Şimdi Ara

SORUNSUZLUK MERCEDES VS TOYOTA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mercedes ezer gecer diyen adamlara ben gulup geciyorum zaten artik.

O adam ya hic Mercedes sahibi olmamistir sagdan soldan duydugu efsanelere inanip yazar, yada fanatiktir problem yasamis olsa bile yazmaz dogruyu soylemez.

Merdedes'in en problemsiz diye anilan modellerinden ikisine sahip olduk ve cevremde bircok Mercedes sahibi olan tanidigim oldu.

Sunu rahatlikla soyelebilirim ki Mercedes sorunsuz degildir. Belki eskiden oyledir ama artik oyle birsey yok.

Kim soylerse inanmayin. Belki motoru sizi yolda birakmaz eyvallah ama donanimlardan oyle sorunlar yasarsiniz ki yeri gelir bir motor masrafini gecer bunlar.

Konforludur, guvenlidir, tasarimi guzeldir vs. bunlar bir kenara. Ama benim basim agrimasin arabaya masraf yapmak istemiyorum derseniz Mercedes'ten (ve diger Avrupa araclarida dahil) uzak durun. Amerikadaysaniz Lexus, Acura, Infiniti yok Turkiye'deyseniz Toyota, Honda, Mazda gibi araclara yonelin.

Kendi aracim Japon degil, Japon araclarinada cok bindim. Ama problemsizlikte Japonlar baskadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 23 Nisan 2012; 18:06:18 >

• Mercedes tercih edenlerin sorunlu olup olmadığından daha çok zengin görünmek, hava atmak gibi niyetleri varken (hepsinde değil tabi), Toyota sorunsuz olarak bilindiği için tercih edilmektedir bence (İstatistiklerde Toyota daha sorunsuz görünmektedir).
  • iki marka bambaska seyleri temsil ediyor.
    Mercedes elegant, az satar, en iyi parca kullanir,
    Toyota orta gelir durumuna hitap eder, parca fiyatlari gorece ucuzdur, cok satar.

Illa Toyota grubu ile kiyaslanacaksa Mercedes Lexus ile kiyaslanmali.
    Mercedesin muadili Lexus'tur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.