Şimdi Ara

(Sorun) Fifa 13 Seasonda Rakip Çıkınca 3 Puan gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar günlerdir özellikle bugun fifa13 de season oynarken rakibim mac sırasında cıkınca 3puan gelmiyor 1 sezonda yaklasık 4-5 macta oldu artık sabrım tükendi bu yalnız bendemi var ps3 ile oynuyorm. artık maclarda rakibime 1 farktan fazla gol atmamaya calısıyorum cıkmasın diye son 10 dk filan ise topu defansta çeviriyorum starta basamasın diye her maç aynı şey oluyor. bugun 4 mac ust uste oldu e sonrasıda moral bozuklugu malubiyet bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim ne yapmam lzm :S

• ilk 5 dakika içinde gol atıyor ve rakip çıkıyorsa maç oynanmamış sayılır.İlk 5 dakika da çıkma hakkı veriyor ea
  • Onu biliyorum ama o sekil degil benm sorunum mac sonu yada fark artinca cikiyolar ve suanda yine aynisi oldu 1-1 iken dk90 da cikan bile var :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle ismi olur ya Allah belasini versin boyle isin mac almaya korkar oldum rakibim cikarsa 5 macin 4 unde puan gelmiyor dk 10 da olsa 70 de olsa :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bugün başıma geldi maçta 2-1 öndeydim sonra 3. golü attım dk 70 falan sonra adam başladı üst üste santradan hemen kendi kalesine gol attı sonra oyun kasmaya başladı ardından bağlantı kesildi uyarısı geldi ve maç oynanmamış sayıldı çok sinir oldum hem de kupada finaldeydim şu hileciler olmasa oyun daha güzel olacak ea bir çözüm bulmalı gerçekten bu arada pc de oynuyorum.
  • Ara sıra benim de başıma geliyor bu sorun ama çoğu zaman "maç sonucu belirleniyor" diye bir yazı çıkıp maç lehime sonuçlanıyor. Ama hakikaten kıl bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.