Şimdi Ara

Sorunu çözebilene 5 adet vcd film vereceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkezin karşılıksız yardımcı olduğunu biliyorum fakat bu konunun benim için önemli olması nedeniyle yardımcı olabilene 5 tane vcd film kargolayacağım

t.com diye bir firmanın sinus 1054 model wireless modemi geçti elime.almanyadan geldi modem.bir türlü ayarlarını yapamadım internetten bulamadım kendi sayfasındaki program xpde çalışmıyorhttp://192.168.2.1 den ayarlarını yapmaya çalıştım ama beceremedim.wireless çalışıyor ağ görüyor fakat internete bağlanmıyor.biraz araştırdım almanyayın internet sistemiyle bizimki farklıymış firmware falan yüklemek lazımmış ama anlamıyorum bu işten
    birde modemin arkasında telefon hattını taktığımız yer lan yeri.telefon hattı içine oturuyor ama sonuçta lan yeri.
    şimdiden teşekkürler

• kullanıcı kılavuzu
    http://www.t-home.de/dlp/eki/downloads/s/Sinus1054data_kba_t_14.01.05.pdf
    kılavuz türkçe ama ayarların ne olduğunu anlamadım anlayan çıkar belki
  • o klavuz var bende kardeş ama içinde bir bilgi yok anlattığı wireless manager programı xpde çalışmıyor 3 tane pcde denedim

• denemiştim kardeş olmuyor..bin dosyası o deniyorum firmvare upload diye olmuyor
  • Şimdi adsl bağlanını kapattırıyorsun. sonra smile - superonline yada ttnet e başvuruyorsun. airties , philps yada zyxell modemini ücretsiz alıp kullanıyorsun.

sorunun çözüldü mü? Filmlerim nerede
  • :)zaten bedava kablosuz modem almıştım işime yaramaz diye satmıştım:)
  • modeme reset atıp tekrar dene istersen
    türk telekomdan da destek alabilirsin modemin arayüzüne girdikden sonra
    pppoa ve ya pppoe ikisinde de dene

VPI/VCI
    8/35

türklekom dan aldığın şifreyi doğru ve küçük harflarle yazdığına emin ol

türk telekom 0212 444 0 375 den destek alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.