Şimdi Ara

Sorun! Mafia..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır oynamıyordum cd ler bozuktu onu da hallettim fakat yine daha once karşılaşmadığım bir sorun yaşadım soruna gelirsek..

mafia yı her şekilde düzgün kurduğuma inanıyorum (hatta az once 2. kez kurdum) fakat oyuna girişte illusion softworks
    reklamından sonra gelen mafia loading ekranında doluyor ve bundan sonra oyundan tamamen atıyor..

bunun nedeni nedir?? sizde yaşadınız mmı ?! çözemiyorum bir türlü

• cd bozuktur bana call of duty de omuştu ama başka şekilde
  • olabilir ... ama bi daa cd bulcaz artk madem.... bu sorun vistaa oldugu içinde oluyor olabilir mi nede olsa eski bir oyun :/
  • oyunu vistada oynuyorum sorun yok
  • Ben kendi PC me kurmuştum , sonra bir başka makineye kurmaya çalıştım olmadı , oyunu bitirdim uninstall yaptım sonra tekrar kurmaya çalıştım bir iki ay sonra kuramadum PC'yi formatladım problemsiz kuruldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vic.vega

Ben kendi PC me kurmuştum , sonra bir başka makineye kurmaya çalıştım olmadı , oyunu bitirdim uninstall yaptım sonra tekrar kurmaya çalıştım bir iki ay sonra kuramadum PC'yi formatladım problemsiz kuruldu

Vista'da harita çıkıyor mu hocam? Bende harita çizgileri görünmüyor.
  • Bir sorun varsa halledelim Clemenzo ya verin bu işi.
  • aynı problem bendede var sabahtan beri sinir küpü oldum

ama şimdi çözdüm sadece free mapda dolaşabiliyorum new game olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 23 Mart 2008; 19:05:23 >
  • hala çözemedim durumu aynı şekilde devam ediyor, çokta sinir bozucu olmaya başladı

ayrıca birde yeni farkettim 3 cd de de ayrı ayrı crack dosyaları var hangisi ile crack yapacağız ..
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra mafia2 haberleriyle beraber mafia oynama arzularım arttı.

Ama ne varki oyunu bir türlü kuramadım. sıfır cdlere çekememe rağmen yinede 2. cdye geçerken takılıyor. Birkaç pcde birkaç farklı cd ile denedim bazılarında sorunsuz yükleme yapıyr ama benim makinada 2. cdye geçerken problem çıkıyor.

İnternetten okuduğum topiclerde dosyaları direk kopyalayıp oynanabileceği yazıyordu. Denedim olmadı sonra no cd crack ile denedim sorunsuzca çalıştı. Bu konuda sorun yok.

Ama oyunu türkçe yapamıyorum şimdide. İnternetten türkçe yama 1.0 buldum işe yaramadı 1.1 ve 1.2 indirdim onlarda hata verdi. oyun normal kurulmadığı için regeditte kayıtlar yok. bu yüzden 1.1 ve 1.2 register hatası veriyor.

bunu nasıl türkçe yapacağım hakkında önerisi olan varmı ?

Teşekürler şimdiden
  • Daha 2 gün önce yeni bitirdim. Geberdik ama olsun mafia 2 de çocuğunu oynar öcümüzü alırız herhalde. Süper bir konusu var mekanlar da güzel. Yanlız benim gibi bitiren çok nadirdir herhalde. 2 sene önce geldim son bölüme daha yeni oynayıp bitirmek aklıma geldi 2 yıldırda yüklü bilgisayarda. Bitirmeye kıyamamış olabilirim. Son herifi de 1 sağlığım varken geberttim kan kaybından ölmek vardı ye neyse. Süper oyun kaç sene önce yapılan bişey ama hala son çıkan bazı oyunlarla kapışır grafik yönünden. Geçende confict denied ops gördüm o gb ta o grafikler kusacaktım az kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.