Şimdi Ara

Sorun nerde Anlayamadım.Yardım Lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayara format atacam win7 kuruluma geçerken hdd den ses geliyor.Bilgisayar ilk acılırken cıkan ses.Ses geldiği zaman ilerlemiyor.Anlamadım.Yardım!!

• Hdd'den ses gelmesi normal diye biliyorum.Çünkü içindeki diskler yüksek devirle dönünce oluşan sesler bunlar.Uzun bir süre beklemeyi denediniz mi?Herhangi bir ilerleme oluyor mu diye?
  • Kuruluma geçerken ses gelmesi normal ama ilerleme olmuyorsa benim başımada gelmişti optik okuyucunda sorun olabilir harddiski sök başka bir bilgisayara tak ordan format at...
  • arkadaşım ayrıca bişeylerden mi kaynaklanıyor bilmem ama sen bi netten şu pc seslerinin anlamlarına bak derim.. kolay gele :)
  • ses geliyor ve ilerlemiyorsa, bad sector uzerine gelip okumaya calisiyordur ve devam etmiyordur, baska ne olacakk..
  • Ya bu o sesten değil.Hdd kendini resetliyor galiba.Badsector de yok.
  • Sesini duymak isterdim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden böyle oluyor ? Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harddiskin kafa vuruyor anlattığına göre bu iki şeyden olur birincisi harddiske giren güç kablosu tam temas etmiyordur
    ve güç kesilip kesilip geri geliyordur ikincisi ise harddiskin kafası sürekli hareket halinde olduğundan bağlı olduğu mil aşınır ve kafa vurur
    kaç senelik bir harddisk bu eskimiş görünüyor
  • hdd 3 senelik.Güc kablosunda sorun yok.Badsector de yok.
  • HARDDİSKİN ARIZALANMIŞ GEÇMİŞ OLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.