Şimdi Ara

Sorun çözüldü silinebilir konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet tel nete bağlanmıyo servise vermiştim yazılım yüklendi v40 ve bir türlü evdeki xyzel modem P-660 W ile bağlantı kuramıyo ps3 bağlanıyo ama tel bağlanmıyo ne yapmam lazım fazla ayarlarınıda kurcalamak istemiyorum modemle alakalı bir problem galiba google araştırdım sonuç bulamadım bilen biri mutlaka vardır donanım haberde yardım ederseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

Not

ip etkin şeçeneğini kaldırdım haloldu bu kadar kolaymışş ben elli dereden su getirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crow- -- 17 Nisan 2010; 2:23:45 >

• güncell
  • güncell yokmuu bilen biri yaa
  • Hata mı veriyor ne yapıyor?
  • wap geçici olrak izin vermiyo yazısı cıkıyoo modemle alakalı galibaa wpa2 ayarı ps3 bağlanıyoo wiresla tel bağlanmıyo
  • 5800 XM'nin xyzel modemlerle arası pek iyi değil.
  • Modemi kapat aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir mi
    8 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gene olmuyoo denedim hep hata veriyoo yaa modemle alakalı yada tel ile alakalı
  • problem sürüyoo kafayı sıyırıcam bilen biri yokmu
  • önce modemin wiereless şifresini kaldır ve bağlanmayı dene..

bağlanırsa şifrelemeyi wep şifreleme koy.

biliyorum güvenli değil ama bu şekilde bağlan. artı güvenlik önlemi olarakta mac adresi filtresi koyarsın.
  • öncelikle ilgin için teşekkürler şifreyii kaldıramam burası nezih bir yer nettee hemen konarlar baka yöntemi mutlaka vardır xzyel modem kullanan biri yönlendirse daha iyi olur
  • Modeminizin WİFİ koruması ile ilgili bir problem.
    xzyel modem yabancıyım ama "WEP" ve "MAC filtreleme" diye googlede aratırsan modemine nasıl WEP şifresi koyacağını ardındsan MAC yolu açma gibi çeşitli bilgilerin paylaşıldığı konular vardır kesin. Onları biraz araştır.
    Sonra öğrenince konuyu unutmayın çözümünü bulduysanız açıklayın ilerde sizin gibi sorun yaşıyanlara faydalı olucaktır
  • ben google araştırdım ama çözüm bulamadım hatta modem me tekrar reset atmak zorunda kaldım ayarları kurcalayıncaa sorun sürüyo bilen biri yokmu nedir çözümü
  • quote:

5800 wifi ile evden bağlanamıyordum sonun da yaptım, benim modem zyxel p-660w-tx modeli....
    zyxel kolay kurulum programını açıyorsunuz ayarlar-Gelişmiş konfigürasyon diyorsunuz
    Ağ-Yerel Alan Ağı-Gelişmiş Kurulum a basın
    Herhangi İp Kurulumu kapalı olsun. ben böyle yaptım telden bağlanıyorum artık

Bir Forumda Bunu buldum. Bir dene bakalim
  • çok sağol bir denim işllah olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.