Şimdi Ara

Sorunlarımın sebebi nedir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konudaki mesajları okurken kendimi bi an alkollü zannettim

ama sonradan jeton düştü ben hiç alkol kullanmam
  • adam dsg arızası var diyor... millet gayet normal diyor...

kusura bakmayın ama o arabayı bana satsınlar o arabayı satanın azına huniyle ederim...

laf aramızda bu kadar arıza yapan arabayıda bile bile gidip almam... hatta hiçbir çift kavrama şanzımanı almam...

ya otomatik yada manuel...

en iyisi manuel takılmak kendi halinde :D
  • Bazı araç sahiplerinin kavramadan ya da genel olarak DSG'den şikayeti yokken servisten çağrılıp araçlarında kavrama değiştirildiğini okuduk forumda.

Şimdi de şikayeti olan bir arkadaşın aracına "kavramada sorun yok" diyen servisler olduğunu okuyoruz.

Bazen; yok yok, sıklıkla ve genellikle anlamakta zorluk çekiyorum bu distribütörü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

vosvos koruma timi is basinda. ayni sey bir fransiz ya da fiat'in basina gelseydi yikarlardi burayi.

vosvosa olunca normaldir boyle seyler.

vosvos aliyorsunuz beyefendi.

Bide fix kul yapimi bunlar hata olabilir.

bi de hayatlarinda ilk defa desede arizasi duyuyormus gibi "inandirici gelmedi" diyenler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam konuyu acti gitti iste!yine yalan, iftira konusu.yaziklar olsun.gotgoycularda hemen dolusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

vosvos koruma timi is basinda. ayni sey bir fransiz ya da fiat'in basina gelseydi yikarlardi burayi.

bi de hayatlarinda ilk defa desede arizasi duyuyormus gibi "inandirici gelmedi" diyenler var.

Utkucum öyle deme ama bak ben de hayatımda ilk kez duydum bu desede arızasını.

• mobilde oyle hatalar olabiliyor abi. :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

quote:

quote:

quote:

senın arac gokten zembıllemı ındı. bızımkıler kul yapısı onun ıcın sordum

Benimkide kul yapisi iste fark orda. Bazilari 10.000'de baski-balata , mekatronic degistirir. Bazilari bakimdan bakima gider servise. İkiside kul yapisi. Demek ki sorun yapan kullarda degil.

bırının sac kalınlıgı ıncedır en cap ten 4 yıldız almıstır boyasında sorun olur fren dısklerı sorın cıkar araba içeriye oyle ses alırkı dugun salonu gıbıdır 0-100 e 10.5 sanıyede cıkar araba hızlanırken sen kahvaltı yappacak zaman bulursun ........
    ee boyle asıklar gıbı atısmayımı dusunuyorsun
    demekkı kul yapısının ozellğiymıs eksıklık bı malı benım dıye sahıplenırsen sırf savunmak ıcın savunursun ama emanetçi oldugunu anlarsan kul yapısı oldugunuda cozersın
    çaktın mı üçgeni?

Dikkate alınmaması gereken bir yorum daha. civic i bilmesek albea sanıcaz.

Yazıda ne anlatılmak istediğimi anlamazsan hersey sanabilirsin gayet doğal .o seninle zihninin problemi beni baglamiyor

• Başka bir marka araçta problem yaşanır, "dandik araç", "teneke", "kalitesiz", "o da araba mı, keşke alman arabası alsaydın" tarzı yorumlar yapılır, marka özenle yerin dibine sokulur, çok sorunlu olduğu vurgulanır, soru soran arkadaş soruyu sorduğuna pişman edilir.

Alman markası araç (özellikle VW) ile problem yaşanır, "kul yapısı", "önemli değil, normaldir", "ufak problemler bunlar", "inandırıcı değil" tarzı yorumlar yapılır, sorun yaşayan arkadaş yalan söylemek, markayı karalamaya çalışmakla itham edilir, sorunlar görmezden gelinir, soruyu soran arkadaş yine sorduğuna pişman edilir.

İki seçenekte de sonuç aynı.

Konuyu açan arkadaş, problemin klasik DSG kavrama arızasına benziyor, gerçi yukarıda bazı aklı selim arkadaşlar gerekli önerileri yapmışlar. Ben de aynısını öneriyorum, problem var ve gittiğiniz servis de ısrarla sorun yok diyorsa bir de başka bir servise gösterin. Garantinizi de uzatmanızı tavsiye ederim. DSG olayı tam bir çözüme ulaşana kadar daha baş ağrıtacağa benziyor.

• Ne zaman bir dsg konusu açılsa hep aynı kadro iş başında. Ne dertmiş arkadaş, zaten kimse ciddiye almıyor, dsg araç yok satıyor. Burada karalama kampanyası yapsanız ne olur ? Yapmasanız ne olur ?

