Şimdi Ara

SORUNLARIMA ÇARELER ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncalikle 1. sorunum ekranla ilgili bilgisayarı açtıktan tahmini 5-10 dakika sonra ekrandaki yazılar okunamayacak şekilde puslulaşıyor ve ve bilgisayarı kullanamıyorum neden? 2. sorunum geçenlerde xp i kurayım dedim kurulum aşamasında bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım daha sonra açtığımda yarım kaldı onu bilgisayarımdan komple nasıl silebilirim.windows me yi yükleyeyim dedim açık olan programlar var öncelikle onları kapatın diyor bakıyyorum heryere açık program bulamıyorum 3 sorunum bigisayarı açıktan sonra yeni donanım ekle sihirbazı çıkıyor onu nereden kaldırabilirim.4. ve son sorunum ekranda imleci göremiyorum kaybolmuş ne yapabilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler he birde yine açılışta confirigasyon ayarlarını nasıl kaldırabilirim

• 1 -arkadaşlar öncalikle 1. sorunum ekranla ilgili bilgisayarı açtıktan tahmini 5-10 dakika sonra ekrandaki yazılar okunamayacak şekilde puslulaşıyor ve ve bilgisayarı kullanamıyorum neden?

---Monitör focus ayarlarını tutamıyor oyuzden fluu görüntü sorunu yaşıyorsun yapman gereken monitörü tamire vermek yada kullandığın çözünürlğü düğürşemk 1024x768 kullanıyorsan 800x600 kullanırsan birazdaha gec fluu laşamaya başlar

2- sorunum geçenlerde xp i kurayım dedim kurulum aşamasında bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım daha sonra açtığımda yarım kaldı onu bilgisayarımdan komple nasıl silebilirim

---Win Xp Cd sini tak cd-rom sürücünne ve kurulum aşamasında eğer Wİnme yada 98 kuracaksan Diski sil ve Fat dosya sistemine göre yendişen oluştur sonra sistemi ac Winme yada 98 cd si ile kurulum yap Eğer Winme yada 98 kullanmayacak isen Kurum ekranında Yine diski sil yada önceki Windows Süğrümleri kısmında işletim sistemini sec ve sil tekrar cd ile kurulum yap

3-sorunum bigisayarı açıktan sonra yeni donanım ekle sihirbazı çıkıyor onu nereden kaldırabilirim.

--Yeni donanım yükleme sihirbazı adı üstünde sisteminde bulaunan bir donanımsal aygıtın yazılım ile işletim sistemine tanıtılması amacı ile çıkar bunu iki türlü yok edersin 1cisi ya donanıma ait sürücüleri yuklersin yada o donanımı sistemden sökersin

4- son sorunum ekranda imleci göremiyorum kaybolmuş ne yapabilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler he birde yine açılışta confirigasyon ayarlarını nasıl kaldırabilirim

------valla bunu anlamadım nedemek istedin

• İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ OLARAK SADECE EN DÜŞÜK AYARLARI VERİYOR 16 BİT 800X 600 VE EKRAN ÇZÜNÜRLÜĞÜ BÜMÜNDE BİR DE 2 RENK SEÇENEĞİ VAR BU NASIL BİR ŞEYDİR YA
  • kardes vga kartı sürücülerini anakart sürücülerini ve diğer doananım bileşenlerini yüklersen flugösterme sorunu dışındaki tüm sorunların gider ama sen sistemi kurmus hiçbir driver yuklememişsin sanırım

Saygılarımlaa
  • HEPSİ DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORDU :( NE OLDU BİLMİYORUM O DRİVERLARI NASIL YÜKLEYEBİLİRİM AMA BU SEFERDE DE HİÇ SÜRÜCÜ DİSKETİM YOKKİ
    VE DONANIM BİLEŞENLERİNİ NASIL YÜKLEUEBİLİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresanes -- 8 Mayıs 2006; 17:50:50 >
  • donanıma ait aygıtların marak modelini biliyorsan yaz yok eğer bilmiyorsan everest programını internetten indir ve kur program ile donanıma ait aygıtların marka modeline göre internetten sürücülerini download et ve kur

saygılarımlaa..
  • EKRAN KARTI S3 TRİO 3D/2X 64 CELERON RAM GALİBA BUNLARI BİLİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.