Ekte gönderdiğim ekran görüntülerini genellikle gece saat 24 civarında almaya başlıyorum. Ama bütün gün modem çalışmasına rağmen bu hataları gün içerisinde vermiyor. Bunun sebebi ne olabilir. Modem 4 port SpeedCom+
Aynı marka modemi bende kullanıyorum fakat benim şikayetim, msn düşüyor. Hep bu problemle karşılaşıyorum. Bağlantıyı tekrar bağladığımda düzeliyor.
Acaba problem modemden mi, adsl den mi ?
Msn 'nin kopması sorunu bendede var. Bazen insanı bıktırıyor
Bu sorunla ben karşılaştım modem değiştirdim. Yerine zyxel 662 serisi bir modem taktım takır takır çalışıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: tvisky
Aynı marka modemi bende kullanıyorum fakat benim şikayetim, msn düşüyor. Hep bu problemle karşılaşıyorum. Bağlantıyı tekrar bağladığımda düzeliyor.
Acaba problem modemden mi, adsl den mi ?
arkadasım bende 4 port lu speedcom kulanıom acıkcası modemden hıc memnun deyılım nettım bazen cok yawaslıoo bunun yanında modemde kapatma tusu yok cok dandık bı modem ben kımseye tawsıye etmem ben aldıma 1000000000000 pişmanım
Telekoma sordum, benim problemim çok karmaşık şifre kullanmamdanmış. Doğru, şifremi sadeleştirdim, şimdi problemim yok. Şimdi msn e girmiyor çok nadir, o da msn in problemlemlerinden dolayı.
Tomekk, haklısın bi kapatma tuşu yok. Fişi çekip kapatıyoruz artık. Sorunsuz çalışsın da, ben fişi çekip kapatmaya razıyım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme