Öncelikle herkese selamlar.Şu an Amerikadayım ve bir leptop almayı düşünüyorum. Asus un g50vt-x1 modelini beğendim. Özellikleri ise şöyle: -Intel® Centrino® 2 processor technology with interrelated Intel® Core™2 Duo processor P8400 Intel® PM45 chipset, 802.11a/b/g/n network connection and extended battery life capability. -4GB PC2-5300 DDR2 memory For multitasking power; 1066MHz frontside bus, 2MB L2 cache and 2.26GHz processor speed. -Multiformat DVD±RW/CD-RW drive with double-layer support -15.6" WXGA widescreen display -Secondary OLED display -320GB SATA hard drive (7200 rpm) -NVIDIA GeForce 9800M GS graphics With 512MB of dedicated DDR3 graphics memory -Built-in 1.3-megapixel webcam -8-in-1 media reader -1 IEEE 1394 port and 4 high-speed USB 2.0 ports -Built-in 10Base-T/100Base-TX Ethernet LAN with RJ-45 connector -Weighs 7.3 lbs. and measures 1.6" thin -Good battery life Of up to 2 hours and 43 minutes. -Built-in gaming sidelights -Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit operating system with Service Pack 1 (SP1) preinstalled
FİYAT : 949.99 $ 1)Arkadaşlar bu laptop bu fiyata göre ii bir bilgisayarmı ? 2)Ben bu bilgisayarı alsam türkiye de oynatabilir miyim ? 1.bölge,2.bölgeden falan bahsettiler program deişikliği yapılması lazım dediler.
bence güzel e alınabilir,bölge ayarlarını kolaylıkla yapabilirsin sonradan
Benimde bir sorum olacak bu asus g50vt serisi bilgisayarların garantisi Türkiye'de geçiyor mu?Yani global garantisi varmı ?
Tr garantisi yok....
Bazı bilgisayarlarda uluslararası garanti oluyor da bunda da varmı diye sordum demekki yokmuş...Teşekkür ederim billgilendirdiğiniz için
Uluslararası garanti var Tr'deki servis sorun çıkarabiliyor, forumda örnekleri vardı.
Hımmm o zaman bir sorunumuz oldugunda cepten gidicek gibi gözüküyor. Peki bir şey daha soracağım; Sizce böyle bir durumun olacagını bilerek bu pc alınabilir mi? Hem oyun oynamayı seviyorum hemde müh. okuyorum 3d tasarım yapıcam ve tr de bu güçte laptoplar çok pahalı...
Gerektiği gibi kullanıldığında bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama yine de Asus bu ne olacağı belli olmaz, forumda örnekleri çok var.
Ürün asus G50 A1 A2 versiyonlarının kırpılmış hali.Ürün şekil olarak Asus G50 VT A1 modelinden daha güzel olmasına karşın bir kaç eksikliği var birincisi.1.3 Mp kamera diğer ürün 2.0mp.Ürün üzerinde bluetooth malesef yok harici takıyorsunuz.ekran çözünürlüğü düşük diğer ekran 1680*1050 çözünürlüğü var kısaca ürünün özellikleri kırpılmış ve uygun fiyatla kullanıcılara sunulmuş.Birde unutmadan sanırım bu üründe Raid yapamıyorsunuz ikinci hdd yuvası mutlaka vardır kasada ama bağlantı aparatları yok diye biliyorum almadan önce araştırın mutlaka. not:Konuya üye değilim sorularınız için lütfen pm atınız.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşşekkürler .Ürünü aldım ilk mesajımı attım.Şu an çok kullanışlı oldugunu anladım.Sizlerede tavsiye edebilirim.Fiyat 930$ ındırım yaptırdık az..)
Hayrını gör,iyi günlerde kullan
Hayırlı uğurlu olsun...Servissiz günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun güle güle kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme