arkadaşlar ben ligtv seyretmek izliyorum bunun için;
1-)Ayrı receiver alıp ligtvden sadece ligtv kartı alıp izleyebiliyomuyuz.İzleyebiliyosak kaça izliyoruz(ben bunu digitürk satan bayi ye sormuştum ama bunun kalkıtıgnı söledi) 2-)başka türlü en ucuz ligtv yi nasıl seyredebilirim ?
İnşallah dogru yere açmışımdır konuyu
Sanırım kimsenin cevaplamasının nedeni modül+kart almaktan daha ucuz bir yolu olmaması.
..en azından yasal olan en ucuz yolu bu.
selamlar,,
daha yenı kaldırdılar turksattakı sadece kart satma hızmetlerını d-smart yzuunden yaptılar sanırım bunuda benım tavsıyem bırazcık cesur olmanız ve DREAMBOX almanız bırde server alın sorunsuz yayınlarınızı ızleyın aklınıza gelecek tum yayınlar ıcerısınde mevcut zaten sadece ypmanız gerekn dogru adresde olmanız benım sıze tavsıyem ılk olarak dreambox alın daha sonrasını bende yardımcı olabılırım
server ıcınde aklınızda 150 dolar kadar bır para gıdecektır aklınızda olsun tabıkı bu server olayını 80ytl yede mal etme sansınız var ama yayınlarda sureklı kırılmalar olacaktır
dıger kanalalrı sorma sakın bu kadar acık avrupa kanallarını altda sıralıyalım Hotbirt 13 east AbSat Tps Cyfra+ Polsat Skyİtali Nova Bulsat ArtPelha Asianet BhtBosnia British Telecom DorcelFreexTv 4ch Hrt Cro 3ch Sexwiew 12ch Mct 21ch Srg 2ch Slovak Link 7ch SunTV 3ch ZeeTv 2ch Redligith 5ch DeaapmTv DorcelFreexTv 4ch Globecast InXtc Tv 2ch Priwate Spice 1ch Rtv İnternational 6ch Olisat
yarın inşallah baglattırcam digitürk ama birşey sormak istiyorum hoşpaket alıcam 1 ay bütün kanallar bedave 1 ay a kalmadan arıyıp teklif ediyolarmış paket ben eko-spor paketini teklif etsem kaça düşürürler fiyatını yada düşürürlermi bilgi istiyorum
yarın inşallah baglattırcam digitürk ama birşey sormak istiyorum hoşpaket alıcam 1 ay bütün kanallar bedave 1 ay a kalmadan arıyıp teklif ediyolarmış paket ben eko-spor paketini teklif etsem kaça düşürürler fiyatını yada düşürürlermi bilgi istiyorum
Eko-Spor paketini bir ay sonra öyle çok düşürmezler... Maksimum 45-50 YTL civarına düşürürler o da kesin değil tabi... Fiyatlarda çok büyük indirim olmuyor fakat uzun vadede düşünürsen biraz olsun indirim yapılıyor. kampanya ve fiyatları mutlaka müşteri hizmetlerinden öğrenmek gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme