Şimdi Ara

Sorun ekran kartım mı? Öyleyse çözümü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, FARCRY 2 yükledim ve oynamak için simgesine tıkladığımda aşağıdaki fotoda görülen "your video card drivers are too old. Please update them" uyarı çıktı ve çıkmaya da devam ediyor her tıkladığımda, bunun çözümü nedir? bu arada masaüstümün sistem özellikleri;

Anakart : Intel 945PL Ekpress Chipset LGA775 for Intel Pentium D Progessor
    işlemci : Pentium D 3,40 GHz
    ekran kartı : ATI X550 256 MB
    Ram : 1 GB

Sorun ekran kartı mı demek istiyor? Eğer öyleyse yukarıdaki sistemime uygun 512 MB veya 1 GB ekran kartı takılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat_67 -- 22 Ocak 2011; 18:41:13 >

• Ekran kartı driverini güncellemeyi deneyin.
  • (: arkdasım ingilizce yazıyo tamamda .d bi çeviri yapmayı deneseydin .d driver sorunu veriyo driverları orjinal cdsinden yüklü ise sitesinden bir bak yeni bir driver eklenmiştir büyük ihtimal eskisini kaldırıp onu yükle düzelmesi lazım kardesim selametle
  • quote:

Orijinalden alıntı: byruen

(: arkdasım ingilizce yazıyo tamamda .d bi çeviri yapmayı deneseydin .d driver sorunu veriyo driverları orjinal cdsinden yüklü ise sitesinden bir bak yeni bir driver eklenmiştir büyük ihtimal eskisini kaldırıp onu yükle düzelmesi lazım kardesim selametle
    tamam arkadaşlar, bi kontrol edeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat_67

arkadaşlar, FARCRY 2 yükledim ve oynamak için simgesine tıkladığımda aşağıdaki fotoda görülen "your video card drivers are too old. Please update them" uyarı çıktı ve çıkmaya da devam ediyor her tıkladığımda, bunun çözümü nedir? bu arada masaüstümün sistem özellikleri;

Sorun ekran kartı mı demek istiyor? Eğer öyleyse yukarıdaki sistemime uygun 512 MB veya 1 GB ekran kartı takılabilir mi?

o ekran kartı ile o oyunu açamazsın.Shader model 2.0"sendeki oysa oyun shader model 3.0 istiyor.Açsan dahi oyun siyah ekranda kalıp ancak sesler gelir.
    sisteme uygun olarak önermede diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyoberto -- 22 Ocak 2011; 20:12:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reyoberto

quote:

arkadaşlar, FARCRY 2 yükledim ve oynamak için simgesine tıkladığımda aşağıdaki fotoda görülen "your video card drivers are too old. Please update them" uyarı çıktı ve çıkmaya da devam ediyor her tıkladığımda, bunun çözümü nedir? bu arada masaüstümün sistem özellikleri;

o ekran kartı ile o oyunu açamazsın.Shader model 2.0"sendeki oysa oyun shader model 3.0 istiyor.Açsan dahi oyun siyah ekranda kalıp ancak sesler gelir.
    sisteme uygun olarak önermede diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar..
    O Ekran Kartı İle O Oyunu Oynayamazsın Shader 3.0 Bi Oyun Senin Ekran kartın 2.0

• quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

O Ekran Kartı İle O Oyunu Oynayamazsın Shader 3.0 Bi Oyun Senin Ekran kartın 2.0

Alıntıları Göster
    ekran kartınız yetersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

ekran kartınız yetersiz

Alıntıları Göster
    evet haklısınız arkadaşlar, ekran kartını güncellememe rağmen ekran siyah olarak kaldı... peki sistemime ekran kartı olarak ne tavsiye edersiniz?sanırım anakartım en fazla 2 GB ram kaldırıyor, özelliklerine baktım, ekran kartı 512 düşünüyorum ama 1 GB da kaldırırmı?(yeri burası mı bilmiyorum sorumun)

SİTEMİM;

ANAKART : Gigabyte GA 8I945PLGE-RH
    EKRAN KARTI : Ati X550 256 MB DDR PCI-E
    RAM : 2x512 mb DDR2 533 Mhz
    POWERSUPLLY: OCZ 400 W

• quote:

evet haklısınız arkadaşlar, ekran kartını güncellememe rağmen ekran siyah olarak kaldı... peki sistemime ekran kartı olarak ne tavsiye edersiniz?sanırım anakartım en fazla 2 GB ram kaldırıyor, özelliklerine baktım, ekran kartı 512 düşünüyorum ama 1 GB da kaldırırmı?(yeri burası mı bilmiyorum sorumun)

SİTEMİM;

ANAKART : Gigabyte GA 8I945PLGE-RH
    EKRAN KARTI : Ati X550 256 MB DDR PCI-E
    RAM : 2x512 mb DDR2 533 Mhz
    POWERSUPLLY: OCZ 400 W

Alıntıları Göster
    hangisini kullanıyorsun 2 tane sistem belirtmişsin üsttekimi alttakimi kullandığın sistemin

• quote:

hangisini kullanıyorsun 2 tane sistem belirtmişsin üsttekimi alttakimi kullandığın sistemin

Alıntıları Göster
    Sistemi yenileme zamanı gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk

Sistemi yenileme zamanı gelmiş.

Alıntıları Göster
    o kullandığınız kartı bende kullandım halada durur çalışır bir vazyette ama ondan pek bir performans beklemeyin

bu arada kartı overclok oluyor ben yapmıştım hatırlayatım

gücü yetmedi oyunlarda yapıyordum crysis bile oynamıştım onda

o kartı değiştirin hd 4650 4670 veya 5600 serilerden bakın maddi durumunuza göre

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

o kullandığınız kartı bende kullandım halada durur çalışır bir vazyette ama ondan pek bir performans beklemeyin

o kartı değiştirin hd 4650 4670 veya 5600 serilerden bakın maddi durumunuza göre

Alıntıları Göster
    Sana Uygun Fiyata X1550 Vereyim 1.5 Yıl Kullanılmış Sıfır Almıştımİletişim İçin Pm

• quote:

üsttekini aklıma geldiği kadar yazdım o anda, esas alttaki tam olarak da ikisi farklı sistem değil ki! belki eksik yazımlarım öyle düşündürmüş olabilir...

bana özelliklerini dikkate aldığınızda ekran kartı(modeli ile) yazabilir misiniz? tam olarak gereksinim duydukları sistem özelliklerini bilmiyorum da... elimdeki anakart ortada, hadi RAM de 2 GB yapmış olsam, ekran kartı sorununu da burada çözmek istiyorum... FAR CRY2 ve eşdeğeri oyunları oynatabilecek olsun yeter, zaten fazla da kasamam sanırım.

Taaa 2006 Eylül ayında toplatmıştım bunu ;)
  • quote:

önerdiğin 4650 - 4670 kartlardan hangisi anakartımla ve RAM'i 2GB'a çıkardığımda daha iyi çalışır? 5600 serileri biraz pahalı geldi bana da en fazla 150 TL'lik bi kart alabilirim...
  • quote:

quote:

önerdiğin 4650 - 4670 kartlardan hangisi anakartımla ve RAM'i 2GB'a çıkardığımda daha iyi çalışır? 5600 serileri biraz pahalı geldi bana da en fazla 150 TL'lik bi kart alabilirim...

Alıntıları Göster
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34203_SAPPHIRE_Radeon_HD5570__512_MB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti_-_11167-12-20R.html

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34203_SAPPHIRE_Radeon_HD5570__512_MB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti_-_11167-12-20R.html

önerin için teşekkürler, artık sistemime ciddi müdahale yapmam lazım, 4,5 yıldır iyi hizmet verdi

• quote:

quote:

önerin için teşekkürler, artık sistemime ciddi müdahale yapmam lazım, 4,5 yıldır iyi hizmet verdi

Alıntıları Göster
    İşlemcin, belleklerin, ekran kartın... hepsi yetersiz yeni oyunlar için. Sistemi yenilemen şart...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu arada arkadaşlar güç kaynağını da belirteyim,

OCZ 400 W (gerçek 400 W diyebiliriz sanırım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Imploser

İşlemcin, belleklerin, ekran kartın... hepsi yetersiz yeni oyunlar için. Sistemi yenilemen şart...

haklısın. ama ben sadece 1-2 yeni sayılabilecek oyunlardan da oynatsın yeter istiyorum, her üst düzey oyunu oynatsın istemiyorum ;)

misal, Empire Earth II, Red Alert, Deat Hunter 2008 Season oynadım ve sıkıntılar yaşamadım, malum strateji ve av oyununu sevdiğim ortada o yüzden çok zorlamam da zaten :) FAR CRY2 yüklememin amacı 2007 de oynamıştım süperdi, çok merak ettim de 2.sini :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat_67 -- 23 Ocak 2011; 1:34:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.