Şimdi Ara

Sorun çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avesome_34 -- 17 Şubat 2012; 20:25:16 >

• 20 kilo musun?
  • Bikaç ay önce bende böyle konu acıyor ve çaresizce düşünüyordum..
    O günden bu güne 20 kilo aldım Kötü bişeymiş şimdi verecem o kiloları ama olmuyor
  • Ss koysana harbi çok merak ettim. Çok zayıflamışsin. Gece yatmadan önce yemek ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome_34

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Bikaç ay önce bende böyle konu acıyor ve çaresizce düşünüyordum..
    O günden bu güne 20 kilo aldım Kötü bişeymiş şimdi verecem o kiloları ama olmuyor
    patates köfte cacık salata aban bu 4 üne sabah 2 yumurta bide sucuk 1 ayda 20 kilo almassan adam deilim ama bol yicen
  • Kiloyu yağ olarak değil de kas olarak almayı dene. Spor salonu fiyatları konusunda hiçbir fikrim yok, en yakınındakine git ve sor. Hamburger menülerinden pahalıya gelmeyeceğine eminim ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ ÇÖZÜLDÜ ]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaHtsz

patates köfte cacık salata aban bu 4 üne sabah 2 yumurta bide sucuk 1 ayda 20 kilo almassan adam deilim ama bol yicen

Alıntıları Göster
    eczaneden prakten al bi haftada 6 kilo al kısa yoldan eşşek cenneti
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Kiloyu yağ olarak değil de kas olarak almayı dene. Spor salonu fiyatları konusunda hiçbir fikrim yok, en yakınındakine git ve sor. Hamburger menülerinden pahalıya gelmeyeceğine eminim ama.
    Kafa hapları kullan anında şişmanlarsın
    rahatlatıcı haplarda olabilir yan etkileri
    kilo alma ile ilgili olan ilaçları araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Alıntıları Göster
    ye,iç sonra uyu,kalk ye,iç yine uyu.Ama kesinlikle tuvaletin gelirse yapma.Dursun içinde bir kilo bir kilodur.Ne kadar tutarsan kardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manfred von Richthofen

ye,iç sonra uyu,kalk ye,iç yine uyu.Ama kesinlikle tuvaletin gelirse yapma.Dursun içinde bir kilo bir kilodur.Ne kadar tutarsan kardır.

Saçmalıyorsun. Adam dışkıyı vücudunda niye tutsun. Elbet onlar bir şekilde atılcak. Dışkıda zararlı maddeler, atıklar var. Onları vücudunda tutarak mı kilo alacak? Mantığa bak ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Alıntıları Göster
    Düzenli uyu düzenli beslen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Alıntıları Göster
    Nasıl zayıfladın o kadar zamanda,
  • quote:

Alıntıları Göster
    öğünlerini arttır sokakta orda burda ne görürsen aban bide yatmadan önce yemek ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Saçmalıyorsun. Adam dışkıyı vücudunda niye tutsun. Elbet onlar bir şekilde atılcak. Dışkıda zararlı maddeler, atıklar var. Onları vücudunda tutarak mı kilo alacak? Mantığa bak ya.

yok ya öyle mi?çok teşekkürler verdiğin bilgiler için seni dahi velet.
  • quote:

quote:

quote:

Yaptığın yorumlar bir kere fiziksel yaşını değilde özellikle zeka yaşını belirtiyor. Belki sen o yorumu dalga geçmek için yazdın ama ben onu ciddi şekilde algılayarak cevapladım. Ah sizler yok musunuz, önünüze gelene yok velet, yok bebe gibi laflar söylemeler. Neyse yazdıklarından zeka yaşını açıkca görüyorum, takıl sen kafana göre.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sarelle+ekmek ikilisini ye gör sonra kg yi

• quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    4 ayda o kadar kilo verdiğine eminmisin?? eğer eminsen acilen bir doktora görünmen gerekir çünkü kilo verişin hiç normal bir işaret değil... vakit geçirmeden doktora görünmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk_Cem

Beyler cıvıtmayalım ciddi ciddi soruyorum doktora,eczaneye param yok

ama internete var?

kilo almak istiyorsan yağlı yiyeceksin. hareketlerini kısıtlayacaksın. terlemeyeceksin. tuvalete çok sık çıkmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYC

quote:

Orijinalden alıntı: Bjk_Cem

Beyler cıvıtmayalım ciddi ciddi soruyorum doktora,eczaneye param yok

ama internete var?

kilo almak istiyorsan yağlı yiyeceksin. hareketlerini kısıtlayacaksın. terlemeyeceksin. tuvalete çok sık çıkmayacaksın.

Alıntıları Göster
    nutella almaya başla gerisi gelir 5 lira falan fiyatı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.