merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır karşı karşıya olduğum problemi kendim çözmeye çalışıyorum 2 aydır ama sonuç alamıyorum..son çarem size danışmak oldu.
SkyStar S2 , 4.6.0 sürücüsü ve dvbviewer kullanıyorum.sorun ilk başladığında dvb programını açtığımda sinyal geliyor ama ses ve görüntü yok.codeclerle ilgili bir durum değil,çünkü bu sorun arasıra oluyor.en başlarda ağ bağlantılarından devre dışı bırak-etkinleştir şeklinde çözüyordum.bir kaç zaman sonra devre dışı bırakıp etkinleştir dediğimde ağ bağlantılarındaki tv kartı aygıtı kaybolmaya başladı.. buradan sonrada dvbviewer kartı görmüyor ve normal olarak sinyal yok..driver problemi var diye düşünüp daha eski ve en son versiyonlu sürücüleri kurarken ise şu uyarıyla karşılaşıyorum ve yükleyemiyorum.skystar 2 kartını da denedim bilgisayarda.. aynı şey yine oluyor.. kartta problem olsa skystar 2'de aynı sorun devam etmeyeceğini tahmin ediyorum.bu durumda arızalı olan anakart mı yoksa pci slot mu ? farklı bir slot deneyemiyorum çünkü ekran kartı boşta olan pci slotun üstünü kapatıyor..
quote:
Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş. (Kod 28) Aygıt bilgi kümesi veya öğesi için seçili sürücü yok. Bu aygıta bir sürücü bulmak için Sürücüyü Güncelleştir'i tıklatın.