Şimdi Ara

Sorunlu Öğretmen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdilerde bir hocayla sorunumuz var sınıf olarak. Durumu şöyle anlatayım.
    Dersin ismi önemli değil ama uygulamaya yönelik bir ders.
    Bu hoca her hafta türlü türlü ödev vereceğini söyledi, burada sorun yok ama vereceğini söylediği ödevlerin bizi hafta boyu, düşünerek ve eylem olarak zorlayacağını anlattı ki geçen senelerde dersi alanlardan baya zorlandıkları anlaşılıyor. Bu da bir şekilde halledilebilir ama bunun üzerine bazı şeyler de eklenince herşey göze batmaya başladı. Mesela dersinde kendisini video veya sesli olarak kayıt edip de internete vs yüklersek dava açacağını söyledi, üstelik bize kendimiz video kayıt edeceğimiz ödevler vereceğini, bunları da internete yükleyeceğini ve bu yüklemeler için yazılı izin alacağını söyledi. Yani kendisinin razı olmadığı şeyi bize yapacak. Dersteki alttan alttan hakaretleri, ağzı bozuk lafları da sayarsak, ben kendi adıma bu derse girmeyi istemiyorum. Benim burada merak ettiğim yasal olarak ne yapabilirim? Bimer veya başka bir yere şikayet etsem sonuç alabilir miyim? Bizden istediği imzayı atmasam bir yaptırımı olabilir mi? Mesela derste ağzını bozduğu zaman ses kaydı yapsam bu şikayetlerde bir delil olarak kullanılabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Konu yanlış yerde açılmışsa söyleyin ona göre açayım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca belirteyim ders üniversite dersi..

• Okulun neresi , özel mi devlet mi hangi şehir bilelim ona göre yardım edelim

• Ses kaydı alsan bi işe yaramaz. Üniversite de isen bu yıl dersten kal seneye başka hocadan al?

• Olayi mahkemeye tasirsaniz ses kaydini delil olarak sunamazsiniz ve yasal degildir hatta hakkinizda islem bile yapilabilir.

Önce bölüm baskaninizla konusmayi deneyin olaylari aynen anlatin. Dilekce gerekirse konu hakkinda hemfikir olan kisiler ayri ayri dilekce yazabilir. Mobbing gibi bir durum varsa hakkinizi arayin.

• Bölüm pedagojik formasyon eğitimi. 2.dönem yani seneye bırakma gibi bir durum yok..

Yani şimdi bir hoca sınıfta küfredecek vs ve biz bunu kayıtla ispatlasak da suçlu mu olacağız?

• Pedagojik Formasyonda bu olağan bir şey zaten.

Öğretmen adayları ders anlatır, videoya çekilir ve sonradan izlenerek yapılan hatalar, el yüz mimik hareketleri incelenir. Vücudunuzu nasıl kullandığınıza bakarlar.

Ölçme ve Değerlendirme dersi için sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.