Bildirim
Sorun Nerede?Ekran kartı mı PSU mu?Veya?
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kabloyu anakarta bağla ve biosa gir, biosta bununla ilgili bir seçenek var her modelde farklıdır, pci olarak ayarlayacaksın onu. iyi forumlar -
Ustam senin yazdığınla alakası yok muhtemelen. Arkadaş eliyle manüel o ayarı değiştirmedi isen zaten ekran kartından alması lazım görüntüyü. Sorun ekran kartında. PC ekran kartını girmediği için onborddan açıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonic -- 1 Ağustos 2015; 2:00:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: megaonur
Ustam arkadaşın yazdığı yorumla ilgili değil muhtemelen. Sen eline manüel o ayarı değiştirmedi isen zaten ekran kartından alması lazım görüntüyü. Sorun ekran kartında. PC ekran kartını girmediği için onborddan açıyor
ben sistemi yeni toplamıştır ilk başlangıcıdır bu diye düşündüm, dediğiniz gibiyse tabiki sorun ekran kartındadır -
quote:
Orijinalden alıntı: TR1M4Y
quote:
Orijinalden alıntı: megaonur
Ustam arkadaşın yazdığı yorumla ilgili değil muhtemelen. Sen eline manüel o ayarı değiştirmedi isen zaten ekran kartından alması lazım görüntüyü. Sorun ekran kartında. PC ekran kartını girmediği için onborddan açıyor
ben sistemi yeni toplamıştır ilk başlangıcıdır bu diye düşündüm, dediğiniz gibiyse tabiki sorun ekran kartındadır
Sistemi yeni toplamadım 2 senedir kullanıyorum bugün böyle bir sorun oldu.Ekran kartı patladı herhalde.
-
Başka bir PSU denedim yine görüntü alamadım.Onboard olarak görüntü alabiliyorum PC çalışıyor.Ekran kartının bozulmuş olması haricinde aklıma birşey gelmiyor.Başka ekran kartı deneme şansım yok o yüzden emin olamadım.Bir fikri olan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X