Şimdi Ara

Sorun çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • buraya konu açmadan önce bir doktora git o kadar kısa zamanda bu kadar kilo vermek bünyeni çok sarsmıştır
  • Bu normal bir durum değil, kesinlikle doktora görün,
  • 30 kilomusun sen şimdi?
  • Bol ekmek tüketerek normal yiyeceğini ye sonra git bakkala ne kadar ruffles, kola varsa al geç tv'nin karşısına ye ye mıçma o da kalsın 1 aya en az 10 kilo alırsın.
  • Ben de kilo vermeyi takıntı haline getirmiş ve nerdeyse geberecektim. Şimdi Allaha şükür 65-70 kg arasındayım.
  • 47 kilomu ölmüşssün abicim sen :D valla monoton bi hayat yaşa okuluna git sonra eve geldikden sonra dısarı çıkma evinde pc basında otur gece yemek ye abur cubur cips falan ye yatarken ye , ama en iyisi bi uzmandan yardım almak yoksa işin sakat ölüm sınırındasın
  • şmdi öncelikle geç yat çok uyu dışarda bol bol döner dürüm fln ye ekmek arası yap evde kendine böyle böyle mide genişlemeye başlar ozamnda şuanki halinden fazla acıkır yemek yersin kiloda alırsın
  • Benim bir programım var ama sana faydası olucağını sanmıyorum Kiloyu kas olarak almak amaçlanmış ayda 3 4 kilo anca fark eden bir program istersen PM den vereyim tekrar geçmiş olsun .)
  • Benim yanımda olsan seni adam ederdim, madem paran yok hesaplı olarak alabileceklerin süt,yumurta,tavuk göğsü sadece göğüs yiyecen buta felan boşa para verme . karbonhidrat olarak makarna ve pilav özellikle makarna ucuzdur ama enerji bakımından en iyisi fiyat olarak . bunlarla bitmiyor illaki spor salonuna gitmene gerek yok sabah şınav çek çekebildiğin kadarıyla, ikitane iskembe koy yere ayağınıda yüksek biyere koy ellerinide iskembelere, icene vucudunu indir kaldır bu şekilde çek ..sonra kapı barfiksi al 15liraya alırsın barfiks çekmen lazım çekemezsen evdekiler yardım etsin sonra sonra çekmeye başlarsın,, mekik çek , hafta 1veya 2 kez koşuya çık 2km koş vucudun ısınsın sonra bacağı zorlayıcı istasyon çalışmaları yap koşu ve bu hareketler kan dolaşımını hızlandıracak vucudunun her yerine oksijen ve protein pompalancak tabi bunları yaparkende beslencen dediklerimle. hadi bakalım görim seni 3 aya farkedersin baya bi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.