Şimdi Ara

Sorular - Sorular - Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir firmada çalışıyorum. Benim bilgisayarımda bazı kişiler disket sokarak word ve excel üzerinde çalışma yapıyor. Buna gıcık oluyorum.Bilgisayarıma disket takılıp bir dosya açılmaya çalışıldığında bunu çaktırmadan benim bilgisayarıma kopyalayan veya açılmaya çalışılan dosyayı onarılmayacak derecede bozan herhengi bir program var mı? Varsa nerden bulabilirim..[akum]

• bozuk bir disket surucu tak boyle gacırdatan cinsten belki sitedigin kopyalama islemini yapmaz ama disketin ******** neyapar.[ngt]evet onu yapar.[^]
  • +14
  • tyr-x güsel bi teknik. dikkat et patronun disketini de ..... etme..
  • BIOS ayarlarına gir, ilk menude 1.44 3.5" yazan bi yer var.
    orayı disable/not installed (yada ne varsa) böylece disket sürücüsünden kurtulmuş olurusun. windows altında gözükmez. tekrar aynı şekilde eski haline getirebilirsin.
  • yahu su yıldızlı yerde ********olacaktı
  • hayda gene koymus.a.n.a.s.ı.n.ı olacaktı simdi engellede goreyum
  • abi sen napıyosun yaw :-)
  • TyR-x sen editle o mesajı yıldızlı yap yine.... forum rules.....

• Hatta aynı anakart ayarlarından Report No FDD For Win. deyip de 5.25in. disket takıntısını da aradan kaldır.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i>
    <br />

Hatta aynı anakart ayarlarından Report No FDD For Win. deyip de 5.25in. disket takıntısını da aradan kaldır.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Bende disket sürücü yok.[evlol] Bozdum... [dntw] Bunu yapinca eger tiklarsan 5.25'e makina donup kaliyor...[bwlng][bwlng][bwlng][bwlng][bwlng]
    Eski haline biraktim.
  • Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun. Bios dan disket sürücü ayarlarıyla oynmak hiç aklıma gelmemişti. En iyisi ordan mıncıklamak.
  • ya bios ayarlarından değiştir yada kablosunu çıkar yada bozuk ıd ekablosu tak
  • abi sen benim dedigimi yap boyle gelenlerin diketlerini tikip atarsın
  • arkadaşım bunların hiç birini beceremezsen... makinan kapalı iken floppy içine tornavida sok ve bişi leri parçalamaya çalış... belki o zaman fdd yi yine de bozabilirsin...
    ama patrona dikkat...
  • patronu kim takar altı ustu 5 dolarlık birsey
  • :))
    çıkar flopiyi yere vur sonra topla vede yerine koy tabi nekadar sığar sa ama sen yaparsın sonra oldu bitti işte
  • 1-disketi disable et
    2-disketi boz
    3-bozok ide kullan
    4.ide kablosunu ters tak
    5.disketin powerini takma...
  • yada en guseli durumu anlat. çalışmamı aksatıyorsunuz filan de. yoqsa bu flopy kırmakla bozmakla olmaz. bu seferde cd ye koyar getirirler :-;)))))))))))))
  • yada en guseli durumu anlat. çalışmamı aksatıyorsunuz filan de. yoqsa bu flopy kırmakla bozmakla olmaz. bu seferde cd ye koyar getirirler :-;)))))))))))))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.