Şimdi Ara

Sorun Bende mi Paranormal activity

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 2 filmide gece vakti izledim birini arkadaşlarla diğerini kendim ama hiç bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum millete nasıl korkutucu geliyor neyden korktuklarınıda çözemedim film boyunca bi evin içini izliyoruz olay falan yok film içinde 20 gün varsa 18 gün olay yok diğer 2 günde kadını adamı köpeği çocuğu ne varsa alıp sürüklüyor ve 3. çıkacak olan filmin yorumlarını okuyorum millet deli gibi 3. filmi bekliyor en iyi izlediğim korku filmiydi izlerken altımıza mıçtık falan diyorlar nası oluyor bu ya

• sorun filmde arkadaşım tam bir balon film.
  • Sorun filmde felan değil. Insanların korkularını tetikliyen bir filmdir.

Atıyorum birisi yılandan çok korkar , yılanlı film izleyince ağlamaya başlar.
    Diğeri elleriyle yılan öldürür hiç korkutucu gelmez.

Cin , ruh , peri filmleride böyle bir kavramdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalasca

İlk 2 filmide gece vakti izledim birini arkadaşlarla diğerini kendim ama hiç bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum millete nasıl korkutucu geliyor neyden korktuklarınıda çözemedim film boyunca bi evin içini izliyoruz olay falan yok film içinde 20 gün varsa 18 gün olay yok diğer 2 günde kadını adamı köpeği çocuğu ne varsa alıp sürüklüyor ve 3. çıkacak olan filmin yorumlarını okuyorum millet deli gibi 3. filmi bekliyor en iyi izlediğim korku filmiydi izlerken altımıza mıçtık falan diyorlar nası oluyor bu ya

Tamamen sana katılıyorum
  • Bazılarıda gerçek hikaye olduğunu iddia ediyor o kadar lüks yaşayan insanlarda çok salak niye terketmiyor evi gerçi evdekinin pek zararıda yok son dk ya kadar ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

Sorun filmde felan değil. Insanların korkularını tetikliyen bir filmdir.

Atıyorum birisi yılandan çok korkar , yılanlı film izleyince ağlamaya başlar.
    Diğeri elleriyle yılan öldürür hiç korkutucu gelmez.

Cin , ruh , peri filmleride böyle bir kavramdır.

+1.
  • Hayatımda gördüğüm en tırışka film.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Korku filmi değil zaten anca gerilim. 2. film rezalette kabul. Ama 1. ci filmi kulaklıkla izledim. (o basınçlı ses insanı baya geriyor)
  • Filmi ben de fazla abartılı bulanlardanım. Beğenen insanları tek korkutan veya etkileyen noktanın filmin çekiliş tarzı olduğunu düşünüyorum. Bu tür konularda fazla hassas olan insanlar dışında ciddi anlamda korkan olduğunu sanmıyorum.
  • Benim gibi düşünenlerin olduğunu bilmek güzel çünkü filmin altındaki yorumlar sorun bende mi diye sordurmuştu
  • Musallat
  • Evet dünyanın en dandik filmi 100 bin dolar bile tutmamıştır çekmeleri hiç bişey olmuyo çünkü

Şimdi baktım da ilk film 15 bin dolar ikincisi 2.75 milyon dolarmış ikincisi de çok dandikti halbuki neye gitmiş o kadar para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Raist] -- 24 Eylül 2011; 21:59:14 >
  • En dandik korku filminden bile korkan biri olarak korktuğumu söylemeliyim.Korku filmlerinde aniden çıkabilecek,olabilecek,ses çıkarabilecek potansiyeli olan şeyler beni korkutuyor.Devamlı o aniden çıkabilecek olan şeyin gerilimini hissediyorum.
  • Sırf merakdan izledım sabrettım o bütün filme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozii-34

Sırf merakdan izledım sabrettım o bütün filme

aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.