Şimdi Ara

Sorun Nerde Acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel Core 2 Quad 6600
    600GB harde schijf
    4 GB DDR2 RAM
    Asus Nvidia gtx285 - 1 GB
    Nexus iStyle Case
    Nexus 460W silent Power Supply

Sorun ise soyle;normal sekilde bilgisayarda sorun yok gayet guzel calisiyor.Ama COD4 oyununa basladigim zaman bir kac dakika icinde pc kendini resetliyor.PSU yetersizliginden olabilir mi?Yada PSU nun orjinalinde bir tane 6 pinli PCI soket var,diger ikinci soket icin adapter kullaniyorum.Problem o adapterden mi ki acaba?Birde o adapteri nasil kullanilacagini soracagim cift beyaz kablo tek PCI 6 pin oluyor o iki beyaz kabloyuda psu ya baglamam mi lazim?
    Yardimci arkadaslara simdiden tesekkurler

• 6 pinlik ucu karta, diğer 4 pinlik 2 ucu power'a bağlamalısın. 460W yeter fakat 12V+ ve 12V- Amper değerlerini yazabilir misin buraya?

Birde Konya'lı mısın? Gedavet parkı varda burada
  • +12V1----17,5A +12V2-----17,5A
    +12V1----150A sari
    +12V2----16.0A sari siyah
    -12V---0,5A mavi
    psu nun ustunde bunlar yaziyor.Birde ben 4 pinli olan o iki beyaz power a baglanacaklardan sadece bir tanesini baglamisdim.Kesinlikle ikiside baglanacakmi? Sanirim hata ondan kaynaklaniyor.Ama powera baglananlarda dort pinli degil uc pinli acaba dukkanci bozuk adapder mi verdi bana ?
    Evet konyaliyim ama malesef su an konya da degilim belcikadayim.Yardimlarin icin simdiden tesekkurler,su pc yi adam edersem borcum olsun seneye izne gelirsem insallah etliekmek ismarlarim :p
  • kasanın kapağını açın oyun oynamaya başlayın bir arkadaşınız uzaktan ekran kartı ki yüksek olasılık cpu fanının dengesiz döndügünü tespid edecektir, bence yüksek olasılık sorun bu hatta zaman zaman durduyorda olabilir...
  • ısılarını yazarmısın buraya işlemci e kartı vs
  • konyalı hemşerim aynı sorun bendede var malesef.

uzun denemeler sonunda hala emin olamamkla birlikte sorunu anakarta bağladım ben.

sendeki sorun da anakart,psu yada işlemciden olabilir.

anakartın ve psu nun tam olarak modelleri nedir?

sistemde oc var mı?
  • benım bıldıgım gt 285 ıcın mınınum 500 ve ustu pcu gerek..artı ıslemcı ram vs ıcın se sanırım budeger 600 watt olmalı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acill sorun nerde ?
    12 yıl önce açıldı
    bendemi sorun var?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düşük ihtimal ısı büyük ilhtimallede psu yetersiz
    konuyu bi incele istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_33380758/tm.htm
  • az once kasanin kapagini acarak oynadim bu sefer on onbes dakka oynadim ama yine resetledi ve everestten pc acilinca isilarina baktim.

anakart 40
    cpu 26-30 arasi
    gpu 55
    gpu cevresi 44
    gpu ram 40
    hdd ler 40-45

ekran kartinin isisi biraz fazla sanirim.
    sistemde bildigim kadari ile oc yok ikinci elden aldim bellide olmaz.
    anakartin modeli
    p5ql pro
    psu nun markasi nexus modeli ise nx 5000

sanirim psu yetersiz olabilir birde kasa sogutmasi nerdeyse yok denecek kadar kotu bir kasa.psu yu sanirim 750 waat ile degistirecem.Kasayida ayni zamanda sogutucusu olan bir kasa ile.Bakalim bunlari yaptikdan sonrada devam ederse anakart olabilir.Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler.
  • quote:

anakart 40
    cpu 26-30 arasi
    gpu 55
    gpu cevresi 44
    gpu ram 40
    hdd ler 40-45

sıcaklıklar normal gibi gözüküyor.sorun sanırım psu da
  • Ekran kartının ısısı fazla değil merak etme. 70-80 olursa biraz fazla diyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.