Şimdi Ara

Sorunlarımın sebebi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene mart ayında almış olduğum vw caddy aracın düşük hızlarda, sanki viteste metal sürtünmesi gibi sesler gelmeye başladı.
    1-2 gündürde özellikle yokuşlarda araba desteğe düşmüyor ve geriye çok kaçırıyor.
    Yağmur yağmasada arada silecekler kendi kendine çalışıyor. sensördemi arıza olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stradasistem -- 28 Mayıs 2012; 19:26:49 >

• hayret henüz kimse yazmamış bişey. ama yazacaklardın sorunlarının cevabını vereceklerdir diye tahmin ediyorum
  • eee noolmuşta kurban olmuşsun araba tamırmı edılmıyor garantıden mı sayılmıyor servıs aracamı sahıp cıkmıyor araba almıssın bı seneden fazladır bınıyorsun ve arıza cıkmıs bunda anormal olan ne var kurbanlık ne var
    kul yapısı dostum bu bahsettıgın sey
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

eee noolmuşta kurban olmuşsun araba tamırmı edılmıyor garantıden mı sayılmıyor servıs aracamı sahıp cıkmıyor araba almıssın bı seneden fazladır bınıyorsun ve arıza cıkmıs bunda anormal olan ne var kurbanlık ne var

1 senelik araçta şanzımandan ses gelmesi veya geri kaçması normal midir? yıllık bakıma girdiğinde kavramanda problem yok diyoarlar. Sorunu yaşayan varmı
  • Yine bir DSG vakası mı yoksa ???
  • yok artık o kadar da olamaz.

Demek silecekler kendiliğinden açılıyor ha vay be bu çok büyük ve geri dönülemez bir üretim hatası olmalı.

Bence tepki olsun diye aracını benzin döküp yakmalısın ki o volkswagen'e ders olsun.

Bu kadarı da yapılmaz artık müşteriye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

yok artık o kadar da olamaz.

Demek silecekler kendiliğinden açılıyor ha vay be bu çok büyük ve geri dönülemez bir üretim hatası olmalı.

Bence tepki olsun diye aracını benzin döküp yakmalısın ki o volkswagen'e ders olsun.

Auto modda aracın yağmur yağmazken neden çalısır silecekler açıklarmısın..
  • Olagan seyler.

Servise gideceksiniz , kavramadegisecek denilecek , 1 ay sonra 3. Nesil kavrama gelecek , Sorununuz 1 sene daha halledilmis olacak.

Herkes ezberledi artik , yakinda tum forum dsg'yi komple indirip toplayacak bilgiye ulasacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stradasistem

quote:

kurban olmayı gerektirmeyecek kadar küçük bir durum olduğu çok belli değil mi sizce de?

İnsan yapısı sonuçta.

Deseniz ki sıfır arabanın pistonları kırıldı turbosu değişti yolda kaldım üretim hatası var vb. tamam neyse de bunlar gayet küçük halledilebilir arızalar

• quote:

quote:

XXX

Viyaduk altindan, tunelden gecerken yada herhangi bir yerden ufak bir damla su dahi gelse calisabiliyor silecekler...

Ayrica sensor arizasida olabilir, servise giderseniz kontrolunu yaparlar, simdi bu forumdan ne bekliyorsunuz ?

"Torpidoyu uc kere ac kapa sanzumandaki seste, silecek sorunuda gidecek" dememizi mi ?

Yoksa;

"VW degil mi ! Dogus degil mi ! Onlarin ben...."

Diye oturup, sanal alemde, sanal linc mi yapalim....

Sen onu birak, neye kafan atti ? Ay sonu odemeler mi darliyor da hincini baskasindan aliyoruz senin simdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Olagan seyler.

Servise gideceksiniz , kavramadegisecek denilecek , 1 ay sonra 3. Nesil kavrama gelecek , Sorununuz 1 sene daha halledilmis olacak.

Herkes ezberledi artik , yakinda tum forum dsg'yi komple indirip toplayacak bilgiye ulasacak.

Kavramamda birşey yok denildi seviste haftaya tekrar bırakıcam. granti uzatırsam senye tekrar yasarsam yapılırmı acaba yoksa 2 yıldan sonra elden mi cıkarmam gerekli ?
  • Siradan sorunlar bunlar. Allah daha buyuk dertler vermesin. Garanti sonrasi patlamaya hazir dsg mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

eee noolmuşta kurban olmuşsun araba tamırmı edılmıyor garantıden mı sayılmıyor servıs aracamı sahıp cıkmıyor araba almıssın bı seneden fazladır bınıyorsun ve arıza cıkmıs bunda anormal olan ne var kurbanlık ne var

sanki 10 yıldır kullanıyor benim arabam 2009 eylül çıkışlı şu güne kadarki tek sorunu akü bitti oda benim yüzümden
  • quote:

quote:

quote:

kurban olmayı gerektirmeyecek kadar küçük bir durum olduğu çok belli değil mi sizce de?

İnsan yapısı sonuçta.

Deseniz ki sıfır arabanın pistonları kırıldı turbosu değişti yolda kaldım üretim hatası var vb. tamam neyse de bunlar gayet küçük halledilebilir arızalar

işte tecrübem yok bilenlerden tafsiye bekliyorum. servise gittiğimde szinden kaynaklı denilmemesi için soruyırm

• Silecek, sensör sorunu mühim değil de , inşallah DSG'de daha önce okuduğumuz olaylara benzer bir sorun yoktur ...
  • Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmiyor bana bizimde 2008 model Caddy miz var 4 senedir bakım dışında 5 kuruş masraf çıkarmadı ve inşallah çıkarmaz da eniştemin 2009 modeli var ondada aynı durum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

Silecek, sensör sorunu mühim değil de , inşallah DSG'de daha önce okuduğumuz olaylara benzer bir sorun yoktur ...

+1.

aynen hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merty

Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmiyor bana bizimde 2008 model Caddy miz var 4 senedir bakım dışında 5 kuruş masraf çıkarmadı ve inşallah çıkarmaz da eniştemin 2009 modeli var ondada aynı durum .

araçlar dsg mi, manuel mi ?
  • Arkadaş araçla ilgili sorunlarını yazmış. Aramızda inandırıcı gelmedi diyen olmuş. Pes doğrusu.
  • Geçmiş olsun umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.