Beyler xboxı açıyorum ama ne ses nede görüntü geliyor 2 haftadır açmamıştım konsolu 1 açtım böle oldu vgadan baglı konsol ve monitor aleti algılamamış gibi yapıyor seste gelmiyor
gamepade basılı tutunca algılamıyo xboxu aratınca gamepadde 4 ışık yanıo ama sonra xboxtaki ışıklar yine sönüye ve gamepad yanıp söner duruma geçio hiç böle bi hata görmemiştim olay nedir yardımcı olurmusunuz konsol baya eski
alet hiçbişi olmamış gibi çalışıyor oyun takınca okumuyormuş gibi sesler çıkıyor
bilen yokmu ya
RROD veriyomu (kırmızı ışık)
abi kırmızı ışık yok normal ortadaki power dügmesi yanıo yanlarında kumandalar yanmıo hiç ama normal çalışıo yani
eğer görüntü vs gelmiyosa muhtemelen anakartta sorun vardır. benim bilgisayarın anakartı yandığında aynısı olmustu goruntu ses yok klavye mouse gelmiyo.calısıyomus gibi sesler geliyo fanlar calısıyo ama işte sonuç malum.
beyler sorun bi düzelio sonra tekrar aynı şekilde bozuluo ve restart atıp tekrar düzelio çok ilginç bozuldugu zmn hiçbişey algılamıo ne ses nede görüntü suan ses gelmio
inş. dediğim gibi olmaz.ama bende sorunu cok arastırmıştım kasam çalışıyo görüntü yok ses yok en son bilgisayarcıya götürdüğümde anakartın yandığını söyledi.anakartta işlemciyi yakmış.bence fazla zorlamadan atik elektronik'in kapısını bi çalın