Şimdi Ara

Sorular - Sorular - Sorular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • [arindr]ulan memleket meselesine dönmüş bi floppy olayı [arindr][evlol][evlol][lamer][rntg]
  • Harbiden müdür yardımcısı....Yaş 35... Bu arada İzmir gibi bir yerde beni hangi müfettiş bulur baya merak ettim!!!!!!!!!!

Abars doğru bir tahminde bulunmuşsun. Genelde müdür yardımcıları bilgisyarda( ki çoğu orta yaştadır ve 15-20 senedir de bu görevi yapmaktadır ) maaş bordrosu ve okul programı dışında başka bir şey yapmazlar. Öğretmenlerinden de % 80 i bilgisayar kullanmayı bilmez. Bazen diğer okullara gittiğimde monitörlerin üzerine annelerimizin eskiden ördükleri dantellerin bile örtülü olduklarını görmüşümdür.
  • demek aln1m1zdan opmek istiyorsun neguzel izmirdeyiz bizde.burda benim degil ayn1 zamanda defoctar unde yard1m1 var.oda izmrde.ay1n 27 de bornovada bulusuyoruz.madem aln1m1zdan opmek istiyorsun ozaman bulusmaya bekleriz.saka saka tabiki aln1m1zdan opmek icin degil maksat tanusmak icin.izmirde olanlar bu tarihte bulusacak.san1r1m tam olarak yer yak1n bir tarihte ac1klan1r.

ne yalan soyleyeyim uzuldum simdi o mufettise nede olsa 6 ayl1k cal1sma baya kotu olmus.
  • ha buarada defector arkadas1m1z tum izmirde olanlar1 tan1st1rma ad1na bir toplant1 hatta guzel bir toplant1 duzenliyor.daha dogrusu onculuk ediyor bize destek verelim ve yard1mc1 olal1m.
    asag1daki linkde de gorebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=101426
  • Bendce flopyni kullanılamaz hale (ıd kablosunu sökerek yada bıos ayarlarından kapatarak vs) getirmen yeterliydi. Sonuç olarak o adamların çalışmalarına zarar vermeni tasvip etmiyorum. Kendi başına geldiğini düşün. Çook kötü bi durum. [Doğrucu Davut]
  • ne yalan soyleyeyim bende uzuldum.[bwlng]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.