Şimdi Ara

Sorun Çözüldü !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. ipod nano 5. nesil cihazımı bir arkadaşım hediye etti. çok fazla kullanmıyormuş kendisi. içerisinde birsürü şarkıyla birlikte bana verdi. ben kendi pc'mdeki şarkıları atmak istedim fakat ne manuel olarak ne de playlist oluşturup senkronize ederek şarkılarımı atamıyorum. resimde hafızayı boşaltmış gibi görünsede uyarıyı kapattıktan sonra içerisinde gelen 5 gb'lık şarkı arşivi geri geliyor.ne kadar denersem deneyeyim sürekli bu uyarıyı alıyorum. restore etmeyi denedim o da olmadı. restore işlemi ilerleme çubuğu görünüyor fakat hiç bir ilerleme olmadan sadece saatlerce bekliyor. ne yaptıysam çözemedim. itunesu kaldırıp baştan kurdum firmware indirip restore etmeyi denedim olmadı. yardımınızı rica ediyorum, iyi günler dilerim.

Sorun Çözüldü !

Sorun Çözüldü !

arkadaşlar sorunu çözdüm. konuyu daha yeni açmıştım ama aklıma bilgisayarımdan diski formatlamak geldi denedim ve tamamen başarılı sonuç aldım. kusuruma bakmayın kirlilik için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ados1 -- 21 Mayıs 2012; 3:56:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ ÇÖZÜLDÜ ]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.