Şimdi Ara

Sorun çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geceleri bilgisayar başında makarnaya nutellaya yüklen
  • Eczaneye gidemiyosan kalorisi fazla olan besinleri araştır onlardan yemeye çalış sürekli.
    şişmanlamak istiyorsan yatmadan önce muhakkak yiyebildiğin kadar ye akşam yemeğini
    çok sağlam yapman lazım.Terlememeye dikkat et.Birde sana uyarı.o kadar kiloyu o kadar
    zamanda verdiysen eğer kendine dikkat et vücudun aşırı tahribat almıştır acısı biyerden
    çıkar.
  • Hamburger yiyecek paran yok ama evine netini çekmiş, pc ni döşemişsin
  • spor salonuna gitmen gerek sağlıklı alman için. kaç kgsun bilmiyorum ama 5 ayda 40 mu verilir yemek mi yemiyosun..

evde ilk başlarda sabah ve akşam çekebildiğin kadar şınav mekik çek, sonra proteine aban. bunlar nedir yumurta. yumurta ucuz zararıda yok fazla. günde 4-5 yumurta yemelisin en az. sağlıklıdır. lor peyniri al. ucuzdur ama tatsızdır. ama beslenirsin. et abilirsen al, banvitin tavukları var marketlerde ucuz sayılır aslında. makarna en büyük destekçin olcak. yağlı bir domates soslu makarna yiyebilirsin.

dediğim gibi beslen beslen. hamburgere flaan girme. vücudunu hareketli tut öküz gibi beslen. mantık bu. kolay gelsin..
  • Param yok diyosun imzandaki sisteme bak. Olum o zaman sistemi sat p..
  • fiziğini mrk ettim dostum yüzünü pc de kapatarak bi ss isteruk
  • ARKADAŞİM YAZİCAĞİM YORUMU DİKKATE AL LÜTFEN SADECE SENİN İÇİN BU YORUMUM BEN 90 KİLO DUM 2 AYDA 72 KİLO YA DÜŞTÜM KİLO ALMANİN SIRRI BENDE
    YAPMAN GEREKEN BAK CİDDİ CİDDİ SÖYLÜYORUM HALK EKMEĞİ VARDİR FİYATİ 40 KURUS ONDAN BOL BOL YE YEMİN EDERİM Kİ KALORİSİ ACAYİP YÜKSEK VE EKMEİĞİN İÇİ SİRF HAMUR ACAYİP Bİ TÜR EKMEK YEMEĞİ HİZLİ YE Bİ ANDA MİDENE OTURSUN FAZLA CİĞNEME MAKARNA , PİLAV,BOL BOL EKMEK ARASİ HALK EKMEĞİ YE SİRF YE 1 AY SON SONRA 10 KİLO ALMAZSAN BURDAYİM HAMBURGER FİLAN YEMENE ZATEN GEREK YOK ONLAR ÇOK YAĞLİ VE MADDİ BOYUTU YÜKSEK DEDİĞİM GİBİ EKMEK MAKARNA PİLAV SULU YEMEKDEN KACİN HİZLİ YETER
  • Spor yapmadan kilo almayın..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Orijinalden alıntı: Manfred von Richthofen

ye,iç sonra uyu,kalk ye,iç yine uyu.Ama kesinlikle tuvaletin gelirse yapma.Dursun içinde bir kilo bir kilodur.Ne kadar tutarsan kardır.

Saçmalıyorsun. Adam dışkıyı vücudunda niye tutsun. Elbet onlar bir şekilde atılcak. Dışkıda zararlı maddeler, atıklar var. Onları vücudunda tutarak mı kilo alacak? Mantığa bak ya.

bu yorumu ciddiye alman gülme krizine soktu beni şaka yapıyorsun demi

Vallahi ne yalan söyleyim, ciddiye alarak cevap verdim.

• ye ve uyu.sumocular böyle yaparmış.
  • FAKE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Param yok diyosun imzandaki sisteme bak. Olum o zaman sistemi sat p..

hayır gayet normal bi sistem windows 7yide orjin olcağını sanmam zaten ?? neresi pahalı o sistemin
  • Neler oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhaniuM

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Param yok diyosun imzandaki sisteme bak. Olum o zaman sistemi sat p..

hayır gayet normal bi sistem windows 7yide orjin olcağını sanmam zaten ?? neresi pahalı o sistemin

Adam nefes alıcak param yok diyor hala internete girebiliyor. Bu durumda adamın bilgisayarı onun için gereksiz bir lüks. İnternet zevki yaşamından önemli değil. 5-10 kilo daha verirse ölür.
  • Ne yapman lazım?

