Arkadaşlar yeni başlık açmaktan hep imtina etmişimdir ama uygun bir başlik görünen sayfada bulamadım. Ve bir takım şeyleri sizlerle paylaşmak istedim. Dün gece oyuna mage charım ile girdim 60 lvl bir karakter uzun süredir oynamıyorum kendisi ile. Bir baktım ne öldürürsem öldüreyim exp gelmiyor uzun saatler çıkıp yeniden girdim oyunu yeniden kurdum vs değişmiyor. Ne öldürüsem öldüreyim exp yazısının görünmemesine ek olarak exp bar da oynamada olmuyor. Belki online olanlar katılmıştır dün gece bir savaş vardı. Karuslar kazandı ve Moradları istilaya gittik. Ezik karakterleri öldürüyorum NP puan ve leader puan veriyor. Çıkıp sürekli kullandığım Assas charım ile girdim öldürüyorum hiç bişi vermiyor :S kime ne vereceği belli olmuyor sanırım bu oyunun. Yada orda bug burda bug artık gına geldi. Izdırap çöküyor start geliyor start çöküyor ızdırap geliyor. Her ikiside geliyor ARES ler çöküyor. Hepsi düzeliyor DC geliyor. DC gidiyor. Lag geliyor. Oyunda nerdeyse yabancı kalmamış ama anonslar hala "selling buying" şeklinde yapılıyor. Her köşe başında koxp hatta Adreamdaki Archer lar bile koxp ile dolaşiyor. K2 Network alt yapı değişiyoruz sizlere iyi hizmet vermek için şimdiden hazırlaniyoruz oyuncu kitlemiz artiyor geleceğe yatırım yapiyoruz desede bence son çırpınışlarını yapiyor. KOXP SROBOT gibi yazılımları yapan kişiler oyun firmalarının kazandığı para kadar para kazanıyor. Paralar zaman ile beraber gidiyor. Kendimize verdiğimiz zararın paralelinde ülke ekonomisinide felç ediyoruz :) Keşke Türkler yazsaydı diyorum bu programları.. Oyunlara karşı değilim bu bir keyiftir ve olmadırda herkez farklı şeylerden keyif duyar ve her keyif veren iş boşa giden zaman olarak değerlendirilir toplumca şahsen bu düşünce bence yanlıştır. Önerim şuki Bu kadar kişiyiz buralarda madem keyif alacaz bir oyunla bari çalışanını bulalım. Piyasalarda bilip gördüğümüz görmediğimiz bilmediğimiz yığınla MMORPG oyun var. Hepsini tek tek yanlız başıma inceleyip en iyisini bulmam zor. Eğer Knight Online başlığı altındaysak hepimizin oyun zevki benzer demektir. Çünki Knight online World of warcraft , silrkoad, guild wars hepsi farklı türler tarzımıza uygun bir oyun bulalim hizmetini iyi veren hiç değilse keyif alalım derken sinir strese maruz kalmayalım. Tam emin değilim ama K2 network parası karşlığında bu oyunu Noahsystem ve Mgame e yaptırıyor. Dolayısı ile kendi geliştirdiği bir oyun değil. Bu konuda emin değilim sadece tahminim dorusunu bilen ekleme yapabilir. Ama KO gelecek vadetmiyor. Patchlerinde bi virüs eksikti ki oda var artık ne ala iş. Sadece karakterin çalınmasından imtina ediliyor. Bilgisayarınızda kullandığınız kredi kartlarından daha değerli olduğunu sanmiyorum karakterlerin şayet kullanıyorsanız:) Resmen bir enkaz. Arkadaşımızın birsi bir başlık açmış ve Türk toplumunun bir bölümüne eleştiride bulunmuş kendisine kısmi olarak bazı durumlarda hak vermemek elde değil. Düşünüyorumda nereye el atsak orayı enkaza çeviriyoruz acaba yabancılar içinde bu bölede biz bilmiyor sadece olayı kendimizemi mal ediyoruz. KO ilk çıktığı dönemlerde oynadığım bir oyundu çok türk yoktu o zaman ile bu zaman arasında çok değişiklikler oldu. Aynı şekilde IRC sunucuları Türklerın sayısı arttıkça sorunlar çıktı. Hiç sebepsiz yaklaştığım her sosyal platforma (internet uzerinde) sen türksün diyerek uzaklaştırıldım. Bunun sebebi Türkün türkten başka dostu yoktur diyip geçebilirdim. Ancak bu kolaya kaçmak olur. Ne oluyorda bu insanlar bu tepkimeler içine girebiliyorlar. Laf aramızda rusların yerel arkadaşlık sistemine üye oldum. Kimseyi rahatsız etmedim kimseye bişi yazmadım 2. gün siteden atıldım. Türksün Abazasınız insanları rahatsız ediyorsunuz gibi bir sebep ile. Neyse konuyu çok dallandırmadan bir oyun daha mevcut Legend OF ares bilen biliyodur knight online'ın yeni nesil versiyonu olduğu söyleniyor. Oyunu indirdim Ancak kurup oynama fırsatım henüz olmadı. Olduğunda elimden geldiğinde paylaşmayı deneyeceğim. Belki verdiği hizmet ve oyun sorunsuzdur. En azından verdiklerimizin karşlığında bişiler alır, keyif diye başladığımız işten stres yumağına dönüp ayrılmayız..........................................