Şimdi Ara

sorun kulaklıktan mı? ses kartı mı almalıyım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar i5 750 + gigabyte udr3 lü yeni bir bilgisayar sistemi kurdum ve creative fatalty kulaklık aldım.. cod2 oynuyorum.. kulaklık oyun kulaklığı ama rakibin nerden geldiği belli olmuyor.. önüme bakıyorum adam arkadan çıkıyor felan.. udr3 ün üstünde realtek hd audio var sanırım.. ne oyunun içinden nede realtekten ayarı yapamadım.. bir sürü şey denedim olmuyor... ses kartı mı almam lazım yoksa kulaklıkta mı sorun vardır.. servise mi götürsemm.. bir türlü cevap bulamadım.. yardımcı olursanız sevinirim..

• cod 2 nin içinde ses seçeneklerinde 4 seçenek var.. 3 tanesi creative eax diye geçiyor.. bunları destekleyen ses kartımı almam lazım.. çünkü normal müziklerde mükemmel ses veriyor kulaklık...
  • Bu kulaklık 7.1 veya 5.1 olmadığı için önünde ve arkadan gelen sesleri duyamaman cok normal kaliteli birşey istiyorsan SteelSeries 5H v2 USB almalıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN
    Bu kulaklık 7.1 veya 5.1 olmadığı için önünde ve arkadan gelen sesleri duyamaman cok normal kaliteli birşey istiyorsan SteelSeries 5H v2 USB almalıydın.

O kulaklığı csde kullanan arkadaşlarım var. Resmen wall var yahu :D
  • fatalty felan kullanıyor demişler açıklamasına,, kandırıldımmı şimdi ses kartı alsam olmazmı.. mesala benim onbart ses kartı realtek onda 3d sınama var.. arının nerden geldiği felan belli oluyor..
  • Ss 5hv2 alsaydın res kartı sorunun olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.