Doktora görünmen lazım.
  • Nutellaya lokum ban :) Bizim arkadaşın taktiği :)
  • ye iç uyu ye iç uyu ye iç tuvalete git tuvaletten çık uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk_Cem

Beyler S.a
    Ben Okul Çıkışında Direk İş 4 Saat Uyku Falan Beni Çok Yordu 68-70 Kilo Arasındaydım Boy 1.78

-Çalıştıgım Yer Beni İşten Çıkardı Ölücen Olm Düzelince Gel Dedi...
    -5 Aydır Görüşmediğim Kız Beni Böyle Görünce Bıraktı...
    -Okulda Sorun Yapıyor...
    -Kantinde Eziliyorum
    -Otobüste Sıkıştırılıyorm

Benim İçin Hayatta Çok Sorun Oldu ... Aylık 300-400TL Gelirim Var Öyle Hamburgerler Falan Yiyemem HAZİRANA Kadar Zamanım Var En Az 60 Kilo Olmam Lazım Napabilirim Sizce ???

(Margarin Alayım Paket 1 Tanede Tam Ekmek 4-5 Barkak Çay Ve Reçel Bimde 5TL Geliyor)
    (AyÇiçek Yağı Alayım Gözlerimi Kapatıp 1...2...3... Şişeyi Dikeyim)

Napsam Beyler Bütçem Gerçekten Kısıtlı Öyle Menüler Falan Yiyemiyorum Özgüvenimde Düştü Baya Mazallah Healt Düşmesinde

HOCAM SİZ ÖNCE BİR ACİL OLARAK DOKTORA GÖRÜNÜN KİLO KAYBINIZIN SEBEBİhttp://www.genetikbilimi.com/genbilim/tuberkuloz.htm BU LİNK TEKİ HASTALIK DA OLABILIR FARKLI BIR SEBEBTE OLABILIR.BEN LISEDEYKEN ARKADAS KISA SUREDE 20-30 KILO VERMISTI SEBEBI BU CIKTI..6 AY HASTANEDE TEDAVI GORDU VE IYILESTI SIMDI ARKADASIM COK SAGLAM VE 90 KILO BOY 1-80 YAKISIKLI KARDESIM BIZIMLE ARTIK...SENDE ACIL OLARAK ONCE DOKTORA GORUN...HEMDE EN ACILINDEN..BRDE SIGORTALI ISEN ISTEN CIKARTAN FIRMA SSANA TAZMINAT ODEMEK DURUMUNDA VE SSK YA GIT ISSIZLIK MAASI ALABILIRSIN CUNKU SEN CIKMIYORSUN FIRMA SENI ISTEN CIKARIYOR..BUNLARADA DIKKAT ET...SAGLIGINI CALISTIGIN YERDE KAYBETMIS OLABILIRSIN..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjk_Cem

Beyler S.a
    Ben Okul Çıkışında Direk İş 4 Saat Uyku Falan Beni Çok Yordu 68-70 Kilo Arasındaydım Boy 1.78

-Çalıştıgım Yer Beni İşten Çıkardı Ölücen Olm Düzelince Gel Dedi...
    -5 Aydır Görüşmediğim Kız Beni Böyle Görünce Bıraktı...
    -Okulda Sorun Yapıyor...
    -Kantinde Eziliyorum
    -Otobüste Sıkıştırılıyorm

Benim İçin Hayatta Çok Sorun Oldu ... Aylık 300-400TL Gelirim Var Öyle Hamburgerler Falan Yiyemem HAZİRANA Kadar Zamanım Var En Az 60 Kilo Olmam Lazım Napabilirim Sizce ???

(Margarin Alayım Paket 1 Tanede Tam Ekmek 4-5 Barkak Çay Ve Reçel Bimde 5TL Geliyor)
    (AyÇiçek Yağı Alayım Gözlerimi Kapatıp 1...2...3... Şişeyi Dikeyim)

Napsam Beyler Bütçem Gerçekten Kısıtlı Öyle Menüler Falan Yiyemiyorum Özgüvenimde Düştü Baya Mazallah Healt Düşmesinde

aleykum selam.

Kardeş kendine eziyetten kaynaklanıyor. Sanırım biraz maddi durumun da etkisi var.

Heralde okuldayken birşey yemiyorsun. Sabah da uykudan feragat edip kahvaltı yapacak zaman bulamıyorsun. Okuldan çıkar çıkmaz işe gidip işe koyuluyorsun.

Sen vücudunu düşünmemişsin, millet ne yapsın. Kendini He-Man falan mı sandın yau Sabah kahvaltını yapacaksın, öğlen okulda yiyeceksin. İşe gitmeden atıştıracaksın o bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 15 Mayıs 2010; 8:20:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.