Şimdi Ara

Sorun Tartışma Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İçinde bulunduğumuz bu durum beni ve milyonları çok üzüyor. Ne anlatsak boş ancak sorunlarımızı buraya yazalım tartışalım. Benim için en büyük sorun Samet Aybaba. Adam daha önce büyük bir takım yönetmemiş ayrıyeten 2 tane takımıda ligden düşürmüş. Böylesi bir hoca takımımıza layıkmı düşünmeden edemiyorum. Bir Mustafa Denizli daha iyi olmazmıydı. Aklımdaki diğer sorun ise Ospina. Evet yetenekli bir kaleci ancak onun gelmesiyle Cenk harcanacak bu olayda beni çok üzüyor yorumlarınızı bekliyorum sorunlarınız nelerdir? Beşiktaşla ilgili her türlü taraftar ürünü de tedarik ederim yeterki isteyin

• benimde samet aybabadan bi umudum yok yönetimdende umutlu değilim küme düşmezsek iyidir bu sene. he mbeklentiyi büyük tuttukta ne oldu bi kerede düşük tutalım
  • Denizli gelmedi işte. Yönetim görüştü ama olmadı. Listenin en sonunda olan Aybaba haricinde kimseyle anlaşılamadı. Denizli kendi kariyerini riske atmamak için bu zor dönemde sorumluluk almadı bu çok net.

2. olarak Cenk'in alternatifinin olması kendisi için de iyi. Rekabet olmadıktan sonra oyuncu gelişemiyor, en basitinden İsmail gibi bir örnek var önümüzde.
  • Samet Aybaba tercihinden ben de pek hoşnut değilim.Ama nedeni ise tribünlerle arasının pek iyi olmaması.Onun yerine Hikmet Hoca'yı Mehmet Hoca'yı isterdim.Ama sizin düşünceniz yanlış.Schuster geldi Del Bosque geldi yaptıklarınız ortada.Şimdi de neden Denizli olmadı diyorsunuz.Onu da harcayacaktınız olumsuz sonuçlarda.Bu sefer yönetime başlayacaktınız yok hasta adamı getirdiler takımın başına yok efendim kaç yaşına gelmiş bula bula Denizli'yi buldunuz o kadar uğraşla vs. vs. Sonra da yönetim suçlu olacaktı yine.Siz ise asıp kesmeye devam edecektiniz.Samet Aybaba artık yeni teknik direktörümüz.Arkasından keşke bu olsaydı keşke şu olsaydı diye yönetimi topa tutmak yersiz.

Kaleci konusunda ise yönetimin arkasındayım.Cenk'e her daim güvendim ve savundum.Hiç bir zaman olumsuz bir şey söylemedim.(Ya da ben öyle hatırlıyorum.)Hala da savunuyorum ama şu derece hassas bir yerde bence Cenk'in önüne ondan daha iyi bir kaleci koyup Cenk'in daha da iyi yetişmesini sağlamak gerekir.Bu kaleci de kesinlikle Paul Robinson ya da McGregor değil Ospina'dır.Madem küçülüyoruz yaşları da **** birazcık.

Benim asıl sorunum forvet hattında.Çok fazla sevdiğim lakin bir türlü ayakta duramayan sürekli dengesini kaybeden Mustafa ile gol kaçırma makinası,A sınıfı odundan çıkma Almeida ile neler yapılabilir bilmiyorum.Bence kesinlikle bir transfer şart oraya.Akyüz'den hiç bahsetmiyorum.Dünkü maçta o topu boş kaleye gönderemeyen bir adamdan bahsediyoruz.Bununla beraber Holosko da ancak oyuna sonradan girdiğinde etkili olur.

Aluko,Ospina,Escude transferleri ile bu takım yine kafaya oynar.Demedi demeyin.Ama önemli olan bu transferlerin bitmesi.

• renktaş dedin baştan kaybettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

renktaş dedin baştan kaybettin

neden hocam açıklarmısın biraz. Mustafa denizli yede değinmek istiyorum şu anki kadrodan daha kötü kadroyla çifte kupa kazandırmış bi adam o gerçekten saet aybaba ya sempati kazanmak biraz zaman alacak
  • "Renktaş" kelimesi kullanılmaz Beşiktaş'lılar arasında.Bilginiz olsun sadece yoksa pekte önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk defa sizden duydum ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.