Şimdi Ara

Sorun ekran kartım mı? Öyleyse çözümü nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düşündüğün maximum 150 tl ama yeni oyunlar ile bir müddet gitsin değiştiririm şeklinde bir öneri ise hd2600 ile başlayan hd serileri özellikle asus gibi hız aşırtma ve mevcut hızları yüksek modeller işini rahatça görecektir ama biri x1550 önermiş. Bilgi vereyim ati için x1650xt ve üzeri kartlarda shader model 3.0 desteği mevcuttur. uygun fiyatlı 3650 yada 3850 al ve kısa sürede kasa içeriğinde revizyona git sana önerim bu. Ama şuda bir gerçek ki 3650 bir kartı seçeceksen hız aşırtmalı yada iyi soğutmalı bir hd2600 aratmaz aynı performansı verir o kasaya 3850 den yukarısı yersiz masraf olacaktır. En az masrafla dx10 desteği seni bir müddet götürür.

Bir çok oyun için:
    1 : İşlemcin yetersiz.
    2 : Ram yetersiz. (Ben p4 işlemci 478 pin anakartta bile 4 gb ram takıyorum ki senin sistemden daha eski ve hd3650 mevcut memnunum.)
    3 : Anakartın ile kullanabileceğin işlemciler arasında seçim yapsan bile en iyisi aşırı performans sağlamaz fazla bir fark görmen imkansız. anakartını da değişeceksin. Geride ne kaldı diye bir düşün yenisini toplamak uzun vadeli bir yatırım olacaktır.
    4 : Artık oyun dünyası çığır açtı diyebiliriz yeni oyunlar ya shader model 3.0 yada üstü donanım gereksinimi istediğinden (benim kart 4.0 dx10.1) ve birçok eski kart modelini desteklemediğinden dolayı ve azda olsa dx10 oyunlar piyasaya çıkmaya başladığından dolayı ekran kartın değişecek ve özellikle atinin yeni kartlarının dinamik güç verileri baz alındığında o powersuplly yetmeyecek oda değişecektir.

Karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: franklinda

Düşündüğün maximum 150 tl ama yeni oyunlar ile bir müddet gitsin değiştiririm şeklinde bir öneri ise hd2600 ile başlayan hd serileri özellikle asus gibi hız aşırtma ve mevcut hızları yüksek modeller işini rahatça görecektir ama biri x1550 önermiş. Bilgi vereyim ati için x1650xt ve üzeri kartlarda shader model 3.0 desteği mevcuttur. uygun fiyatlı 3650 yada 3850 al ve kısa sürede kasa içeriğinde revizyona git sana önerim bu. Ama şuda bir gerçek ki 3650 bir kartı seçeceksen hız aşırtmalı yada iyi soğutmalı bir hd2600 aratmaz aynı performansı verir o kasaya 3850 den yukarısı yersiz masraf olacaktır. En az masrafla dx10 desteği seni bir müddet götürür.

Bir çok oyun için:
    1 : İşlemcin yetersiz.
    2 : Ram yetersiz. (Ben p4 işlemci 478 pin anakartta bile 4 gb ram takıyorum ki senin sistemden daha eski ve hd3650 mevcut memnunum.)
    3 : Anakartın ile kullanabileceğin işlemciler arasında seçim yapsan bile en iyisi aşırı performans sağlamaz fazla bir fark görmen imkansız. anakartını da değişeceksin. Geride ne kaldı diye bir düşün yenisini toplamak uzun vadeli bir yatırım olacaktır.
    4 : Artık oyun dünyası çığır açtı diyebiliriz yeni oyunlar ya shader model 3.0 yada üstü donanım gereksinimi istediğinden (benim kart 4.0 dx10.1) ve birçok eski kart modelini desteklemediğinden dolayı ve azda olsa dx10 oyunlar piyasaya çıkmaya başladığından dolayı ekran kartın değişecek ve özellikle atinin yeni kartlarının dinamik güç verileri baz alındığında o powersuplly yetmeyecek oda değişecektir.

Karar senin.

Teşekkür ederim... hepiniz de çok iyi yardımcı oluyorsunuz... ben şimdi o zaman sizlerin yönergeleriniz doğrultusunda "SİSTEM TAVSİYESİ" bölümüne bir de sistem tavsiyesi alayım ;) başka türlü olmayacak anlaşılan :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.