CD TUZLA BUZ OLUYOR.SANIRIM CD Yİ FAZLA SIKISTIRIYOR.BİLGİNİZE
ide kablosunu cikar olsun bitsin hocam...
yok hocam amac seni rahat bırakmayanlara ceza vermek gibi birsey.arkadasında istedigi bu ki bozmus floppyi .allah bilir o disket getirenler ne hale gelmistir.
Arkadaşlar işin özünü açıklayayım. Firma dediğim bir ilköğretim okulu. Ben de müdür yardımcısıyım. Müfettişler zırt pırt gelir ellerindeki disketten bir dünya çıktı alırlar. Soruşturmalar , teftişler, açılış onayları , yıllık çalışma planları gibi şeyler. Diğer arkadaşlara bağlı bilgisayarlarda nokta vuruşlu yazıcılar var. Benimkinde ise mürekkep püskürtmeli. Eeeee çıktı olarak daha kaliteli. İşim olsa bile mecburen bilgisayarı onlara teslim ederim. İlköğretim müfettişleri de burunlarından kıl aldırmazlar. Bu arada çıkan yazıları da ben görmeyeyim diye de kibarca odamdan kovarlar. Olay buradan kaynaklanıyor. Sizlerden tavsiyeyi aldıktan 1 gün sonra damladılar. Tabi durum aynı. 10 dk sonra beni tırım tırım arıyorlar. Disket bir türlü okumuyormuş.....Çaresi yokmuymuş.....Bense keyiften gülmemek için dudaklarımı ısırıyorum. Müfettişler genelde ellerinde 8-10 disket onların üzerinde çalışırlar ve başka bir yere de kayıt etmezler. Ben belki sizin disketiniz bozuktur başka bir disket deneyin dedim. 2. diskette sizlere ömür. Adamın 6 aylık soruşturma dosyları aynen uçmuş....Yüzlerini kamera olsa da keşke burada yayınlayabilseydim... Olmaz böyle bir şey..Hani yeni doğmuş bebekler kabız olurda kakalarını yapamazlar yüzleri şekilden şekile girer ya . Aynen öyle... Bu tavsiyeyi yapan arkadaşları bir görsem var ya. Alınlarından öpücem vallaaaaa....
Müfettişler kızıp acısını sizden çıkarmasın da...
Benim suçum yok. Tamamen disket sürücünün suçu..
Fuzuli, dikkat et o müfettiş (yada onun yiğeni) buraları okumuyor olsun.
Tavsiyem yukardaki "hınzır" mesajını silmen.
hakkaten mudur yardımcısımısın yaw?
Hic bu forumlara takılaan mudur yardımcısı gormemistim? Bi de yasını merak ettim...???