Şimdi Ara

Sorunum var Help Me !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a oyunu Kurdum ingilizce Patch Attim. O kadar Sorun yok Sonra oyunu Girdim !

Hata Su

http://img164.yehhe.com/image.php?id=5534adsiz.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 27 Ağustos 2008; 19:26:45 >

• İlgili konumu okumamışsın. Güncellemelerin eksik. Siteye üye girişi yapıp, oyunu indirdiğin yerden "1. DR_PatchVer463.zip - 2008. 08. 21 Update" yazan yazının altındaki butona bas indir.Yok bu byle olmayacak ben en iyisi konuya aktarayım bu hataların hepsini düzenli olarak.
  • Oooo Süpersin Saol Bise sorcam sifremi unuttum nerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 27 Ağustos 2008; 19:40:50 >
  • Flood gibi olmasin ama undifenid diyo biri indireim upload yapabilirmi pls
  • Bak arkadaşım. Üye girişi yapmadan indirmen söz konusu değil. Sonra inecektir.
  • Tamam Giris Yaptim oraya tikladim undifined Diyo ?
  • IE 7'yi kullanacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi resim geliyo pokemon altşin da 10:00 06:00 Diyo .!
  • quote:

Orjinalden alıntı: manga_ceza_kaan

bi resim geliyo pokemon altşin da 10:00 06:00 Diyo .!

Ekletnitiyi yükledin mi?
  • Yükleyemedim hep oresmi gösteri !
  • quote:

Orjinalden alıntı: manga_ceza_kaan

Yükleyemedim hep oresmi gösteri !

Bak arkadaşım. Internet Exploler 7 ile indireceksin oyunu. Sonra siteye gir. Üye girişini yap. Oyunu indirme linkini tıkla. Eklentiyi kabul et diyecek. Kabul et. Oyunu indir. Bu kadar kolay.
  • ben internet explor 7 ile indirityorum nesnyi desteklemiyor diyor yine
  • yha oyunu indirdim mozilla ile kurdum actim sorun yok patch kurdum oyuna girerken o resmi diyo !

Sen indir bana versen olmazmi

bak bu resmi veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 28 Ağustos 2008; 11:22:31 >
  • Site kapalı az sabredin. Site bakıma alındı.
  • ondan değil ben site açıkken de 7 ile indiriyorum
  • Yha site acildi giris yaptim o dediğin dosyaya tikladim inmedi undifened dedi yine !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 28 Ağustos 2008; 12:57:10 >
  • vay canına gerçekten bu hatayı mı aldın
    sen seçilmiş kişi olmalısın milyarlarca kişi arasından bu hatayı alan tek kişi olarak seni dhye admin digimona yönetici ttnete müdür yapmalıyız

çözümü kolay kendi kendine bile halledersin arkadaşlar anlatmış çözümü konu açmana gerek yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.