Şimdi Ara

Sorunlarımın sebebi nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlığı değiştir yoksa gelen yorumları okudukça senin dsg ve sileceklerinde araban gibi bozulabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: merty

Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmiyor bana bizimde 2008 model Caddy miz var 4 senedir bakım dışında 5 kuruş masraf çıkarmadı ve inşallah çıkarmaz da eniştemin 2009 modeli var ondada aynı durum .

Sizin aracınızda sorun yok diye tüm caddy'ler sorunsuz diyemeyiz,elbet bu problemler oluşmuş olabilir.
    Doğuş servislerinde çok fazla dsg arızası olan araçla karşılaştım,olmayacak bir durum değil.
  • Kurban başlığını görünce şu espri aklıma geldi.

"VW daha iyi araçlar üretebilmek için bazı kullanıcılarını tanrıya kurban ediyor" galiba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extreme_oki
    başlığı değiştirdim.
    merty
    bende forumda sorunları okudukça abartıldığı yönünde görüşüm vardı ne zaman başıma geldiyse abartı olmadıgını anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Kurban başlığını görünce şu espri aklıma geldi.

"VW daha iyi araçlar üretebilmek için bazı kullanıcılarını tanrıya kurban ediyor" galiba :)

evet sizde sanslısınız dsg almıssınız inşallah problemsiz binersiniz. ondan sonra baskası cıkıpta sizde kurban oldununz demesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stradasistem

quote:

evet sizde sanslısınız dsg almıssınız inşallah problemsiz binersiniz. ondan sonra baskası cıkıpta sizde kurban oldununz demesinler.

Ben espiri yaptım. Araç olarak değilde şahıs olarak demek istedim. Kurban ciddi bir kelime çünkü.

Metal yığını her alet bozulur. Arıza yapar normal karşılamak gerekir. Arkadaşım e220 cdi bir önceki kasada sıfır almıştı. bir çok sorun yaşadı. Bence normal.

Benim aracımda şanzıman vs. bölgelerinden ses veya arıza yapabilir. Ancak yolda kaza yaptıracak bir arıza meydana gelirse. Çok ciddi bir sorun. Ozaman abartmakta haklısınız.

• quote:

quote:

quote:

Ben espiri yaptım. Araç olarak değilde şahıs olarak demek istedim. Kurban ciddi bir kelime çünkü.

Metal yığını her alet bozulur. Arıza yapar normal karşılamak gerekir. Arkadaşım e220 cdi bir önceki kasada sıfır almıştı. bir çok sorun yaşadı. Bence normal.

Benim aracımda şanzıman vs. bölgelerinden ses veya arıza yapabilir. Ancak yolda kaza yaptıracak bir arıza meydana gelirse. Çok ciddi bir sorun. Ozaman abartmakta haklısınız.

Metal yıgınıda rakiplerine göre 5-6000 TL fazla verip ondan sonrada bunlar sizden kaynaklı derlerse ağır olur. Yıllık bakımına girdiğinde özellikle kontrol ettirdim. herhangi bir sorun görülmedi dedi. 2 gün önceye kadar da skkıntım yoktu. garantisi var daha 1 sene yapmak zorundalar

• Siz biran evvel servise gidin. Ve farklı bir servise gidin. Bakalım onlar ne diyecek. Eger dsg de sorun var ise cok acele bir soguk su isteyin ;)

• vosvos koruma timi is basinda. ayni sey bir fransiz ya da fiat'in basina gelseydi yikarlardi burayi.

vosvosa olunca normaldir boyle seyler.

vosvos aliyorsunuz beyefendi.

• Anladığım kadarı ile birden fazla sorun baş göstermiş

Bu şekilde daha fazla kullanmayıp servise gidin daha büyük sorunlar yaşamadan

Araç DSG ise bugüne kadarki tecrübeye dayalı söyleyeceğim bayağı sıkıntılı olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

vosvos koruma timi is basinda. ayni sey bir fransiz ya da fiat'in basina gelseydi yikarlardi burayi.

