BAZEN RESETLENME OLUYOR...BAZI PROGRAMLARDA MESELA VİDEO FORMATI DEĞİŞTİRME PROGRAMLARINI AÇIP FORMATI DÖNÜŞTÜR DEDİĞİM ANDA PC RESETLENİYOR..KAÇ KEZ WİNDOWSA KURDUM AMA SORUN DÜZELMİYOR...ACABA BU İKİ HARDDİSK SORUN MU YAPIYO?OLABİLİRMİ????YADA PSU YETERSİZ Mİ?? BENDEKİ PSU SIRADAN STANDART PSU LARDAN....
işlemci fanını kontrol ettinmi arkadaşım. işlemciye yüklendiginde reset atıyosa ısınıyo olabilir. bir bak istersen.
quote:
Orjinalden alıntı: qozmo 2
işlemci fanını kontrol ettinmi arkadaşım. işlemciye yüklendiginde reset atıyosa ısınıyo olabilir. bir bak istersen.
AMA OYUN OYNARKEN BÖYLE OLMUYOR...ÖZELLİKLE BAZI PROGRAMLARDA ANİDEN RESETLENİYOR...İŞLEMCİ FANINDA NE GİBİ SORUN OLABİLİR?? FAZLA KURCALAMAK İSTEMİYORUM PC İÇİNİ...SONRA ELİMDE KALIR
demek istedigim islemci ısısını kontrol et. cpu fanını uzun zamandır temizlemiyosan cpuyu sogutmuyor olabilir. temizlik gerktiriyor olabilir. bide bişi daha solim. fanı cıkaracaksan elinde macun varsa cıkar. sonra daha cok problem yaşayabilirsin. ok
quote:
demek istedigim islemci ısısını kontrol et. cpu fanını uzun zamandır temizlemiyosan cpuyu sogutmuyor olabilir. temizlik gerktiriyor olabilir. bide bişi daha solim. fanı cıkaracaksan elinde macun varsa cıkar. sonra daha cok problem yaşayabilirsin. ok
NE MACUNU DİŞ MACUNU MU
PC TAM RESETLENDİĞİNDE BİOSA GİRİP ISIYA BAKMIŞTIM 58-60 ARASI GİDİP GELİYORDU..NORMAL Mİ ACABA...BİDE FANDAN GELEN SES BAZEN HIZLANIYO AZALIYO HIZLANIYO...AYNI CD ROMA Bİ CD TAKARSIN YA ONUN GİBİ SES ÇIKARIYOR....
quote:
Orjinalden alıntı: dh_kolik
quote:
NE MACUNU DİŞ MACUNU MU
PC TAM RESETLENDİĞİNDE BİOSA GİRİP ISIYA BAKMIŞTIM 58-60 ARASI GİDİP GELİYORDU..NORMAL Mİ ACABA...BİDE FANDAN GELEN SES BAZEN HIZLANIYO AZALIYO HIZLANIYO...AYNI CD ROMA Bİ CD TAKARSIN YA ONUN GİBİ SES ÇIKARIYOR....
evet diş macunu dostum. alacaksın ipana yok yok smoking diye bi marka vardı ondan bolcanak süreceksin cpunun üstüne.
dedigim gibi sen fanı bi kontrol et arkadaşım. bak bakalım ondamı problem degilse başka bişi vardır.