Şimdi Ara

sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversitede yetenek öğreniyorum.bu yetenekleri kendim mi geliştirsem daha hızlı olur yoksa üniversitede derse devam etsemmi ?
    2)yetenek öğrenirken iki adet ilham kağıdı geldi ,bunlar ne işe yararlar ?
    3) yetenek öğrenirken daha az güncelleme de öğrenmek için ne yapmak gerekir ?

• ilham mı geldi yoksa not mu geldi acaba? not geldiyse 4 güncelleme yerine yetenek gelişiminizi sağlar.

daha kısa sürede öğrenmek için zekanızı mükemmel yapabilirsiniz.
  • x2 adet not var şahane diyor notlar için..güncellemede ise nota karaladım filan diyor eşyalarımda var şuan .bunları ne şekilde kullanmalıyım ?yetenek geliştirirkenmi yetenek öğrenirkenmi ? hocaylami yoksa tek iken mi kullanmalıyım ?
  • 1) Yanılmıyorsam yetenek 6* %40 olana kadar üniversitesiz geliştirmek daha çok verim veriyor.. 6* %40 dan sonra ise aynı seviyede gelişiyor. Ama üniversitede not gelme olasılığı var. Bu sebeple 6* %40 dan önce yetenek geliştirin 6* %40 dan sonra ise üniversitede derse girin.

2) Eğer kastettiğin ilham tohumu ise, şarkı yazarken işe yarıyor.

3) Zekanı mükemmel yapman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 4 Kasım 2011; 17:39:57 >
  • yo yo ilham tohumu değil biraz önce kullandım yetenek 1* iken 2* %35 oldu :D
    @gold stain
    verdiğin1ci maddeyi uygulayacağım
    fakat müzisyen olarak yetiştirdiğim bir elemanın çaylak puanlarını zekaya vermek inanın akıl kârı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Grisevic

yo yo ilham tohumu değil biraz önce kullandım yetenek 1* iken 2* %35 oldu :D
    @gold stain
    verdiğin1ci maddeyi uygulayacağım
    fakat müzisyen olarak yetiştirdiğim bir elemanın çaylak puanlarını zekaya vermek inanın akıl kârı değil

Kesinlikle zeka ya vermelisin, yoksa yeteneklerini belli bir düzeyden sonra geliştiremezsin. Herkes böyle yapar, önce zekayı fuller sonra müzik yeteneğini.
  • ozaman kalanları verecez :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ozaman kalanları verecez :D

Kesinlikle, ilk görevin zekayı fullemek olsun :)
  • quote:

arkadaşlar üniversitede yetenek öğreniyorum.bu yetenekleri kendim mi geliştirsem daha hızlı olur yoksa üniversitede derse devam etsemmi ?
    2)yetenek öğrenirken iki adet ilham kağıdı geldi ,bunlar ne işe yararlar ?
    3) yetenek öğrenirken daha az güncelleme de öğrenmek için ne yapmak gerekir ?

6* %5'e kadar kendiniz geliştirmeniz daha faydalıdır. Bundan sonrasından yapacağınız her geliştirme türü aynı şekilde artıracaktır(fakat 9* %55'den sonra yetenek geliştirmeyle geliştiremeyebilirsin boş güncel gelme ihtimali vardır). Fakat ders vererek ya da ders alarak not gelme olasılığı vardır. Profesör notları öğrenci notlarından daha iyidir. Tabi proseför olmak için bazı şartlar gerekli.
    Notlar her seviyede farklı artırır;

5.75 seviyesinde Profesör ders notu: %50
    6.25 -- 6.45 arası Profesör ders notu: %45
    6.55 -- 7.10 arası Profesör ders notu: %40
    7.60 -- 7.75 arası Profesör ders notu: %30
    8.05 -- 8.35 arası Profesör ders notu: %25
    8.60 -- 8.95 arası Profesör ders notu: %20
    9.00 -- 9.45 arası Profesör ders notu: %15
    9.60 -- 10.0 arası Profesör ders notu: %10

Not: Notları beklettikçe kaliteleri düşer ve daha az artırmaya başlarlar. Kullandığınızda yetenek listenizde hangi yetenek seçiliyse ona gider güncel.

• Şimdi yetenek geliştirme konusunda kendi zekana bak. Mesela düzgün ise (10/26) pek bir geliştirme olmaz.Kendin yetebildiğin kadar kendin yap derim. Sonra üniv.e geçersin.

Diğer soruları arkadaşlar cevaplamış.
  • Dp'lerini zekanı mükemmel yapana kadar zekana vermeni şiddetle öneririm Aksini söyleyenin de alnını karışlarım
  • şuan %50 müzik yeteneği
    %50 zeka 11günlük karakter..11gün daha puan alacağını varsayarsak
    11gün 2şer güncellemeden 22güncelleme x2 dp den 44 deneyim puanı %94 zekada olacak karakter. %100 yapmak gayet kolayıma gelir
  • quote:

şuan %50 müzik yeteneği
    %50 zeka 11günlük karakter..11gün daha puan alacağını varsayarsak
    11gün 2şer güncellemeden 22güncelleme x2 dp den 44 deneyim puanı %94 zekada olacak karakter. %100 yapmak gayet kolayıma gelir

Zaten zekayı mükemmel yapmak kolaydır. Sonrası biraz uzun vadeli bir iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.