Şimdi Ara

sorun çözüldü-----ios6 beta4 kullanım süresi bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tel birden kapandı ve aktivasyon istiyor. developer kaydıda yok. oysa certified ios6 verildiğinde yazılımınız güncel diyordu. bende yedekle restore ile uğraşmadım. pc den file manager programları ile sadece fotolara erişebiliyorum telefon var dizinine ulaşmamı engelliyor rehberi kurtarmanın bir yolu varmı?

[size=4]çözüm:http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ bu linkten cihazımıza uygun ios6 sürümünü indiriyoruz
    itunes i açıp shift tuşuna basılı tutarak güncellemeleri denetle diyoruz
    açılan pencerede indirdiğimiz ios6 ipsw dosyasını gösteriyoruz.
    güncelleme bittiğinde tel ile veri kaybı yaşamadan kaldığımız yerden devam ediyoruz.

[size=6]prosferatu arkadaşıma teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 3 Ekim 2012; 19:34:00 >

• Yedekleyip restore etsen daha kolay olur işin bence. Hem oradan rehbere ulaşınca ne yüklemeyi düşünüyorsun ki cihaza?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Yedekleyip restore etsen daha kolay olur işin bence. Hem oradan rehbere ulaşınca ne yüklemeyi düşünüyorsun ki cihaza?

• Bende de benzeri oldu şimdi hallettim. Cihaz bağlı iken iTunes aç sonra iTools aç sonra iTunes i kapa kendiliğinden iTunes açılıyor ve iTunes ten istediğini yapabiliyorsun. Ben final sürüm ios 6 yükledim hiç bir şey silinmedi. Tabi internetten indirip shift + güncellemeleri denetle diyerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Yedekleyip restore etsen daha kolay olur işin bence. Hem oradan rehbere ulaşınca ne yüklemeyi düşünüyorsun ki cihaza?

• quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Bende de benzeri oldu şimdi hallettim. Cihaz bağlı iken iTunes aç sonra iTools aç sonra iTunes i kapa kendiliğinden iTunes açılıyor ve iTunes ten istediğini yapabiliyorsun. Ben final sürüm ios 6 yükledim hiç bir şey silinmedi. Tabi internetten indirip shift + güncellemeleri denetle diyerek.

olmadı malesef. itunes kendiliğinden açılmıyor
  • Keşke rehberi yedekleme programları ile arada sırada yedekleseydiniz. Bilen biri muhakkak çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir arkdaşınızda iphone varsa ondan rica edin sizin yedeği onunkine yükleyin(arkdaşınız kendi telefonunun yedeğini kendi bilgisayarına alsın)itunes unuzu o telefon için yetkilendirin ve restore yapın tekrar yüklerken en son aldığınız yedeği gösterin. böylelikle halledebileceğinizi düşünüyorum.

bu arada en son ne zaman yedeklediniz telefonu?
  • mevcut bir yedeğim yok, en büyük sorun bu zaten. yeni sürümü yüklerim yüklemesine ama 700 tel numarası kaybolacak. telefona arada sırada mail geliyor fakat onuda bana göstermiyor
    aklıma şunlar geliyor

dışarıdan bir şekilde icloud ile rehber senkronizasyonunu açamazmıyım? (sonuçta tel arka planda çalışmaya devam ediyor mail alıyor)

eğer bir developer kaydı edinebilirsem aktivasyon ekranını geçemezmiyim? (beta4 süresi bitmiş ama yinede mümkün olabilirmi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 2 Ekim 2012; 1:55:57 >
  • Anlamadığım itunes cihazı görmüyor mu? ios6 yı itunes üzerinden update (restore değil) seçeneği ile yüklerseniz hiçbirşey silinmez. Yada itunes da cihaz ismi üzerinde sağ tıklayıp yedekleme yapabilirsiniz. Tam anlamadım sorununuzu

• banada oldu dün bu. gerizekalılar ya. böyle saçmalık olmaz. beta 4 vardı, neden final sürüme update etmiyor anlamıyorum. itunes den güncelle dediğimde de işte en son sürümdesiniz zaten diyor. mal herifler ya ulan tlf yazılım eski diyor itunes yazılım yeni diyor. dünden beri tlf um kapalı. şu restore dosyasınıda bir türlü indiremedim. sürekli bağlantı koptu diyor inmiyor. 888 mb. rezalet ya.
  • itunes görüyor tel bağlayınca..

sağ tıklayıp yedekle deyince...

güncellemeyi kontrol et deyince...

fakat o şekildede güncelleme hata veriyor. dfu moduna alıp güncellenebilir ama bu sırada veri kaybı kaçınılmaz. shift ile ios 6 ya güncelleyince veriler kaybolmayacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 2 Ekim 2012; 14:41:17 >

• telefona jb yapıp aktivasyon yapmayı deneseniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin

itunes görüyor tel bağlayınca..

sağ tıklayıp yedekle deyince...

güncellemeyi kontrol et deyince...

fakat o şekildede güncelleme hata veriyor. dfu moduna alıp güncellenebilir ama bu sırada veri kaybı kaçınılmaz. shift ile ios 6 ya güncelleyince veriler kaybolmayacakmı?

İngilizcen varsa şurayı bir oku...

http://debugge.com/iphone-ios-5-beta-7-expired-and-need-a-backup.db

• quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

hocam bu yazıyı okumanı tavsiye ederimhttp://www.elmadoktoru.com/ios-6/ios-6-beta-kullananlar-dikkat.html

quote:

Orijinalden alıntı: some_one

İngilizcen varsa şurayı bir oku...

http://debugge.com/iphone-ios-5-beta-7-expired-and-need-a-backup.db

yardımlarınız için teşekkürler sonucu gece yazacağım

• niye 1 tane bile yedeğiniz yok acaba bende buna şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

niye 1 tane bile yedeğiniz yok acaba bende buna şaşırdım.

benimde yedegim yok hocam ama en yakin zamanda yedekleyip saglam bir restore cakmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

niye 1 tane bile yedeğiniz yok acaba bende buna şaşırdım.

benimde yedegim yok hocam ama en yakin zamanda yedekleyip saglam bir restore cakmam gerekiyor

neden hiç yedek almadın ki hocam? hayır zor bişey de değil sadece itunes a yedekle diyeceksiniz. gerisini zaten o hallediyor.

• 700 telefonu betaya yükleyip yedek almamak acayip absürd kendini sorguluyor musun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.