Şimdi Ara

[Sorun] Motorola Atrix Reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, hatırlarsanız forumda Türkiye çıkışlı ilk Atrixlerden birini alanlardanım, telefonu alalı nerdeyse 2 ay geçti bu hafta sonuna kadar en ufak bir sorun yoktu, ta ki bu haftasonundan itibaren reset atmaya başlayana kadar. Telefon'la konuşuyorum veya telefon geliyor konuşma bittikten sonra telefon 4-5 saniye içinde reset atıyor bu genelde başıma gelen birde menülerde ansızın reset atması var. Bu sorun bu hafta sonundan önce hiçbir şekilde yoktu hatta telefonu 10 gün reset atmadan kullandığım oldu. Bu sorunu yaşayan veya yaşamış olanlardan çözüm önerileri bekliyorum

Ayrıca reset attıktan sonra normalde telefon açılırken küçük ışık sadece yeşil yanıp sönerdi şimdi bazı resetlenmelerden sonra ilk başta yeşil yanıp daha sonra 3 saniye aralıklarla beyaz bir şekilde yanıp sönüyor bunun sebebinide ayrıca bilan varsa açıklarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_roer -- 15 Mart 2012; 12:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_roer

İyi günler arkadaşlar, hatırlarsanız forumda Türkiye çıkışlı ilk Atrixlerden birini alanlardanım, telefonu alalı nerdeyse 2 ay geçti bu hafta sonuna kadar en ufak bir sorun yoktu, ta ki bu haftasonundan itibaren reset atmaya başlayana kadar. Telefon'la konuşuyorum veya telefon geliyor konuşma bittikten sonra telefon 4-5 saniye içinde reset atıyor bu genelde başıma gelen birde menülerde ansızın reset atması var. Bu sorun bu hafta sonundan önce hiçbir şekilde yoktu hatta telefonu 10 gün reset atmadan kullandığım oldu. Bu sorunu yaşayan veya yaşamış olanlardan çözüm önerileri bekliyorum

Ayrıca reset attıktan sonra normalde telefon açılırken küçük ışık sadece yeşil yanıp sönerdi şimdi bazı resetlenmelerden sonra ilk başta yeşil yanıp daha sonra 3 saniye aralıklarla beyaz bir şekilde yanıp sönüyor bunun sebebinide ayrıca bilan varsa açıklarsa sevinirim.

Dostum marketten yüklediğim bir oyun sonrası benim telde reset attı, oyunu kaldırdım Allaha şükür o günden sonra bir daha reset atmadı..

• Sorunu buldum arkadaşlar telefon işlevi kullanıldığı zaman bu sorun ortaya çıkıyor mesaj gelince, mesaj atınca, görüşme gelince, birini arayınca mutlaka 2 mesajın birinde iki görüşmenin birinde reset atıyor. Açıkcası modem sürümüyle alakası olabilir gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.