Bide fix kul yapimi bunlar hata olabilir.
  • Viteste kavrama sorunu olması muhtemel ama silecekte sorun olduğunu sanmıyorum. Camlarınız kirlidir onu algılıyordur. Sonuçta camın arkasında bulunan bir sensör. Ayrıca yağmur yağmazken neden Autoda bırakıyorsunuz ki normalde 0 konumunda bırakılmaz mı? Yağmur sensörünün amacı yağmur yağmazken açık olsun yağmur başlayınca otomatik çalışsın değil yağmurun hızına göre çalışmasıdır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

vosvos koruma timi is basinda. ayni sey bir fransiz ya da fiat'in basina gelseydi yikarlardi burayi.

senın arac gokten zembıllemı ındı. bızımkıler kul yapısı onun ıcın sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 28 Mayıs 2012; 21:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

quote:

Benimkide kul yapisi iste fark orda. Bazilari 10.000'de baski-balata , mekatronic degistirir. Bazilari bakimdan bakima gider servise. İkiside kul yapisi. Demek ki sorun yapan kullarda degil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimkide kul yapisi iste fark orda. Bazilari 10.000'de baski-balata , mekatronic degistirir. Bazilari bakimdan bakima gider servise. İkiside kul yapisi. Demek ki sorun yapan kullarda degil.

bırının sac kalınlıgı ıncedır en cap ten 4 yıldız almıstır boyasında sorun olur fren dısklerı sorın cıkar araba içeriye oyle ses alırkı dugun salonu gıbıdır 0-100 e 10.5 sanıyede cıkar araba hızlanırken sen kahvaltı yappacak zaman bulursun ........
    ee boyle asıklar gıbı atısmayımı dusunuyorsun
    demekkı kul yapısının ozellğiymıs eksıklık bı malı benım dıye sahıplenırsen sırf savunmak ıcın savunursun ama emanetçi oldugunu anlarsan kul yapısı oldugunuda cozersın
    çaktın mı üçgeni?

• quote:

Muahahahaha suku butonu olsa basardim.

ayrca baslik yalan arkadaslar.vw de boyle seyler anca kullanici hatasiyla meydana gelir.konuyu acan arkadas! araçıni surmeyi ogren once!!1!!1

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bırının sac kalınlıgı ıncedır en cap ten 4 yıldız almıstır boyasında sorun olur fren dısklerı sorın cıkar araba içeriye oyle ses alırkı dugun salonu gıbıdır 0-100 e 10.5 sanıyede cıkar araba hızlanırken sen kahvaltı yappacak zaman bulursun ........
    ee boyle asıklar gıbı atısmayımı dusunuyorsun
    demekkı kul yapısının ozellğiymıs eksıklık bı malı benım dıye sahıplenırsen sırf savunmak ıcın savunursun ama emanetçi oldugunu anlarsan kul yapısı oldugunuda cozersın
    çaktın mı üçgeni?

Dikkate alınmaması gereken bir yorum daha. civic i bilmesek albea sanıcaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

Orijinalden alıntı: merty

Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmiyor bana bizimde 2008 model Caddy miz var 4 senedir bakım dışında 5 kuruş masraf çıkarmadı ve inşallah çıkarmaz da eniştemin 2009 modeli var ondada aynı durum .

Sizin aracınızda sorun yok diye tüm caddy'ler sorunsuz diyemeyiz,elbet bu problemler oluşmuş olabilir.
    Doğuş servislerinde çok fazla dsg arızası olan araçla karşılaştım,olmayacak bir durum değil.

Ya zaten sorunsuz olması imkansız illaki bir sorun olabilir sonuçta elektronik şeyler vs. ama forum da araçları çekememezlik öyle bir hal aldı ki insanlar dalga geçiyormuş gibi geliyor bana . Konuyu açan arkadaşa da ne diyim biran önce servise gidin durumu anlatın bi çözüm bulunur inşallah.

• quote:

Geçen sene mart ayında almış olduğum vw caddy aracın düşük hızlarda, sanki viteste metal sürtünmesi gibi sesler gelmeye başladı.
    1-2 gündürde özellikle yokuşlarda araba desteğe düşmüyor ve geriye çok kaçırıyor.
    Yağmur yağmasada arada silecekler kendi kendine çalışıyor. sensördemi arıza olabilirmi

sileceği bilemem de dsg arızasına benziyor senin iş(imzanda yazmışsın arabanın modeli)
    hemen servise göster arabayı ve mutlaka garanti uzat.
    Dsg daha kaç kişiyi yakacak böyle bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.