• Servisten geliyorum. Kavrama kontrol edilecek muhtemel 3. Kavrama takilirmis galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Ne zaman bir dsg konusu açılsa hep aynı kadro iş başında. Ne dertmiş arkadaş, zaten kimse ciddiye almıyor, dsg araç yok satıyor. Burada karalama kampanyası yapsanız ne olur ? Yapmasanız ne olur ?

Bu forumda para karşılığı VW karalama kampanyası yapıldığına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Ne zaman bir dsg konusu açılsa hep aynı kadro iş başında. Ne dertmiş arkadaş, zaten kimse ciddiye almıyor, dsg araç yok satıyor. Burada karalama kampanyası yapsanız ne olur ? Yapmasanız ne olur ?

aynen katılıyorum. Yetkili servis ilk tespitte sorunu anlamamış olabilir, araç sorunu inceleme esnasında göstermemiş olabilir. "Dİrek olarak sorunlu dsgleri servis kabul etmiyor" demek haksızlık.

zaten konuyu açan kişide mesaj atmış. Sorun tespit edildi diye...

• 1 senelik araçda sorunlar olacak ve bunlar normal olacak oda güzel... başka markalarda olsaydı çokdan yerden yere vurulmuştu. Bu kadar da olmaz kendileri der hemen eleştirmeye bakarsınız diye ama yine kendilerinin gözü dönmüş vw vw diye... aslında vw kızmıyorum aksine tebrik ediyorum bu kadar kötü bi işi bu kadar iyi satabiliyor.
    vw yapınca bişey yok diğer markalar yapınca aauuwwwww
  • Şahsen bende vw caddy dsg sahibiyim benim araçta allaha şükür dsg sorunu yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stradasistem

Servisten geliyorum. Kavrama kontrol edilecek muhtemel 3. Kavrama takilirmis galiba

utanmadan sıkılmadan fake konu muhabbetlerine girenler var.
    Sizden ricam aracınızın servisteki fotoğraflarını vs ekleyin.
    Gerekirse sesle ilgili video çekin.
    bunların utandım yazısı postalaması için bu lazım forumda maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: stradasistem

Servisten geliyorum. Kavrama kontrol edilecek muhtemel 3. Kavrama takilirmis galiba

utanmadan sıkılmadan fake konu muhabbetlerine girenler var.
    Sizden ricam aracınızın servisteki fotoğraflarını vs ekleyin.
    Gerekirse sesle ilgili video çekin.
    bunların utandım yazısı postalaması için bu lazım forumda maalesef.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

Başka bir marka araçta problem yaşanır, "dandik araç", "teneke", "kalitesiz", "o da araba mı, keşke alman arabası alsaydın" tarzı yorumlar yapılır, marka özenle yerin dibine sokulur, çok sorunlu olduğu vurgulanır, soru soran arkadaş soruyu sorduğuna pişman edilir.

Alman markası araç (özellikle VW) ile problem yaşanır, "kul yapısı", "önemli değil, normaldir", "ufak problemler bunlar", "inandırıcı değil" tarzı yorumlar yapılır, sorun yaşayan arkadaş yalan söylemek, markayı karalamaya çalışmakla itham edilir, sorunlar görmezden gelinir, soruyu soran arkadaş yine sorduğuna pişman edilir.

Konuyu açan arkadaş, problemin klasik DSG kavrama arızasına benziyor, gerçi yukarıda bazı aklı selim arkadaşlar gerekli önerileri yapmışlar. Ben de aynısını öneriyorum, problem var ve gittiğiniz servis de ısrarla sorun yok diyorsa bir de başka bir servise gösterin. Garantinizi de uzatmanızı tavsiye ederim. DSG olayı tam bir çözüme ulaşana kadar daha baş ağrıtacağa benziyor.

Her kelimesine katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

Başka bir marka araçta problem yaşanır, "dandik araç", "teneke", "kalitesiz", "o da araba mı, keşke alman arabası alsaydın" tarzı yorumlar yapılır, marka özenle yerin dibine sokulur, çok sorunlu olduğu vurgulanır, soru soran arkadaş soruyu sorduğuna pişman edilir.

Her kelimesine katılıyorum.

daha doğru açıklanamazdı

• quote:

bırının sac kalınlıgı ıncedır en cap ten 4 yıldız almıstır boyasında sorun olur fren dısklerı sorın cıkar araba içeriye oyle ses alırkı dugun salonu gıbıdır 0-100 e 10.5 sanıyede cıkar araba hızlanırken sen kahvaltı yappacak zaman bulursun ........
    ee boyle asıklar gıbı atısmayımı dusunuyorsun
    demekkı kul yapısının ozellğiymıs eksıklık bı malı benım dıye sahıplenırsen sırf savunmak ıcın savunursun ama emanetçi oldugunu anlarsan kul yapısı oldugunuda cozersın
    çaktın mı üçgeni?

Tamam öldü artık abisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 30 Mayıs 2012; 14:51:44 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.